Canım benim dualarımız seninlee.. hayırlısı ile git gel ..edanur saol cnm iyi dileklerin için çok teşekürler,inşlh hepimiz sırasıyla kavuşuruz bebişlerimize.
son kırmızılarımızda teşrif etti sonundaaaaa
tüp bebeğe mi başlıyorsunuz
canım ben cevap vereyim onun yerine..ayıptır söylemesi kendisi şuan face den tebrikleri kabul ediyorrr
elize de donmuş deniycek..adetini bekliyordu...çok geçikmesi oldu..şimdi kırmızılar geldi..o yüzden bayram yapıyor
sye şimdi tarnsfer girdi arkadaşlar biraz önce konuştuk inşallah allahın izmiyle sağlıkla bebğini alıp evine döner
hatta işlem bitmiş artık ben nete girip yazana kadarSYE VE BEBEĞİ kavuşmuşlar birbirlerine inşallah bu son olur sağlıkla kucağını alır bebeğini :))
CAMENTA iki embriyoyu özelde yapıyorlar deneme sayısına ve yaşa bakmıyorlar biliyorsun ki özel de başarı daha ön planda şu kadar gebemiz var demeleri için. bunu tabi istemeyebilirsin ama iki tane istiyorsan ve özel bi klinkteysen doktorun isteyebilirsin. benim ilk deneme de bir tane ikinci ve üçüncüde iki tane transfer edildi. sadece işlem sonrası bi kağıt imzalattılar eşime ve bana herhangi bi sorun olursa ikiz gebelik olursa masuliyet bize aittir diye başka bişey istemediler benim şimdi iki tane donmuşum kaldı onlar da olmazsa eğer doktorumla konuşacam eğer sayıyı üçe çıkarmazsa başka kliniğin yolunu tutmayı düşünüyorum :))
Kizlar birsey soracam ben suanda adetin 3.günündeyim 10,günden sonra bakacaklar hangi gün dondurulmuslari tranfer yapalim diye rahim kalinligina bagli.size sorum suan cok pis bir grip kaptim acaba zarari olurmu transfere:26:
Canim arkadslrim hepinize ayri ayri yazamdim k bakmayin ne olur ceptn baglniyrm zor oluyr kopuyr acilmiyr sayfa hepinize dua ettim bol bol duanda ezan okunuyr namzdn sonra tekrr dua edicm rabbim hepimize anne olmayi saglkla nasip etsin sudecm sira srnde sizleri coook seviyorum hep yanmdaydiniz rabbim hrpimizn yuzunu guldursun insllh kanama bityi lrke oldu sukur oda kesildi dua edin sudecm 1yadin eklrmisn cnm gunydin herkese
Kızlar "transfer aşamasındakiler" tablosunda birçok arkdaşımızın 2.denemesi olduğu halde 2 embriyo transferi gerçekleşmiş.:26: Siz mi ,doktorunuz mu önerdi? Bende ikinci denememizde 2 embriyo transferi istiyorum ama mümkün olacakmı bilmiyorum...
canım 1000 kelime-i tevhid ekler misin
Çok sevindim gerçekten sen herkese umut oldun.Rabbim sonuna kadar sağlıklı sıhhatli versin:)Biliyorum sıkıntılı giriyorsun ama kaç emriyoydu kaçıncı kalite merak ediyorum kusura bakma.
Canım inşallah...
Allah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah.
1000 kelime-i tevhid yazarmın canım.nşlh güzel haberleri yazarsınız.
Sudenaz canım teste ne zaman gideceksin?
Sudenaz canım teste ne zaman gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?