Canım arkadaşım inşallah yakın zamanda senden de güzel haberler alırız...öncelikle karasu yu tüm kalbimle tebrik ediyorum,zaten çok umutluydu ve rabbim umutlarını boşa çıkarmadı,allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım arkadaşım inşallah yakın zamanda senden de güzel haberler alırız...öncelikle karasu yu tüm kalbimle tebrik ediyorum,zaten çok umutluydu ve rabbim umutlarını boşa çıkarmadı,allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım evet ya buluşalım, Senemin transferi var o artık gelemez ama ikimiz buluşsak iyi olur. Hem kaynatırız biraz hemde tedavi planı yaparız...canım gerçekten özlettin kendini ya arayacaktım bugün seni ama okuldasın diye arayamadım bende yoğundum bugün son yazılıyı yaptım. aklımdasın canım hep. aslında buluşsak konuşsak birlikte bişişler yapsak çünkü aynı zamana gelecek gibi tedaviler ne zamana bekliyorsun adetini canım
Canım arkadaşım inşallah yakın zamanda senden de güzel haberler alırız...
Canım karasu arkadaşımıza ben de çok sevindim, sıra sende artık. İnşallah cuma günü seninde hamilelik haberini okurum burdan, bana hep hamileymişsin gibi geliyor. Rabbim bebişlerini sana bağışlasın...![]()
kız nilü..dur birazda yazışalımhee anladınmı sonunda daha biraz önce yazdım sana
bişey olmaz gel topiğe bak karasu gece gündüz burdaydı noldu hamilee
sude..1000 besmele..1000 tevhidhaa bide 2yasin arkdaşlarımın ruhlarınaa
pardon senle nilünün buz bebişlerinee
![]()
Ben de aynısını istiyorum, önce üst listeye daha sonra da en alttaki listeye yazılmak istiyorum. Bu arada perşembe günü gidicem hastaneye görüşmek için, doktor uygun görürse ben de son donmuşları adet olduktan sonra denemek istiyorum...
bende dondurulmus bebislerimi istiyorum:))
bende dondurulmus bebislerimi istiyorum:))
ay kız ağzından bal damlıyo ama ben hamile deyilim malsef
inşallah bir ay sonra:))
cnm belkide allah söyletti inşallah canım şubattamı transfer benimde şubatta
canım hoşgeldin aramıza..demin çok eski bir konuyu başa taşıyınca ilgimi çekti...o yüzden özel mesaj attım sana
şimdi tam yerindesin...listeyi görmüşsündür...sende bilgilerini verirsen ekleriz canım![]()
Benim kırmızılar geldiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy startt verdikkk çok mutluyummmm
Benim kırmızılar geldiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy startt verdikkk çok mutluyummmm
merhaba canım bizimde eşimde sperm düşüklüğü 20/11/2011de ilk tüpbebek denemem negatifti 7 adet dondurulmuş şubatta 2. denemem olacak dondurulmuşla bilgileri bunlar eklerseniz sevinirim
senindemi donmuş transferi canım?
tüp bebeğe mi başlıyorsunuz