Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım gerçekten özlettin kendini ya arayacaktım bugün seni ama okuldasın diye arayamadım bende yoğundum bugün son yazılıyı yaptım. aklımdasın canım hep. aslında buluşsak konuşsak birlikte bişişler yapsak çünkü aynı zamana gelecek gibi tedaviler ne zamana bekliyorsun adetini canım
Canım evet ya buluşalım, Senemin transferi var o artık gelemez ama ikimiz buluşsak iyi olur. Hem kaynatırız biraz hemde tedavi planı yaparız...

Canım karasu arkadaşımıza ben de çok sevindim, sıra sende artık. İnşallah cuma günü seninde hamilelik haberini okurum burdan, bana hep hamileymişsin gibi geliyor. Rabbim bebişlerini sana bağışlasın...:1:

ağzından bal damlıyor canım :38: inşallahhhhhh

kız nilü..dur birazda yazışalım:1:hee anladınmı sonunda daha biraz önce yazdım sana :57:bişey olmaz gel topiğe bak karasu gece gündüz burdaydı noldu hamilee:9:
sude..1000 besmele..1000 tevhid:42:haa bide 2yasin arkdaşlarımın ruhlarınaa:52:pardon senle nilünün buz bebişlerinee:emir_bebek:

hoşsun valla ne diyim,ben bir girip bakınıp çıkıyorum eşim ders çalışıyor,canım benim dualarını eksik etme sende benim her daim dualarımdasın,buz bebişlerimiz umarım bizimledir

Ben de aynısını istiyorum, önce üst listeye daha sonra da en alttaki listeye yazılmak istiyorum. Bu arada perşembe günü gidicem hastaneye görüşmek için, doktor uygun görürse ben de son donmuşları adet olduktan sonra denemek istiyorum...

buluşur seneme gideriz bizde :))) kime gideceksin kendi doktoruna mı yoksa mehmet beyle görüştün mü canım.ilk görüşme için sekreteri banu yu ara bazen ameliyat veya hitereskopi felan oluyor yerinde olmayabiliyor. genelde yerinde ama :))) bende son donmuşları deneyecem canım yarın ararım inşallah ben seni perşembe boş günün senin nasıl olsa benim de 12.40 bitiyor dersim buluşabiliriz inşallah canım araşıp haberleşelim :))

Kızlarrr selammmm hemen çıkmam lazım daha yeni geldim eve.. hemencecik yazayım... KARASUUUUU tebrikler canım aldım haberini Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

SUDENAZ canım 100 Besmele 250 Tevhid eklermisin canım..

Hepinize muckkkkkkkk

benimde ilk denemem ve benimde sadece 3 emriyom var ve dondurulmus sekilde 2 aydir beni bekliyor, rahimin temizlenmesi gerekti. sanirim bir haftaya kadar transferim olacak. prognova diye bir hap verdiler bana henüz igne yok. Almanyada yasayan var mi aranizda

bende dondurulmus bebislerimi istiyorum:))

Son düzenleme:
YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]14.000
[/TD]
[TD]4500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]7000
[/TD]
[TD]7000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]14.768
[/TD]
[TD]19.955
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]6300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]1100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1400
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]17.150
[/TD]
[TD]17.550
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]2050
[/TD]
[TD]2050
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]67.468
[/TD]
[TD]69.705
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]2.532
[/TD]
[TD]295
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

KARASU81
SUDENAZ222
NİLÜFERBAHAR

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]42
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okuyan herkesin ağzzına sağlık kızlarrrrr...cuma biter sanırımmm...duasını yaparız....
tevhit bitmek üzere..besmeleye ağırlık verelim..:34:

bende dondurulmus bebislerimi istiyorum:))

canım hoşgeldin aramıza..demin çok eski bir konuyu başa taşıyınca ilgimi çekti...o yüzden özel mesaj attım sana :34:
şimdi tam yerindesin...listeyi görmüşsündür...sende bilgilerini verirsen ekleriz canım :16:

canım hoşgeldin aramıza..demin çok eski bir konuyu başa taşıyınca ilgimi çekti...o yüzden özel mesaj attım sana :34:
şimdi tam yerindesin...listeyi görmüşsündür...sende bilgilerini verirsen ekleriz canım :16:

merhaba canım bizimde eşimde sperm düşüklüğü 20/11/2011de ilk tüpbebek denemem negatifti 7 adet dondurulmuş şubatta 2. denemem olacak dondurulmuşla bilgileri bunlar eklerseniz sevinirim

merhaba canım bizimde eşimde sperm düşüklüğü 20/11/2011de ilk tüpbebek denemem negatifti 7 adet dondurulmuş şubatta 2. denemem olacak dondurulmuşla bilgileri bunlar eklerseniz sevinirim

ooooo hoşgeldin aramıza o zamaaaaaaaaaaa

:38::38::38::38::38:

bu arada yaş kaç? bide hangi merkezde yapıyorsunuz?

Back
X