canım öyle düşünme lütfen...bende 4 negatif tüp bebek geçirdim..hepsi koca bir sıfırla sonuçlandı....şimdi bende ilk kez donmuş deniycem..çok umutluyum inşallah benimde sonucum pozitif olur..sizlere biraz daha moral olurum...
canım iyiyiz..dün akşam dan gece 2-3 e kadar sol kasığımda acayip bir ağrı, bacağıma kadar vurdu ağrısı.inşallah calışıyorlardır....bugün azaldı ağrım ama hala devam ediyor ara ara ..
çalışıyor anneleri bak o kadar çok çalışıorlar ki seni bile rahat ettirmiyor ağrı yapıyorar :))) çalışkan azimli olacak senin mercimekler :))
canım bende inanmak istiyorum...çok heyecanlanıyorum...ah bir orda olduklarını bileyim..dokuz ay rahat vermesinler bana razıyım
allah razı olsun canım inşallah son son son olur o masaya yattığımda korkudan heyecandan kalp ritimlerimde nabzımda çok yüksektiçok geçmiş olsun canım çok sevindim bişey çıkmamasına :))) inşallah bu senin için son acılar testler olur. en kısa zamanda bebeğine kavuşursun :))
asla asla pes etmicem bedenimde nefesim olduğu sürece anne olmak için çaba harcicamcanım bende üç negatif aldım ne dış ne kimyasal gebelik yaşadım ama asla pes etmeden devam edeceğim :))
inşallah sen benim ikinci umudum olacaksın rabbim emeklerini karşılığını bir evlatla versin sanada hepimizedecanım öyle düşünme lütfen...bende 4 negatif tüp bebek geçirdim..hepsi koca bir sıfırla sonuçlandı....şimdi bende ilk kez donmuş deniycem..çok umutluyum inşallah benimde sonucum pozitif olur..sizlere biraz daha moral olurum...
canım iyiyiz..dün akşam dan gece 2-3 e kadar sol kasığımda acayip bir ağrı, bacağıma kadar vurdu ağrısı.inşallah calışıyorlardır....bugün azaldı ağrım ama hala devam ediyor ara ara ..
allah razı olsun canım inşallah son son son olur o masaya yattığımda korkudan heyecandan kalp ritimlerimde nabzımda çok yüksekti
anestezi uzmanı sakin ol dedi sakın uyukı sakın uyanasın dedi öyle dediğinde ağlamaya başladım bu masaya kaç defadır yatıyorum bilmiyorum dedim
ve ağlayarak uyudum inşallah bu son olur benim içinde sizin içinde ):
asla asla pes etmicem bedenimde nefesim olduğu sürece anne olmak için çaba harcicam
inşallah sen benim ikinci umudum olacaksın rabbim emeklerini karşılığını bir evlatla versin sanada hepimizede
inşallah o ağrılar bebeyinin annesine tutunmaya şalıştığı içindir
amin inşalah canım hepimizin kucağı dolsun özlemibştsşn. bu arada sana msj atacaktım ama msj kutun doluymuş gönderemiyorum. bi kaç mesajını silersen gönderirim :))
olacak canım oda olacak çok az kaldı :))) son günler hem de ikiz olacaklar allhın izniyle9 - 10 ay sonra inşallah burdan faceden kızlar ben bunlarla baş edemiyorum uykum yok dinenemiyorum çok yruyorlar ben diye yazacaksın inşallah
inşallah sen benim ikinci umudum olacaksın rabbim emeklerini karşılığını bir evlatla versin sanada hepimizede
inşallah o ağrılar bebeyinin annesine tutunmaya şalıştığı içindir
YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
GENEL DUA LİSTEMİZZZZ
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF
[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5000
[/TD]
[TD]4100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]14.768
[/TD]
[TD]12.605
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]1100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]10.650
[/TD]
[TD]11.350
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1050
[/TD]
[TD]1050
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10.500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]40.901
[/TD]
[TD]47.538
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]29.099
[/TD]
[TD]22.462
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..
BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM
TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ
KARASU81
SUDENAZ222
NİLÜFERBAHAR
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canlarumm hepinize huzurlu saglikli bebekli bir yil diliyrm bu yill hepimz anne olucz ben inaniyorum buna cook az kaldi benm test icin gun sayiyorum dua edin ne olur arada tuhf agrilarim var bacaklarn belim ara ara kasklarm adet oluck gibi ama ben umutluym yinede bilmm ki sude naz sen naslsin cnm hepinze mutlu yillar
2 yasin daha okudum bebeklerimiz için sudecim,birdahaki yıla bebeklerimizle gireriz inş.
aminn canım inşallahhhh...ağzına sağlık...valla ben daha duş almadımkokmadan yarın alırsam bende hepimiz için okurum..
Sudecmm yaa ben 4.gun dus aldimm kac gun alinmiyorki ki dus m ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?