Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

yeşil035 den haber yok demi yaaa bütün gün giremedim haber vardır diye büyük bi heyecanla girdim baktım hala bişey yok... inşallah güzel haberleri sevdiklerine vermekten buraya yazmaya fırsatı olmamıştır :21:

Selam canlarım bende yenı geldım bu sayfaya kızlar ben 33 yasında 11 yıllık evlıyım bende tup yaptırdım dıger 3 haklarımda hıc bırı tutmadı 2:denemenın ılkınde tuttu ama gerıye hıc dondurulmus yumurtam cıkmamıstı 4 tane olusmustu ıkıtane emrıyo ıcın dondurma ıslemı yapamıypruz dedıler. Bu yuzden kalıtelı emrıyorı yerlestırcez dedıler bende olmaz dıyodum ıkıncı sansımın 3 nu kullanmadan son hakkım kaldı dıye uzuluyodum ve sonuc pozıtıftı ama 5hafta 5gune kadar dayana bıldıler sonuc dusuk;( sımdıde endometrıyoze denen kıst cıktı 12mm doktor cok kucuk tup yapılıyo zaten tedavıye engel olcagını dusunmuyorum dedı. Ama ben endıselıyım :bana dua edermısınız ben burya yenı katıldıgım ıcın ne nasıl okunuyo bılmıyorum bana acıklayın bende sıze okuyım sızlerde bana olmazmı arkadaslar bende bu ayın 23 de tekrardan ıslemlere baslıycaz ; sımdı kıme ne okunuyo ne ıcın onu yazın ona göre nıyet edeyım ) ( banada okumayı basaltın dedımya nasıl ne gıbı dualardan baslıyonuz benım ıcınde baslayın ) okumaya hazırım allah herkezın duasını hayırlara vesıle etmesı dılegıyle:16:

Canim Arkadasim hosgeldin aramiza insallah Rabbim dualarimizi kabul eder insallah:16:

insallah hersey yolunda gider canim tez zamanda kovusuruz bebislerimize ben de senin gibi simdi ilac kulaniyorum günde 3 tane ama yarin 4 tane kullanmaya basliyoacam sonra transferden bir hafta önce bi catlatma igesi galiba vurulacam sonra utrogest günde 3 tefa 2 tane alicam Allah kismet ederse ayin 24 de tranferim artik dondurulmuslarla nekadar sansimiz var bilmiyorum ama inanmak istiyorum tutacagina dua adelimm de bu sefer hersey yolunda gider bizi artik bebislerimiz bekletmezz ve gelir Rabiim yardimcimiz olsunnn

Amin canim Amin insallah bu sefer ikimizinde son denemesi olurda hamile kaliriz biz ve burdaki arkadaslarimizda.Bu sefer inaniyorum tutunucaklar bebislerimiz normal tazelerlen olmadi bunarlar olacak insallah Allahin izniylen canim ben bu sefer cok inaniyorum.sen adetinin kacinci gününde olacaksin ayin 24ünde?Rabbim yardimcimiz olsun benimde pazartesi randevüm var eger yumurtlamissam hersey yolundaysa cuma günü allahin izniylen transfer yapilacak:52:

:nazar: LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH :nazar:

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar: DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER :nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]DONUK
SAYISI

[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yarı kapalı
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]20 ocak transfer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembesu
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sebpsiz infertilite
[/TD]
[TD]Adana Başkent
hastanesi

[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimo55megi
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]kiwu
düsseldorf
Almanya

[/TD]
[TD]2. deneme

[/TD]
[TD]6 tane donmuş
[/TD]
[TD]estrodiol kullanıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meralinda
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek
infertilitesi

[/TD]
[TD]florence
nightingale

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]estrofem
kullanıyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elo_34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco+erkek inf.
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]16 tane donmuş
[/TD]
[TD]beklenen adet geldi :))
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabakiz

[/TD]
[TD]33

[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]Almanya KWZ Darmstadt[/TD]
[TD]5.deneme

[/TD]
[TD]taze deneyecek
[/TD]
[TD]23 Ocak basliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Almanya KWZ Darmstadt
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]iki taraflı problemler
[/TD]
[TD]gürgan
klinik

[/TD]
[TD]6. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]durum ne?
transfer oldumu?

