Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Kızlar transferden bu yana içimden hiç iş,güç,yemek,temizlik vs yapmak gelmiyor.

Yaptıklarımı zordan yapıyorum resmen.

Hala normal moda dönemedim sanırım.

Bir ben mi böyleyim bilemedim.

Canım bu iş tamamen doktorun insiyatifinde bana ilk denememde bile 2 tane transfer ettiler,sadece sorumluluğun bana ait olduğuna dair kağıt imzalattılar. Bence sen doktoruna ısrar et kabul edecektir.

Kızlar transferden bu yana içimden hiç iş,güç,yemek,temizlik vs yapmak gelmiyor.

Canım ben hala öyleyim, evden çıkmak istemiyorum. Bazen oturduğum yerde saatlerdir oturduğumu fark ediyorum. Hele başlarda durup dururken ağlıyordum...
,

bende tam tersi negatif sonuçtan sonra evin altını üstüne getiriyorum...herşeyin yerini değiştiriyorum...1 hafta temizlik yapıyorum...sonra rahat ediyorum..

Canım bu iş tamamen doktorun insiyatifinde bana ilk denememde bile 2 tane transfer ettiler,sadece sorumluluğun bana ait olduğuna dair kağıt imzalattılar. Bence sen doktoruna ısrar et kabul edecektir.

Teşekkür ederim canım.

Eğer tedavi görmüş olduğum hastanede imza karşılığı 2 transfer mümkünse,baştan uyarmadıkları için üzülürüm açıkcası.

Biz elimizden gelen herseyi yapalım da ötesi Allah'tan diyebilelim.

Canım ben hala öyleyim, evden çıkmak istemiyorum. Bazen oturduğum yerde saatlerdir oturduğumu fark ediyorum. Hele başlarda durup dururken ağlıyordum...
,

Aynen...

Oturduğum yerde öylece dalıp saatlerce kalabiliyorum,

Şöyle bir silkelenip,harekete geçmek,kendini bir seylere verip kafa dağıtmak gerek biliyorum ama o enerjiyi kendimde bulamıyorum şuanda.

bende tam tersi negatif sonuçtan sonra evin altını üstüne getiriyorum...herşeyin yerini değiştiriyorum...1 hafta temizlik yapıyorum...sonra rahat ediyorum..

Canım yapabiliyorsan ne mutlu...

Bende durum;bahanem var,öylesye yarın.

Kızlarr napıyorsunuzzz inanılmaz başım ağrıyorrr... ben yarın saat 3 te doktorda kontrolüm var hayırlısı inşallah.. offf hapta içemiyoum şimdi keser diye.. bitsede gitsek modundayım... sye canımmm hayırlı haberlerle bebişlerinle geldinmi yaz artıkkk.. Sudenaz canım yaa bişi kalmadııı senindeeee neler hissediyorsun canım nasılsın heyecan durumun nasıl

Canım yapabiliyorsan ne mutlu...

Bende durum;bahanem var,öylesye yarın.

açıkcası beni çok rahatlatıyor..yoksa o ilk günlerin sıkıntısını,moralsizliğini oturduğum yerden atamam...oturdukça düşünüyorum..düşündükçe ağlayasım geliyor...offfffff offffffff inşallah tekrar temizlik yapmak zorunda kalmam bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…