canım biz kocacığımla zaten kırk gün okuyacağız oyle niyetlendik okumuşken de size de söyleyim listeye eklensin dedim ya bakmadım çok listeye :)))
öncelikle hoşgeldin aramıza sanırım ilk denemen oalcak ki bu kadar endişelisin. nerdesin hangi klinikte başlıyorsun tedavine. ilk önce gerçekten içine sinen bi klinik seç. daha sonra hep olumlu düşün emin ol ki bunu yaşayan tek kişi sen değilsin. yalnız değilsin bu yolda rabbim çaresi olmayan dert vermesin daha beterinden korusun canım. bizim veletler biraz uğraştırdıktan sonra gelecekler demek ki bizim sınavımızda buymuş diye düşün canım
teşekkür ederim hoş b. ben istanbul tüp bebek merkezine gittim 4 ay önce felan aret kamara ii doktor gibi çokda ilgililer tek çözüm tüp bebek dior 4 aydır bekliordum 1 haftadr düşünüyorum tüp bebek yaptırmayı bana bi önerin olabilirmi ne yapmalıyım???
sorun neydi ki canım. tedaviye başladğın zaman göreceksin ya kliniğin KULAK-BURUN-BOĞAZ dan farlı olmadığını ne kadar çok insanın bu iş çaba gösterdiğini ben ankaradayım ama istanbuldan baya arkadaşlar var listeye bakarsan bellki klinik konusunda onlar yardımcı olabilir ama zahmetli maddi manevi zor bi dönem sizi bekliyor buna hazır olun. tedaviye gellince çok acılı veren bi tedavi değil.adetinin ikinci veya üçüncü günü yumurta gelirştirmek için iğnelerle başlıyorsun ekstra bi kaç ilaç daha rahim kalınlaşrtımak için. sonra opu dediğimiz yumurta toplama işlemi yapılıyor. genel anestesi ile yapılıyor hiç bişey hissetmiyorsun. o gün biraz ağrın ve çok az kanaman olabiliyor bu insandan insana değişiyor daha sonra yumurtaların durumuna göre sana bilgi verilir. kaç tane toplandı kaçı döllendi ne durumdalar. opudan sonra üçüncü gün ile altıncı gün arası transferin olur. embriyonun durumuna ce doktorun tercihine göre gün değişiyor. transfer kolay bi işlem muayene oluyormuş gibi rahat olursan kendini sıkmazsan bi problem yaşanmz inşallah canım bunlar adetinle başlıyor yaklaşık 20 gün içinde transferin olur.transferden 12-15 gün sonra da test yapıyorsun tabi bu arada vitaminler bazen iğneler vajinal jel vitaminler gibi ilaçların da oluyor canım. durum bundan ibaret. burdaki herkes en az iki kere bunları yaşamış insanlar rahtlıkla aklına gelen her soruyu yazabilirisn emin ol herkes bildiğince elinden geldğince sana yardımcı olur canım :)))
hmm anladım tatlım
efeylul kullanıcısından alıntı canım biz kocacığımla zaten kırk gün okuyacağız oyle niyetlendik okumuşken de size de söyleyim listeye eklensin dedim ya bakmadım çok listeye :)))
BILDIGIM KADARIYLAN SIZ KENDINIZE OKUYORSUNUZ CANIM IKI TARAF ICIN OLMAZ ONU SIZ KENDI NIYETINIZLEN OKUYORSUNUZ BU LISTEYE OLMAZ BILMEM YANLISMIYIM SUDENAZZ CÜNKÜ BIZ BU LISTETEKILER ICIN OKUYORUZ ONLARIN NIYETINE BELKIDE BEN HAKSIZIM BILDIKLERIMI SÖYLÜYORUM YANLISSA SÖYLEYIN CANIM
hmm anladım tatlım
canım bugüne kadar biz hiç bi duayı kendimiz için yapmadık. benim dualarım bittikten sonra gene ben hepimiz için duasını edeceğim. sadece kendime okumak bencillik olur zaten. biz burda o kadar çok şeyi paylaştıktık sadece kendimiz içiçn isteyemeyz canım. ben her namazımda her duamda tek tek isim sayıyorum hatta ilk önce arkadaşlarımız sizleri sayıyorum sonra kendim için istiyorum.
SUDECIM BUARADA TEKRAR SAYIN HAYIRLI OLSUN CANIM TAM BELLI OLDU SIMDI iKiZOLDUKLARI insallah iki keseyide görürsün o zaman artik rahatlarsi.SU 70000LER BITTIKTEN SONRA DUASINI KIM YAPICAK VEYA YAPIYORMUSUNUZ DUASINI CANIM MERAK ETTIM YOKSA BIZ KENDIMIZMI YAPICAGIZ????