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yok
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]anatolia
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz
infertilite

[/TD]
[TD]OMÜ
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luckylove
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane
donmuş

[/TD]
[TD]17 aralık lucrin e başlıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakır44
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]pco ve erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]memorial hastanesi
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Ankara medicana
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çido
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz+
erkek infertilitesi

[/TD]
[TD]kent hastanesi
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belg34
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dmrsda
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ASM
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]1 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazisceyiz
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]A.R.T
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]camenta
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]memorial
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]henüz tam belli değil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]iki taraflı
problemler

[/TD]
[TD]umut tüp
bebek

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]taze
deneyeck

[/TD]
[TD]henüz tam
belli değil

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuna2014
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER
/DENEME
SAY.

[/TD]
[TD]TRANSFER
TARİHİ

[/TD]
[TD]KONULAN
ADET

[/TD]
[TD]TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miki24
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme
[/TD]
[TD]12 kasım
[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]malesef
negatif
:50:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme

[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tüpler/
soarnüs/
3.deneme

[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]2 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]10 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./
Ankara medicana/
2. deneme

[/TD]
[TD]13 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]25 aralık
[/TD]
[TD]malesef nagatif :50:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz
/Ankara tıp fak./ 2. deneme

[/TD]
[TD]17 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]28 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz/OMÜ
/2. deneme

[/TD]
[TD]27 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]8 ocak
[/TD]
[TD]malesef
negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesil034
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]azosperm/
umut tüp/
2. deneme

[/TD]
[TD]4 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD]16 ocak
[/TD]
[TD]BÜYÜK
GÜN!!
:52:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme

[/TD]
[TD]4 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD]17 ocak
[/TD]
[TD]SON
3
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnesrin
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz/
Ankara gata
/3. deneme

[/TD]
[TD]12 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]SON
7
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]endometsiosiz,
erkek inf/kinderwus
/1. deneme

[/TD]
[TD]11 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]SON
9
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/
DENEME SAY.

[/TD]
[TD]TRANFER
/TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]BETA HCG
DEĞERİ

[/TD]
[TD]DEĞERİNİZİN
GÜNÜ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEW77
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık

14 aralık

[/TD]
[TD]119,50
332.00
897.00

[/TD]
[TD]12. günü
15. günü
18. günü

:nazar::49::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:nazar::49::nazar:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]pco/IVI tüp bebek/4. deneme
[/TD]
[TD]19 aralık

28 aralık

[/TD]
[TD]123.00
244.00

[/TD]
[TD]9. günü
11. günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz/izmir
iranbe/2. deneme

[/TD]
[TD]24 aralık

3 ocak

[/TD]
[TD]71.72
140.00
313.00
1170.00

[/TD]
[TD]10. günü
12. günü
14. günü
17. günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme
[/TD]
[TD]26 aralık

6 ocak

[/TD]
[TD]398.80
894.70
4267.00

[/TD]
[TD]11. günü
13. günü
17. günü

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

Sudenazzcim sen yorulma diye aramiza yeni katilan Kabakiz arkadasimizi listeye ekledim canim:9:

Slm kislar ben bugun bebegimin kesesuni gordum sukur rabbime aksmda kanama ildu hop hastaneye prolutn depot igne yapildi anam boyle acili bir igne yook rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nadip etsin buarada ben hangi sayfada okudum hatrlamiyorum ama bir arkadasimiz bir tesbih cekmektn bahsetmisti dusuk olmasin fiye ya mubdi di galiba emin degilim hatrlayan varsa cevab verirse sevinirim t ederim dua efin hize lutfen
amann cnm dikkat et bol bol dinlen, bisey olmıcak Allahın izniyle
MERHABA

Arkadaşlar bende şubat ayında 2 denememi yaptırıcam bahceci kliniği halit bey doktorum çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ilki tutmayınca çok yıkıldım inşallah bu sefer tutar bizim sorunumuz azosperm şuanda 3 tane dondurulmuş embriyom var bakalım şimdi adet günümü bekliyorum
zor bi sürec seni cok iyi anlıyorum,hosgeldin yeni tedavin hayırlı ve uğurlu olur ins

Amin canim Amin insallah bu sefer ikimizinde son denemesi olurda hamile kaliriz biz ve burdaki arkadaslarimizda.Bu sefer inaniyorum tutunucaklar bebislerimiz normal tazelerlen olmadi bunarlar olacak insallah Allahin izniylen canim ben bu sefer cok inaniyorum.sen adetinin kacinci gününde olacaksin ayin 24ünde?Rabbim yardimcimiz olsun benimde pazartesi randevüm var eger yumurtlamissam hersey yolundaysa cuma günü allahin izniylen transfer yapilacak:52:
edaa cnm benimde 20 ocak transfer:27:

evet canım "ya mubdi" düşük riski olanlara için vesile. özellikle eşin okuyarak sağ elini karnına tutup okuması diye biliyorum. Rabbim korusun bebeğini

Cnm t ederim esime soyleyim okusun amin cnmm insllh rabbim onu korucak zatenn bebesim benim degil rabbimin bize hediyesi verdigini almak isterse yapicak hic birseyyok teslim oldum rabbim bilir dogrusunu insllh kucagimiza almayi nadip eder dua bu darisi herkesin basina insllh

Canlarim t edrim dualarinizi bekliyorum suanda kanama renk degistrdi sildikce kahve akinti gibi insllh bebiim daha faxla yaramazlik yapmaz saglikla dogsun insllh poposuna kocaman sabalak patlaticam dua edin lutfen sizler nasilsinzz kislar

Slm kislar ben bugun bebegimin kesesuni gordum sukur rabbime aksmda kanama ildu hop hastaneye prolutn depot igne yapildi anam boyle acili bir igne yook rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nadip etsin buarada ben hangi sayfada okudum hatrlamiyorum ama bir arkadasimiz bir tesbih cekmektn bahsetmisti dusuk olmasin fiye ya mubdi di galiba emin degilim hatrlayan varsa cevab verirse sevinirim t ederim dua efin hize lutfen
kuzum ya bence panik yapma ben çok duydum tüpten sonraki kanamaları oyüzden kesinlikle dinlen rabbim bebişlerini inşallah sana bağışlar dualarımız seninle

Arkadaşım hayırlı olsun vede geçmiş olsu . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Selam canlarım bende yenı geldım bu sayfaya kızlar ben 33 yasında 11 yıllık evlıyım bende tup yaptırdım dıger 3 haklarımda hıc bırı tutmadı 2:denemenın ılkınde tuttu ama gerıye hıc dondurulmus yumurtam cıkmamıstı 4 tane olusmustu ıkıtane emrıyo ıcın dondurma ıslemı yapamıypruz dedıler. Bu yuzden kalıtelı emrıyorı yerlestırcez dedıler bende olmaz dıyodum ıkıncı sansımın 3 nu kullanmadan son hakkım kaldı dıye uzuluyodum ve sonuc pozıtıftı ama 5hafta 5gune kadar dayana bıldıler sonuc dusuk;( sımdıde endometrıyoze denen kıst cıktı 12mm doktor cok kucuk tup yapılıyo zaten tedavıye engel olcagını dusunmuyorum dedı. Ama ben endıselıyım :bana dua edermısınız ben burya yenı katıldıgım ıcın ne nasıl okunuyo bılmıyorum bana acıklayın bende sıze okuyım sızlerde bana olmazmı arkadaslar bende bu ayın 23 de tekrardan ıslemlere baslıycaz ; sımdı kıme ne okunuyo ne ıcın onu yazın ona göre nıyet edeyım ) ( banada okumayı basaltın dedımya nasıl ne gıbı dualardan baslıyonuz benım ıcınde baslayın ) okumaya hazırım allah herkezın duasını hayırlara vesıle etmesı dılegıyle:16:
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ve hoşgeldin aramıza.. 2 tane için dondurma işlemi yamıyoruz da ne demek yaa 1 tane bile yapan varr anlamadım hangi merkezdesin.. Rabbim sağlıkla hayırlı haberler almanı nsaip etsin cnım umarım sn tedavin olur ve kavuşursun bebeklerine. bol şans
MERHABA

