Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cankuşumkocişimle müjedeyi merak etmişsin...benim kociş bodrumda kaldı benimle gelemedi...haberi telefondan ağlayarak verdim...benim ağlamak nedir bilmeyen kocam nasıl ağladı anlatamam size...
o an koptum zaten...yanımda olmasını çok isterdim ama inşallah 1 haftaya gelecek beraber bebişimizi yada bebişlerimizi görmeye gidicz...
kdr canım nilüferle konuşursan tekrar, onun için dua ettiğimi söyle lütfen...inşallah onunlada burda bayram yapıcaz...moralini yüksek tutsun...
bu arada burdaki tüm bekleyenler sende dahil artık bebişli olacağız..biz donmuş takımıyız..![]()
ahhh canımm kıyamam size yaa..
bebişler kızz değerine baksana maaşallah hatta 3tanee.
inş.canım hamilesin ya olsun yanınada gelir
ya var ya eşleri çok yıpratıyor tedaviler hani çocuk yok diye ayrılmıyoruz tabiki ama süreç mahvediyor...
bende ank.da ailemleydim 1.de ...annemle öğrendim eşimle telde konuşamadım ilk annem söyledi...
3gün sonra karnım boş içim boş döndüm eve girdim eşime sarıldım okadar çok ağladımki eve dönmek zordu öyle...
bakalım bizimkid eağalrmı tutunca...bigün..off gitsin gelmesin o günlerrr![]()
bunu en çok ben anlarım..biz bundan önceki 4 denemedede ayrı idik..o gelip sperm verip gidiyordu iş nedeniyle...hep diyodum ayrılırken tek gidiyorum iki kişi gelicem diye..ama yine hep tek dönüyordum...eşim de benim kadar çok üzülüyor ama belli etmiyordu...işte bende onun üzülmesine daha çok üzülüyordum...
ben bu günleri gördüm..Allahın izniyle herkes görür bu günleri..
Sudecim kac tane bebis transfer edildi canim icimden bir ses ikizlere hamilesin diyor![]()
kızlar Allah razı olsun hepinizden..hakkınızı ödeyemem..sizin dualarınızla burdayım...çok şükür rabbime...bende sizlerin duacısıyım...
hala çok heyecanlıyım..şaşkınım...telefon trafiğim susmuyor...
11. gün değerim 398.8 çıktı...pazar günü tekrarı var...bu günüde gördüm çok şükür...şuan ne yazacağımı bile bilmiyorum yaa ben benlikten çıktım..durup durup ağlıyorum...
Sudenazzzzzzzzzzzzzzzz gercekten harika bir haber bu nasıl sevindim senin icin anlatamam degerinde masallah super ikiz olabilir ayyyyy super.....seninle bugun buyuk mutluluklar yasamısız bende bugun kalp atisini duydum masallah superdi hersey yolundaymis cok sukur ....
gercekten cok mutlu oldum allah tamamını erdirsin hepimizin kucagina almak nasip etsin olmayanlarada en kısa zamanda dilerim ki karınlari dolsun.....
sudecim inan ağladım okurken gözün aydın çok sevindim Allahım hepimize nasip etsin inşallah...
olsun kuzum sonucun pozitif ya herşeye değer kocişinde gelir allahın izniyle beraber kalp atışlarını duyarsınızcankuşumkocişimle müjedeyi merak etmişsin...benim kociş bodrumda kaldı benimle gelemedi...haberi telefondan ağlayarak verdim...benim ağlamak nedir bilmeyen kocam nasıl ağladı anlatamam size...
o an koptum zaten...yanımda olmasını çok isterdim ama inşallah 1 haftaya gelecek beraber bebişimizi yada bebişlerimizi görmeye gidicz...
olsun kuzum sonucun pozitif ya herşeye değer kocişinde gelir allahın izniyle beraber kalp atışlarını duyarsınız
rabbim sen bugüzel günleri bizlerede nasip et
cankuşumkocişimle müjedeyi merak etmişsin...benim kociş bodrumda kaldı benimle gelemedi...haberi telefondan ağlayarak verdim...benim ağlamak nedir bilmeyen kocam nasıl ağladı anlatamam size...
SUDENAZ222 kac günlük bebisler, kalp atislarini duymana ne kadar kaldi,, herkese versin rabbim, bizlerde baska konularda karsilasalim, bebgim 1 aylik oldu nne yemeli ne giymeli gibi![]()
canım ben size destek olmaya devam edicem..bir yere gitmiyorum
son adetim 6 aralık..bugünde 6 ocak..sanırım 1 aylık
senin transferede çok az kaldı..inşallah ilk denemnde kavuşursun bebeğine![]()
Canım daha önce de sordum görmedin heralde dondulmuş transferde merkeze ne kadar ödeme yaptınız
Kizlarr Rabbim hepinizde bu duyguyu nasip etsin insllh cidden çok tuhf birduygumus hepimiz anne olalım saglikla kucklarimiza alalım meleklerimizi ben SUDE gibi aglayamdim sok oldum cunkuu şimdide kalp atışını duyup birde keseyi gordukmu için daha raht edicek ben hergun hepimz için Yasin okumaya devam edicek birbirimizi hiç birkmayalimm