canım ağrılar tam gaz devam...bugün tekrar kanda baktırdım zaten..transferin 17. günü 4267.0 çıktı çok şükür...ben diğer hamişlerde bu kadar ağrı duymadığım için çok endişelendim :26:
sudem çok sevindim canım hep güzel haberlerle gelcanım ağrılar tam gaz devam...bugün tekrar kanda baktırdım zaten..transferin 17. günü 4267.0 çıktı çok şükür...ben diğer hamişlerde bu kadar ağrı duymadığım için çok endişelendim :26:
bende çok şaşırdım muayeneden önce 6 hafta dediler muayenede ultrasonda 4 haftalık göründü blastosist donmuşlarda böyle olabiliyo dedi ama ben yinede tedirgin oldum
canım ağrılar tam gaz devam...bugün tekrar kanda baktırdım zaten..transferin 17. günü 4267.0 çıktı çok şükür...ben diğer hamişlerde bu kadar ağrı duymadığım için çok endişelendim :26:
cnm ultrason muayenelerinde sizin hesabınızdan farklı çıkabilir bebişin gelişimine göre hesabından az yada fazla çıkabiliyo endişelenme hiç.önemli olan sat.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
sudenazzz cnm şası oldum sanırım okuyamıyorum ben su rakamlarımaşallah cnm tescilledin iyice,az kaldı pıt pıtları duymaya
Canım benim daha iyi olmana sevindim.Ihlamur iç bol bol,şeker yerine bal ilave et,limonlu maydonoz ye,öksürüğüne iyi gelir.
sudem çok sevindim canım hep güzel haberlerle gel
ben bu gün resmen kıriz geçirecektim ağlamaktan sebebini hemencicik süyliyeyim
eşimin arkadaşı var4-5 yıl çocuğu olmamış eyüpe gitmişler dua etmişler derken eşi o ay hamile kalmış
ve peş peşe 4 kızı olmuş sonra erkek çocuğu olmadığı için önce bir hoca varmış oraya gitmişler ve daha sonra erkek çocuklarıda olmuş iki tane
o adamın erkek kardeşininde olmamış o hocaya gütürmüşler olmuş hoca üfürükçü falan deyil yalnız kuranı kerimde olan dualaı falan okuyomuş (tabi bunlar sebeb veren mevla tala bunun inancı ile gidiyo herkes)
ben kuran kursu hocalığı yapıyorum ve ayrıyettende kuranın manasını yanı arapça öğreniyorum
neyse bizim hocamız geldi ben bu durumdan bahsettim tabi yanımda bir kaç hoca arkadaş daha var dediki bilmiyorum
olabilir neyse tam net bişi söylemedi yanımda olan hoca arkadaşın bir kızı var ama esma sen istersen erkek çocuğu falan gütürürüz seni dedi
benim dersim bu gün biraz iyi deyildi bana dediki işte esmanın çocuğu var yapmış dersini sen neden yapamadın
esmanın çocuğu var yapmış esmanın çocuğu var deri yapmış esmanın çocuğu var dersi yapmış 100 kere peş peşe tekrarladı
kendimi kurstan dışarı attığımda sesli bir şekilde ağlıyodum eve geldiğimde bağıra bağıra ağladım
ya tamam anladık esmanın çocuğu var erkek çocuk istersen seni gütürürüz falan diyo ben diyorum bilmiyorum bilmem ne
yok onun çocuğu var dersi daha iyi yok bilmem ne
şu an yazarken bile ağlıyorum o derece kütüyüm yüzüm güzüm şişmiş hep
bu insanlar neden bu kadar duayarsız neden ya
ben mi istemiyorum çocuğumun olmasını
hocaya gitmemin sebebi çaresizliğimden
kendi keyfimden gitmiyorum ya en kütüsü ben ona gizli bir şekilde anlatmama rahmen yüksek bir sesle
bunları dile getirmesi diyer hoca arkadaşların duyması hepsizin acıyan gözlerle bana bakması beni bitirdi
yer yarısada içine girsem dedim utancımdan deyil üzüntümden çaresizliğimden
rabbim daha çok bu hasreti çektirmesin
canım ya üzülme diyecem ama biliyorum hiç mantıklı değil(( insanlar anlamıyor çok basit bir şeymiş gibi geliyor yaşamayan gerçekten anlamıyor... benim teyzemin gelini 14. senede bebeğine kavuştu tüp bebekle ama önceden ben bile davranışlarını bazen anlayamazdım nden öyle yaptığını anlamazdım ama şimdi yaptıklarında söylediklerinde çok haklı olduğunu gerçekten çok zor şeyler atlattığını yeni anladım canım. insanlar sadece acıyorlar ....
bende geçen gün yolda adamın birine dalacaktım kafa göz. gerizekalı yaaa övüne övüne kasıla kasıla yanındaki arkadaşına "OĞLUM ALLAH HERKESE EVLAT VERMEZ BAK BANA İKİ TANE ASLANIM VAR" gibisinden laflar ederek gidiyorlardı önümde. öyle bi sinirlendim ki eşim zor tuttu beni yoksa bi ton laf sayardım o adama. rabbim hakkımızda heyırlısını versin canım. bak bizden daha bilgilisin daha bilinçlisin bizimde sınavımız buymuş ne olur isyan etme bol bol dua et. biz elimizden geleni yapalım gerisi allahın takdiri ...
kız dalsaydın ya o adama benide çağırsaydın beraber dalardıkallah razı olsun canım yainşallah canım zaten bütün gün ıhlamur nane limon falan bal karabiber her karışımı denedim bugün daha iyiyim çok şükür :)))
canım ya üzülme diyecem ama biliyorum hiç mantıklı değil(( insanlar anlamıyor çok basit bir şeymiş gibi geliyor yaşamayan gerçekten anlamıyor... benim teyzemin gelini 14. senede bebeğine kavuştu tüp bebekle ama önceden ben bile davranışlarını bazen anlayamazdım nden öyle yaptığını anlamazdım ama şimdi yaptıklarında söylediklerinde çok haklı olduğunu gerçekten çok zor şeyler atlattığını yeni anladım canım. insanlar sadece acıyorlar ....
bende geçen gün yolda adamın birine dalacaktım kafa göz. gerizekalı yaaa övüne övüne kasıla kasıla yanındaki arkadaşına "OĞLUM ALLAH HERKESE EVLAT VERMEZ BAK BANA İKİ TANE ASLANIM VAR" gibisinden laflar ederek gidiyorlardı önümde. öyle bi sinirlendim ki eşim zor tuttu beni yoksa bi ton laf sayardım o adama. rabbim hakkımızda heyırlısını versin canım. bak bizden daha bilgilisin daha bilinçlisin bizimde sınavımız buymuş ne olur isyan etme bol bol dua et. biz elimizden geleni yapalım gerisi allahın takdiri ...
kız dalsaydın ya o adama benide çağırsaydın beraber dalardık
zaten sinirimi çıkaracak yer arıyorum
üzülüyorum çocuğumun olmamasına çook üzülüyorum ama
insanların bana acıyan gözlerle bakması beni çıldırtıyo
derdi veren rabbim elbet bir gün gelecek bende anne olucam bunu adım gibi biliyorum sonuna kadar mücadele edicem
maddi imkanım yetmesse eyer kendi evimi satıcam çocuğum olmadıktan sonra evi ne yapıcam
kime biriktiricem ki
maddıyatı böyle hallederim piskolojimide
yardım alırım ama bu çevremdeki insanlar beni çıldırtıyo
sye sen nasilsin, durumlar nasil
sudenazzz cnm şası oldum sanırım okuyamıyorum ben su rakamlarımaşallah cnm tescilledin iyice,az kaldı pıt pıtları duymaya
sudem çok sevindim canım hep güzel haberlerle gel
ben bu gün resmen kıriz geçirecektim ağlamaktan sebebini hemencicik süyliyeyim
eşimin arkadaşı var4-5 yıl çocuğu olmamış eyüpe gitmişler dua etmişler derken eşi o ay hamile kalmış
ve peş peşe 4 kızı olmuş sonra erkek çocuğu olmadığı için önce bir hoca varmış oraya gitmişler ve daha sonra erkek çocuklarıda olmuş iki tane
o adamın erkek kardeşininde olmamış o hocaya gütürmüşler olmuş hoca üfürükçü falan deyil yalnız kuranı kerimde olan dualaı falan okuyomuş (tabi bunlar sebeb veren mevla tala bunun inancı ile gidiyo herkes)
ben kuran kursu hocalığı yapıyorum ve ayrıyettende kuranın manasını yanı arapça öğreniyorum
neyse bizim hocamız geldi ben bu durumdan bahsettim tabi yanımda bir kaç hoca arkadaş daha var dediki bilmiyorum
olabilir neyse tam net bişi söylemedi yanımda olan hoca arkadaşın bir kızı var ama esma sen istersen erkek çocuğu falan gütürürüz seni dedi
benim dersim bu gün biraz iyi deyildi bana dediki işte esmanın çocuğu var yapmış dersini sen neden yapamadın
esmanın çocuğu var yapmış esmanın çocuğu var deri yapmış esmanın çocuğu var dersi yapmış 100 kere peş peşe tekrarladı
kendimi kurstan dışarı attığımda sesli bir şekilde ağlıyodum eve geldiğimde bağıra bağıra ağladım
ya tamam anladık esmanın çocuğu var erkek çocuk istersen seni gütürürüz falan diyo ben diyorum bilmiyorum bilmem ne
yok onun çocuğu var dersi daha iyi yok bilmem ne
şu an yazarken bile ağlıyorum o derece kütüyüm yüzüm güzüm şişmiş hep
bu insanlar neden bu kadar duayarsız neden ya
ben mi istemiyorum çocuğumun olmasını
hocaya gitmemin sebebi çaresizliğimden
kendi keyfimden gitmiyorum ya en kütüsü ben ona gizli bir şekilde anlatmama rahmen yüksek bir sesle
bunları dile getirmesi diyer hoca arkadaşların duyması hepsizin acıyan gözlerle bana bakması beni bitirdi
yer yarısada içine girsem dedim utancımdan deyil üzüntümden çaresizliğimden
rabbim daha çok bu hasreti çektirmesin
MASALLAH MASALLAH ne gaderr güzelll....ayyy bu zaman nasil gececek..
[sıze=3]ınsallah canım bu sefer ıkımızde posıtıvı duyarız sana ılac felan verdılermı hangı ılacı kullanacan benım yarın kontrolüm var bakalım ne olacak:18::18:[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?