Arkadaşlar bende şubat ayında 2 denememi yaptırıcam bahceci kliniği halit bey doktorum çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ilki tutmayınca çok yıkıldım inşallah bu sefer tutar bizim sorunumuz azosperm şuanda 3 tane dondurulmuş embriyom var bakalım şimdi adet günümü bekliyorum
hayırlı olsun canım tedavin... umarı son olur canım bol şans.
Kıslaaarrr, bugün reglm bitiyor dualara başlıycam bende hayırlısyla :46: :46:
İşyerindeyim birazdan çıkıcam evden giremessem, hepinize iyi bi haftasonu diliyorum, kocaman öpüyorum :54:
sağol canım benim hepimizeee güzel günlerr olsun :)
günaydın herkese kan tahlili verdim geldim sonuç saat 13:30 da çıkacak.bu arada evde gebelik testleirnden de yaptım sonuç negatif zaten hissetmiştim
yeşil arkadaşım sonucunu göremedim umarım hayırlı haberlerin olmuştur.
slm arkadaşlar benim transferim dün gerçekleşti dondurulmuş embriyomla bakalım şimdilik pek bi değişiklik yok hakkımızda hayırlısı olsun bu sefer daha da rahatım ilk 2 deneme de çok stresliydim bakalım nasip inşallah Allahım er yada geç güldürür hepimizi bundan sonrası zaten Allah'a kalmış elimizden geleni yapıyoruz ve takdir gene de Allahtan sizler ne durumdasınız ben haftaya 21 ocakta test dedi ama cumartesi gününe geliyo pazartesi yaptırırım artık Lavinya yazdıkların için çok teşekkür ederim...
tedavi hayırlı olsun canım.. daha çok yeni ve sakın belirti aram kendinde ... beim transferi günüm senin sonuç günün aynı nhayırlı haberler olsun inşallah. bıol şans
Merhaba arkadaşlar bende bugün dondurulmuşlarla tedaviye başladım. Bu ikinci denemem olacak ilkinde çok kasmıştım kendimi. O yüzden ikincisinde daha rahat olmak istiyorum . iki tanecik embriyom var estrofem ile bugün tedaviye başladım hakkımızda hayırlısı , Allah hepimizin yardımcısı olsun.

selam canım tedavin ahyırlı olsun senin de .. 2 tanecik dee sakın inan bunları yakalamak için neler verecek olan arkadaşlarımız var canım.. bol şans.

Canlarim t edrim dualarinizi bekliyorum suanda kanama renk degistrdi sildikce kahve akinti gibi insllh bebiim daha faxla yaramazlik yapmaz saglikla dogsun insllh poposuna kocaman sabalak patlaticam dua edin lutfen sizler nasilsinzz kislar

canım korkma dinlen bol bol çok kşinin başına gliyor kanama lekelenme sonrasında.. dualarımız seninlee yaramaza iyi bak

Kızlarr nasılsınız canlrım.. ben son bir haftaya girdim kısmetse bugün evimi biraz toparlayacağım. sanki zaman geçnmiyorr transfer yaklaştıkçaa zaman yavaşlıyor sanki heyecanlıyım..

Sudenaz canım nasılsın tatlım ansıl gidiyor bebişler nasıll ahdi artık gr şu keseleri pıtpıtarı emrak ediyorum bir mi ikimii :)
Wish attlım başlamadımı tedavinn merak ediyorumm
SYE canım ansılsın şafak 2 benim muayene günüm senin test günün canım. sevindird bizleri

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiiz diyorum..

Tüm arkadaşlaı öpüyorumm

canım korkma dinlen bol bol çok kşinin başına gliyor kanama lekelenme sonrasında.. dualarımız seninlee yaramaza iyi bak
Evt cnmm yaa bu bebis yaramaz olucak rabbim kycagimiza almayi nasip etsin insllh hersey gusel olucak hepimiz anne olucaz insllh ben buna cook inaniyorum ama tabi insn gorunce kan sok oluyor inslkh bu son olur
kuzum ya bence panik yapma ben çok duydum tüpten sonraki kanamaları oyüzden kesinlikle dinlen rabbim bebişlerini inşallah sana bağışlar dualarımız seninle
yatiyorum cnmm wc harici hic kalkmiyorum rabbim insllh saglukla kucagimiza almayi nasip eder bende duyuyordum kanama tedavidn sonra aman rabbim bilir hyrli olsun insllh sonu hepimuz icin dua edin lutfn bize

Kızlarr nasılsınız canlrım.. ben son bir haftaya girdim kısmetse bugün evimi biraz toparlayacağım. sanki zaman geçnmiyorr transfer yaklaştıkçaa zaman yavaşlıyor sanki heyecanlıyım..
Sudenaz canım nasılsın tatlım ansıl gidiyor bebişler nasıll ahdi artık gr şu keseleri pıtpıtarı emrak ediyorum bir mi ikimii :)
Wish attlım başlamadımı tedavinn merak ediyorumm
SYE canım ansılsın şafak 2 benim muayene günüm senin test günün canım. sevindird bizleri

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiiz diyorum..

