dondurulmuşlar için yarın ilk muayenemi olacam,35 .gün ne kadar geç,ben öğretmenim 15 tatili değerlendirmek için bu zaman başladım hayırlısı.ilk tüp bebek denemem başarısızdı.inşalah bu sefer tutar
yaaa şu şubat ayı gelsin ve ben bir an önce transferimi olıyım ve bebişime kavuşıyım yaaaaaaaaaaa..beklemekten çok ama çok sıkıldım.
selam canım..
dondurulmuşları almaya karar verdim ama vesveselerin yarattığı korkularım var..
ya tutmazsa?
ya yine dış gebelik olursam?
ya bu donmuş embiryodan olan bebekler nekar sağlıklı olacak?
kısacası içime vesvese ler giriyor..
birde sizler ne kadar ödediniz donmuş bebeler için?
kızlar nesrin diye bir arkadaşımız vardı sets günüydü ne oldu acaba bu saat oldu hala gelmedi merak ettim ya
selam arkadaslar hocamiz bize bu hafta bu duayi ezberlememizi söyledi cok güzel bir dua özellikler bizler icin bir dua umudumuzu yetirmemek icin muradimiza ermek icin sizlerlende paylasmak istedim rabbim dualarimizi kabul etsin
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrek.elleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..
Anlamı:
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?..
Belini büken yükü üzerinden almadık mı?..
Nâmını yükseltmedik mi?..
Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!..
Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
Öyle ise, bir is bitirince digerine giris;
Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
Ve ümit edecegini yalniz Rabbin!..
FAZİLETİ
Maneviyâtta ilerlemek istiyenler, bu sûreyi her gün 70 defa okumayı ihmal etmesinler.
Aldıkları yüksek seviyeli ilmi; karşılaştıkları yüksek müşahedeleri, değerli keşifleri hazmetmek istiyenler günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.
İçi sıkılanlar, başı daralanlar, bunalımda olanlar selâmete çıkmak istiyorlarsa, günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.
Her biri de görecek ki; bu sûreye devam eden , Allah ın izniyle onları kesinlikle muradlarına erdirecektir.
AMİN
hyarlısı olsun cnm benm de 1.dondurulmş tedavım de oldu aslında daha rahat bu tedavi sakın stres yapma hayrlı olsunselam kızlar benimde dondurulmuşlarla 1. denemem olucak aiiah inşallah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
evet cnm yaa benm de biokimyaslda kaldı aslında keşke yapılmasaydı benm de çok yuksekmiş e2 degerim olsun ne yapalım hayrlı olsun hakkımz da inşallah sen de busefer anne olucksıncanım kusura bakma yazını görememişim. biraz geç oldu ama; evet gerçektente olumsuz olunca yıkılıyor ve heleki hataları sonradan görünce insan daha çok sinirleniyor. aslında e2 değerleri çok yüksek olunca sıvı birmesi oluyor buda embriyonun rahime tutunmasını engelliyormuş. genelde çoğu dr. transfer işlemi erteliyor ama bazı dr. lar sorun olmadığını düşünüp işlemi yapıyorlarmış. ben netten araştırdım.tahlil sonuçlarımı bakınca araştırıdım cnm. Allah razı olsun arkadaşım inşlh bende hayırlısıyla sonucuma ulaşırım.
selam canım..
ya tutmazsa?
hayatım rabbim gönlüne göre versin son tedavin olur inşallahselam kızlar benimde dondurulmuşlarla 1. denemem olucak aiiah inşallah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
kızlar allah kısmet ederse yarın transferim yapılcak bu benim 4.denemem ve inşallah son denemem olur dualarını eksik etmeyin bebişlerin hep benle kalsınlar buna çokkkkkkkkkkk ihtiyacım var benim için ne diliyorsanız rabbim size bin katını versin
cnm allah razı olsun rabbım dualarını kabul etsın inşallah yanlış hatrlamıyorsam bu inşirah duası değilmi
selam kızlar benimde dondurulmuşlarla 1. denemem olucak aiiah inşallah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
cnm sen nerdesın ayol ben senı göremıyorum hiççç iyisin inşallh
kızlar allah kısmet ederse yarın transferim yapılcak bu benim 4.denemem ve inşallah son denemem olur dualarını eksik etmeyin bebişlerin hep benle kalsınlar buna çokkkkkkkkkkk ihtiyacım var benim için ne diliyorsanız rabbim size bin katını versin
estaagfuruulah canımnormaldır canım bulantılarından dolayı canım yanlıs anlamadın degılmı canım kusur abakma .......allah yar ve yardımcın olsun ınsallah burdan bebıslerının cınsıyetını ögrenırız canım allah hayırlısı ıle sonu getırır ısallah
çok sevdiim bir arkadaşının ablası dondurulmuşlarla tedaviye başladı salı günü test zamanı dua edin arkadaşlar olurmu 18 yıllık evliler tek embriyo transfer ettiler pskolojık olrakta çökmüş durumdalar allah yardımcıları olsun onun ve bizlerim rabbim yüzümüzü güldürsün
selam canım..
ya tutmazsa?
yaaa şu şubat ayı gelsin ve ben bir an önce transferimi olıyım ve bebişime kavuşıyım yaaaaaaaaaaa..beklemekten çok ama çok sıkıldım.
canım yarın seninde transferin varrr..inşallah herşey yolunda giderr..rabbim yardımcın olsunnn..güzel haberlerini bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?