hayrlı olsun hakkın da benm de 2. denemmm dondrulmştu ve oldu darısı sana inşallah evet sakın kendini kasma lütfen raht ol takma kafaya olucak inşallah rabbımn izniyle rabbim yardımcın olsun kucağın bebişle dolsun inşallhMerhaba arkadaşlar bende bugün dondurulmuşlarla tedaviye başladım. Bu ikinci denemem olacak ilkinde çok kasmıştım kendimi. O yüzden ikincisinde daha rahat olmak istiyorum . iki tanecik embriyom var estrofem ile bugün tedaviye başladım hakkımızda hayırlısı , Allah hepimizin yardımcısı olsun.
cnmmm wishm ama bizi de unutma burayuada yaz ne olur walla annelik nasıl gidiyr daha henuz hiç birşey anlamadım çünkü hep hastalıkla geçti buseferde grip oldum sanki alerjide var hapşuruyrm sürekli cnmm keyif yapamadım yani anlıyacağın inşallah keseyi de pıtırcıklarıda duydukmu inşallah sükür diyicem darısı başına inşallah wishim hep aklımda ve duamdasın rabbim bu sefer sana son tedavi olmayı nasip etsin kucağını doldursun inşallah herşey gönlünce olsuniyim canım ben genelde burdaki arkadaşlarla facede takılıyoruz buraya girmeyi unutuyorum :))ama aklım sende nasıl gidiyo annelik yarın kalp atmımını duymaya gideceksin canım hayırlısı olsun inş senin adına çok seviniyorum :)bende şuan beklemedeyim düznliyicim bitti bugun yarın adet olmam lazım bakalım ne olucak merakla bekliyorum bende:) benim için dua et canım k.i.b öptüm![]()
neden olduğunu doktor doğru dürüst açıklayamadı kesesi yok dedi ne olmuş olmuş ölmüş dedi aynen dediğini yazdım ve kafam çok karıştı doğru dürüst bi açıklama yapamadığından kesin bişe demediğinden güvenim yok doktoruma haliyle dondurulmuş embriyolarada.sanki para basıyoruz biz ne maddiyatımızı ne de psikolojimizi nasıl bi ruh haline gireceğimizi düşünmüyolar.az önce randevu aldım görüşmeye gitcem beni tatmin edecek açıklama yapmak zorunda.canım ALLAHIM bebeğini sana bağışlasın sağsalim kucağınada almayı nasip etsin inşallah kesesini kalp atışını duydunu mu daha yenimi yoksa ALLAHIM üzmez senide hiç kimseyide inşallahhhhhhhh...
çok g olsun cnmm ben daha ilk kontrle gidicem dr uma daha yeni yarın 5 +5 olucak vbizim hayrlısını versin rabbim hepimz için zor bu durumlar bu sefer inşallah sorunsuz olur senın için de cnm rabbim hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza içine sinmiyorsa dr un başka bir dr la görüş cnm hayrlısı olsun