- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
Edanur86 burdan insallah iyi haberlerimizi aliriz, sen transferden sonra nelere dikkat ettin canim
Insallah canim

2.Denememde doktor 3gün banyo yapma dedi yapmadim hatta ben 5.gün banyo yaptim.iliskiye sakin girme agir kaldirma fazla is felen yapma bende agir kaldirmadim annemler yakinimda oturuyir hergün yemek yapiyordu bana esim calistigi icin evi annem kizkardeslerim temizledi.ceviz findik badem kaysi felan yiyordum doktor günde en az 2litre su ic dedi iciyordum bol bol deniz baligi ye dedi cupra genelde yiyordum süt hergün ama bu sefer süt icmeyecegim.her gün yumurta yedim yani ne görsem yiyordum bide cok yanlis birsey daha yedim 2denememde cok aci yedim sonra doktor kizdi niye yedin diye bide bende kanda cig ete karsi birsey cikti doktorum cig etten uzak dur sosis,sucuk pastirma cig köfte felan ama ben transferden sonra pismis et yiyince cok kötü oldum bu sefer hic et yemiyecem ablamdada ayni hastalik var 3aylikken grill etti yedi cocugunu düsürdü doktorlar sadcece cig et diyorlar ama pismis ette hamilelikte zarar veriyor bizde böyle iste sende nelere dikkat et dedi doktor
Son düzenleme: