• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2026 Tüp Bebek Opu - Transfer olacaklar

geçmiş olsun , umarım güzelce embryio olsunlar. ipek hocayla görüştüm ben de ona devam edeceğim🙏 Siz hangi hocadasınız
Yücel hocadayım ama ipek hoca da gördü bir kez hocaların hepsi mükemmel takip çok iyi labaratuar da öyle umarım size şans getirsin

Hangi takviyeler önerildi ne aldınız acaba, benm bişey kullanmaya fırsatım olmadan ilaca başlandı dr da sadece decavit verdi iğnelerden sonra kesti. Sanırm yumurtalarım kalitesiz benim ya sadece iki tane kalmış bugün aradılar
Öyle düşünmeyin lütfen sağlıklı 1 yumurta yeter Allah'ın izniyle bebeğiniz olur o embriyo üzmeyin kendinizi 🤲🤲valla eşime ve bana toz verdi bir de omega 3 içerikli bir takviye verdi

Bayağı tutuyormuş ya bu raporlu hali mi yani herkese aynı mı veriyor acaba
Bizde rapor yok açıkçası nasıl oluyor bilmiyorum da maalesef çok tutuyor inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim çok borca girdik maalesef bu ay tedavi yüzünden Allah kolaylık versin hepimize

Öyle düşünmeyin lütfen sağlıklı 1 yumurta yeter Allah'ın izniyle bebeğiniz olur o embriyo üzmeyin kendinizi 🤲🤲valla eşime ve bana toz verdi bir de omega 3 içerikli bir takviye verdi
Amin canım İnşallah bizlere de nasip olur🤲

Bizde rapor yok açıkçası nasıl oluyor bilmiyorum da maalesef çok tutuyor inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim çok borca girdik maalesef bu ay tedavi yüzünden Allah kolaylık versin hepimize
Âmin inşallah tüm bu zahmete emeğe değer inşallah hepimiz için

Back
X