Tüm arkadaşlaı öpüyorumm

evet canım senin heyecan büyük...benimde büyük geçmiyor günler...ben bugün bi garibim..midem iyi değil,baş ağrım var,her an çıkaracak gibiyim..:37:

Sudenazzcim sen yorulma diye aramiza yeni katilan Kabakiz arkadasimizi listeye ekledim canim:9:

canım bravo :46: süper eklemişsin ama bir hata var...listeyi alıntı yapıyosunya gerçek halinde görmek için baştaki A işaretine basıyosun..orda listenin başında ve sonundaki QUOTE yazan yerleri silmen lazımki liste alıntı gözükmesin...şimdi ben senin düzenlediğin listeyi tekrar alıntı yapamıyorum..:34:o yüzden yeniden eklemem gerek...bi dahakine öyle yaparsın canım..memnun olurum yardımın için..:34:

canım bunlar çoğu gebe de olan normal bir durum..bence bişey olmayacak inşallah..sen bol bol dinlen caınm..dualarımızdasın...

aramıza hoşgeldin canım...inşallah bu sefer bebişine kavuşur ve hiç ayrılmazsınız...:38:

dualarımızı şahsa yönelik yapmıyoruz genel okuyoruz..dua listesini gördüysen ilk listedekileri istediğin kadar okuyup sayıyı buraya yazıyorsun ben ekliyorum...en son sayılar tamamlandığında aramızda hafız olan arkadaşımız wish_ bizim için hatim duasını yapıyor...yani ilk listedekinleri niyet etmeden sayıyosun...
2. yasin listeside transferi olan arkadaşlar için okuyoruz...listenin başında transfer olanların isimleri var..sen yasin okuyup sonunda bu kişilerin iyi sonuç almalarına adıyosun..bu kadar :34:

MERHABA

canım sende hoş geldin aramıza...inşallah bu son denemen olurrr...:38:
bu arada yaş kaç canım onuda ekliyim listeye :34:

kızlar nasılsınız ben hala öksürükle uğraşıyorum :43: toparlayamadım bi türlü kendimi :14: inşallah hepinizin güzel haberlerini almak nasip olur :9: bende bir hafta içinde kırmızılar bekliyorum artık aslında 9 ay gelmezlerse :1: :1: daha memnum olurum :34: :46: :16: veya olacaksa da hemen olsun da bir an önce sıpalarıma kavuşayım allah'ın izniyle :21: :21:

kızlar nasılsınız ben hala öksürükle uğraşıyorum :43: toparlayamadım bi türlü kendimi :14: inşallah hepinizin güzel haberlerini almak nasip olur :9: bende bir hafta içinde kırmızılar bekliyorum artık aslında 9 ay gelmezlerse :1: :1: daha memnum olurum :34: :46: :16: veya olacaksa da hemen olsun da bir an önce sıpalarıma kavuşayım allah'ın izniyle :21: :21:

canımm karda oyna sen :))) neyse hadi seninde yaklaşıyo canımmm

evet canım senin heyecan büyük...benimde büyük geçmiyor günler...ben bugün bi garibim..midem iyi değil,baş ağrım var,her an çıkaracak gibiyim..:37:

ohh ne güzl iştee başladı hamişlik belirtileriii ne güzel bulantılar kusmalar bizim için onlarrr darıı başımızaaaaaa

merhaba kizlarrrrr nasilsinizzz ben iyiyim sadece öksürük var cok bi türlü gitmiyooo yaa insallah transfere kadar düzelirim transfer asamasinda olan arkadaslara sabir diliyorum insallah hersey yolunda gider bebisleriniz sizinle kalir yeni hamis haberlerini alan arkadaslarida cokkkkkkkkkkkk tebirk ediyorum Allah saglikli kucaginiza almayi nasip etsinn bizide sizi sevindirdigi gibi sevindirsin insallahhhhhhhhhhhhh
arkadaslarr bende gün sayiyorum 24 de insallah transferim var safak 10 geri sayim hadi hayirlisi.....

