Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

yokk ultrasonla koydular, resimlerini bile verdilerde, ama öncesinde muayane etmediler. sudenaz 200 salavat,300 yalik yai ya musavvir,500 ya rahman, 500 ya varis eklermisin listemize canim.

kizlar daha ilk günden bu wc olayinin bu kadar cok olmasi normal mi..

arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmak zorundayım bana akıl verin lütfen çok mutsuzum ve yardıma ihtiyacm var

hosgeldin fd_dilek, burda herkes ayni seyi yapmak zorunda oldugu icin burda. mevlam derdi vermis dermanini arayin demis ararkende kulunu sinarmis..nasil yardimci olabiliz canim

canım transferin hayırlı olsun allah yüzünü güldürsün inş mutlu sona ulaşırsın :) güzel bir transfer süreci diliyorum

arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmak zorundayım bana akıl verin lütfen çok mutsuzum ve yardıma ihtiyacm var

canım lütfen mutsuz olma ilk başta moralman kendini toparlıyıp güzel bir merkez seçmen lazım hakkında hayırlısı olsun canım ilk tedavin galiba

SUDENAZZCIM BANA 500 YA RAHMAN-500 yA VARiS-200 SALAVAT-500 YA MUSAVViR,YA BARi,YA HALIK EKLERMISIN CANIM

Iyi geceler SYE nasilsin canim durumun nasil belirti felan varmi test günün cuma günümüydü

Transferden sonra asla icilmez sogan kuru sogan kuru rahimi temzilemek amacli sakın icme arkadasim tehlikeli...

biliyorum canim ama yinede sagol Ibrahim saracoglu önceden ic dedi transferden sonrada cay verecekmis ama ben vazgectim sonra tutmaz kendimi suclu hisetmemek icin ama sogan suyunu 10gün ictim kist vardi gecti büyük bir ihtimallen Rabbim izin verirse hafta cumaya kadar transferim olur

kizlarrrrr bebislerim icimde transferim oldu. ama cok tuhfti hic ultrason kontrolu falan yok direkt koydular:) ama sürekli wc geliyo ters bi durummmu bu

Hayirli olsun canim insallah bebislerinsana simsiki tutunmuslardir umarim seninde güzel haberlerini kutlariz burda kendine cok iyi bak

kizlarrrrr bebislerim icimde transferim oldu. ama cok tuhfti hic ultrason kontrolu falan yok direkt koydular:) ama sürekli wc geliyo ters bi durummmu bu
aylinimm hayırlı olsun bebişlerin sımsıkı tutunsun sana inşlh.ewt cnm almanya da öyle transver yapıyolar,benim ark da yaptırdı,ultrosonsuz,transver yaptılar sen şimdi bunları düşünme bebişlerini düşün cnm moralini yüksektut inşlh güzel haberler verirsin bize

Iyi geceler SYE nasilsin canim durumun nasil belirti felan varmi test günün cuma günümüydü

edanur cum saol cnm çok şükür iyiyim,belirti falan yok aramıyorumda zaten daha çok erken belirti için.ben baya uzmanlaştım heralde kendi kendimi telkin ediyorum,rabbim inşlh bana ikinci bir evlat nasip etmiştir zamanıda şimdidir diyorum sadece.test günüm salı cnm daha çok var.seninde az kaldı transvere hakkında hayırlısı olsun cnm kib aeo

Canım sakın aklına kötü şeyler getirme, onlar seninleler, güsel güsel uslu uslu beklemene bak sen, dualarını et

s.a arkadaşlar bende arnıza yeni katıldım nasılsınız???

hoşgeldiiiinn ilk denemen sanırım,, kaç yaşındasın? Üzülecek bişey yok inan bana, allah sağlık versin, daha büyük dert vermesin, azcık uğraştıracak işte annesi, nazlanıyo

hoşgeldin canım..sanırım ilk defa deneyeceksin..fakat üzülecek bişey yok..tüp bebek le gebe kalmak normal gebe kalmaktan farklı değil..sadece biraz zahmetli o kadar...bebişlerin yeterki gelsinlerde böyle gelsinler...

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000

SALAVAT

[/TD]
[TD]70.000
YA HALIK, YABARİ,YA MUSAVVİR

[/TD]
[TD]70.000
YA RAHMAN

[/TD]
[TD]70.000
YA VARİS

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]1875
[/TD]
[TD]4000
[/TD]
[TD]12.024
[/TD]
[TD]9121
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]707
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]900
[/TD]
[TD]1700
[/TD]
[TD]1700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2121
[/TD]
[TD]2121
[/TD]
[TD]2121
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]44.000
[/TD]
[TD]11.365
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]900
[/TD]
[TD]800
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1001
[/TD]
[TD]2500
[/TD]
[TD]707
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN.TOPLAM ADET SAYISI
[/TD]
[TD]5275
[/TD]
[TD]10.922
[/TD]
[TD]68.245
[/TD]
[TD]34.351
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]64.725
[/TD]
[TD]59.078
[/TD]
[TD]1.755
[/TD]
[TD]35.649
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

SYE
YEŞİL034
AYLİNNİM

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]59
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canımm nasılsın ..agrıların nasıl oldu..

canım ağrılar tam gaz devam...bugün tekrar kanda baktırdım zaten..transferin 17. günü 4267.0 çıktı çok şükür...ben diğer hamişlerde bu kadar ağrı duymadığım için çok endişelendim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…