günaydın herkese kan tahlili verdim geldim sonuç saat 13:30 da çıkacak.bu arada evde gebelik testleirnden de yaptım sonuç negatif zaten hissetmiştim
canım benim hakkında hayırlısı olsun duarım seninle inş iyi haberler alırsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese kan tahlili verdim geldim sonuç saat 13:30 da çıkacak.bu arada evde gebelik testleirnden de yaptım sonuç negatif zaten hissetmiştim
Selam insallah hersey iyi gecer yarin canim.Ben suanda bagisiklik sistemim yavas diye ilac verdi sabah 6da kullaniyorum dondurulmus oldugu icin hic birsey kullanmiyacam normal yumurtladiktan sonra rahim kontrol edilecek istenilen kalinliga gelince dondurulmuslar cözülüp 5gün öncesinden Utrogest kullanicam test gününe kadar günde 3defa canim.Benim 3denemem canim ama ilk defa dondurulmuslarlan deneyecem pazartesi kontrolüm var hersey iyiyse haftaya cuma Allahin izniylen transferim gerceklesir.![]()
kızlar birşey sorcam bende dualara başlicamda abdestlimi okumamız gerekiyor bu duaları
sudenaz cım 3000 yavaris,1000 ya halik,bari,musevvir,500 salavat eklermisin cnm.
yeşil testinin sonucunu yazmadın hala. inşlh pozitifdir ve kutlamalardan nete girme fırsatı bulamamışsındır cnm,rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin![]()
Slm kislar ben bugun bebegimin kesesuni gordum sukur rabbime aksmda kanama ildu hop hastaneye prolutn depot igne yapildi anam boyle acili bir igne yook rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nadip etsin buarada ben hangi sayfada okudum hatrlamiyorum ama bir arkadasimiz bir tesbih cekmektn bahsetmisti dusuk olmasin fiye ya mubdi di galiba emin degilim hatrlayan varsa cevab verirse sevinirim t ederim dua efin hize lutfen
Slm kislar ben bugun bebegimin kesesuni gordum sukur rabbime aksmda kanama ildu hop hastaneye prolutn depot igne yapildi anam boyle acili bir igne yook rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nadip etsin buarada ben hangi sayfada okudum hatrlamiyorum ama bir arkadasimiz bir tesbih cekmektn bahsetmisti dusuk olmasin fiye ya mubdi di galiba emin degilim hatrlayan varsa cevab verirse sevinirim t ederim dua efin hize lutfen
Selam canlarım bende yenı geldım bu sayfaya kızlar ben 33 yasında 11 yıllık evlıyım bende tup yaptırdım dıger 3 haklarımda hıc bırı tutmadı 2:denemenın ılkınde tuttu ama gerıye hıc dondurulmus yumurtam cıkmamıstı 4 tane olusmustu ıkıtane emrıyo ıcın dondurma ıslemı yapamıypruz dedıler. Bu yuzden kalıtelı emrıyorı yerlestırcez dedıler bende olmaz dıyodum ıkıncı sansımın 3 nu kullanmadan son hakkım kaldı dıye uzuluyodum ve sonuc pozıtıftı ama 5hafta 5gune kadar dayana bıldıler sonuc dusuk;( sımdıde endometrıyoze denen kıst cıktı 12mm doktor cok kucuk tup yapılıyo zaten tedavıye engel olcagını dusunmuyorum dedı. Ama ben endıselıyım :bana dua edermısınız ben burya yenı katıldıgım ıcın ne nasıl okunuyo bılmıyorum bana acıklayın bende sıze okuyım sızlerde bana olmazmı arkadaslar bende bu ayın 23 de tekrardan ıslemlere baslıycaz ; sımdı kıme ne okunuyo ne ıcın onu yazın ona göre nıyet edeyım ) ( banada okumayı basaltın dedımya nasıl ne gıbı dualardan baslıyonuz benım ıcınde baslayın ) okumaya hazırım allah herkezın duasını hayırlara vesıle etmesı dılegıyle![]()