:nazar: LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH :nazar:

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar: DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]DONUK
SAYISI

[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yarı kapalı
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]20 ocak transfer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembesu
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sebpsiz infertilite
[/TD]
[TD]Adana Başkent
hastanesi

[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimo55megi
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]kiwu
düsseldorf
Almanya

[/TD]
[TD]2. deneme

[/TD]
[TD]6 tane donmuş
[/TD]
[TD]24 ocak tranfer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meralinda
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek
infertilitesi

[/TD]
[TD]florence
nightingale

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]estrofem
kullanıyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elo_34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco+erkek inf.
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]16 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Almanya darmstadt
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]iki taraflı problemler
[/TD]
[TD]gürgan
klinik

[/TD]
[TD]6. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]durum ne?
transfer oldumu?

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yok
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]anatolia
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz
infertilite

[/TD]
[TD]OMÜ
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luckylove
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane
donmuş

[/TD]
[TD]17 aralık lucrin e başlıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakır44
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]pco ve erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]memorial hastanesi
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Ankara medicana
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roosee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]azosperm
[/TD]
[TD]Bahçeci kliniği
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabakiz
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]Almanya
KWZ
Darmstadt

[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]taze deneyecek
[/TD]
[TD]23 ocak başlıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çido
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz+
erkek infertilitesi

[/TD]
[TD]kent hastanesi
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belg34
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dmrsda
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ASM
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]1 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazisceyiz
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]A.R.T
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]camenta
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]memorial
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]iki taraflı
problemler

[/TD]
[TD]umut tüp
bebek

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]taze
deneyeck

[/TD]
[TD]henüz tam
belli değil

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuna2014
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER
/DENEME
SAY.

[/TD]
[TD]TRANSFER
TARİHİ

[/TD]
[TD]KONULAN
ADET

[/TD]
[TD]TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miki24
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme
[/TD]
[TD]12 kasım
[/TD]
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]malesef
negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme

[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tüpler/
soarnüs/
3.deneme

[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[/TD]
[TD]10 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./
Ankara medicana/
2. deneme

[/TD]
[TD]13 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]25 aralık
[/TD]
[TD]malesef nagatif :50:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz
/Ankara tıp fak./ 2. deneme

[/TD]
[TD]17 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]28 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz/OMÜ
/2. deneme

[/TD]
[TD]27 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]8 ocak
[/TD]
[TD]malesef
negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesil034
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]azosperm/
umut tüp/
2. deneme

[/TD]
[TD]4 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD]16 ocak
[/TD]
[TD]BÜYÜK
GÜN!!
:52:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme

[/TD]
[TD]4 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD]17 ocak
[/TD]
[TD]SON
2
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnesrin
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz/
Ankara gata
/3. deneme

[/TD]
[TD]12 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]SON
6
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]endometsiosiz,
erkek inf/kinderwus
/1. deneme

[/TD]
[TD]11 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]SON
8
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/
DENEME SAY.

[/TD]
[TD]TRANFER
/TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]BETA HCG
DEĞERİ

[/TD]
[TD]DEĞERİNİZİN
GÜNÜ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEW77
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık

14 aralık

[/TD]
[TD]119,50
332.00
897.00

[/TD]
[TD]12. günü
15. günü
18. günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:nazar::49::nazar:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]pco/IVI tüp bebek/4. deneme
[/TD]
[TD]19 aralık

28 aralık

[/TD]
[TD]123.00
244.00

[/TD]
[TD]9. günü
11. günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz/izmir
iranbe/2. deneme

[/TD]
[TD]24 aralık

3 ocak

[/TD]
[TD]71.72
140.00
313.00
1170.00

[/TD]
[TD]10. günü
12. günü
14. günü
17. günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme
[/TD]
[TD]26 aralık

6 ocak

[/TD]
[TD]398.80
894.70
4267.00

[/TD]
[TD]11. günü
13. günü
17. günü

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

Son düzenleme:
Back
X