Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlaarrr bişey sorcam bu crinone jel kullanan varmı ben bugün aldım ama topaklaşmış halde düştü bebişim benimle ise onun tutunmasında problem olurmu lütfen yardııımmm....

canım ebnde kullanıyorum.. bebeğe etkisi olamz ama jeli hazneye boşaltında 2 dakika yat sonra 15-20 dakika dolaş ki emilsin yoksa geri akar hep hareket yaptıysan yeteri kadarı emilmiş oluyor aksada problem olmaz. ama dopktorum bana mutlaka hareket etki emilsin demişti acaba hareket etmedinmi yeterince canım

Hayrli olsun insllh hakkinda cnm bilmmki nedEn o kadr gec baskiyrki ilac anlamadim ve sendn duydum ilk defa bunu ilac bu oadar gec baslrsa nasil transfer gunune kadar rahim kalinlastirick ki hem arada usg ile kontrol ediyor rahim kalinligini ve benim 19.gunm transferm oldu bencs sen baska bir dr la daha gorus derim ben sen nerde yasiyorsun cnm

canım öncelikle geçmiş olsun ve yenş tedavinde hayırlı olsun. doktor çok önemli güven duymuyorsan dğiştirmelisin. ben adetin20. günü baladım ve 20. günü transfer olacak kısmetse Allahın izniyle 14. gün ilaç başlamayı da hiç duymadım.

ben ankaradayım..

dr lardan biri şöyle dedi 14 gün ilaç başlayacağız diğer ayın 14-15-16 (rahim kalınlaştığında) transfer olacan dedi
diğer dr da şöyle dedi. 21. gün geleceksin ilaç başlayacağız öbür ayın 14-15-16 (rahim kalınlaştığında transfer edilecek dedi..

kafam buyuzden karıştı..

bide ben embiryolarımın kaçıncı gün olduğunu bilmiyorum galiba 5 gün dü..
çözünür çözünmez hemen mi tarnsfer ediliyor yoksa bekleniyor mu?

çok heycanlıyım

sanki bir yanlış anlaşılma var gibi geldi bana canım.. dondurulmuşlarla transfer genelde 19 20-21. günlerde yapılıyor. iyice araştır derim yada sende istisna olabilirmi acaba kafam akrıştı ilk defa böyle bir uygulama duydum. blast olanlar(5.gün) aynı gün diğerleri birgün sonra yapılıyor diye biliyorum. rahim kalınlığını zaten 13.gün kontrol ediyorlar. 15.günü opu olarak ele alıyorlar sonra 5 gn sayıyorlar.. yani buda 19-20-21. güne denk geliyor:

dr. öyle pat diye değiştiremiyouz malesef araştırdım.
embiryo taşıma prosedürü değişmiş..
sağlık bakanlığı ile yazışmayla oluyormuş taşınacağı gün sağlık bakanlığı yetkilileri eşimle beraber dondurulmuş odaya girip imazalar eşliğinde alınıyormuş..

hayır yani trasfer günü okadar strese dayanamam..

ondan dr değiştiremiyorum.

oyuzden sizlere sormak araştırmak istedim..
bakalım 14. gün dr gideceğim yani ayın 28 de start vereceğim ama bilgilenmek istiyorum ki dr akıllı sorular sorayım..

Son düzenleme:
güzelim yattım ve ondan sonra dolaştım ama onlara rağmen bu şekilde olddu o yüzden takıldı zaten ama katılaşmış sanki topaklanmıştı halende azar azar geliyo teşekkür edrim ayrıca cevabın için pazartesi Allah nasip olursa güzel bi sonuç alırsam paylaşacağım alamazsam tabi vazgeçmek yok yola devam...:))

kızlaarrr bişey sorcam bu crinone jel kullanan varmı ben bugün aldım ama topaklaşmış halde düştü bebişim benimle ise onun tutunmasında problem olurmu lütfen yardııımmm....

hayatım kullandıktan sonra 10dk kadar hereket halinde olman lazım zaten yapmışsın ama bana dedikleri az bir miktarın idrarla çıkması normalmiş rahat ol

[/QUOTE]cnm bende adetin 21.günü lucrin iğneyle başlıyorum bu iğneyi kullanırken adet oluyorum ve bu adetin 21.günü transver yapılıyo,ayrıca ağızdan rahim kalınlığı için ilaç ve transverden 3-4 gün önce vajinal jel başlanmıştı.buna uzun protokol deniyo.5 gün dondurulduysa çözüp hemen transver yapıyolar genelde.ankarada hangi merkezde tedavi görüyosun[/QUOTE]

bana 14 gün gel başlayalım tedaviye dedi bir bakacam soracam artık..
merkez adını özelden yollarım size..

Son düzenleme:
sudenaz canim 1250 ya musavvir ya halik ya baki 150 salavat ekler misin canim )

canim yine ben bgun yine 1600 salavat daha cektim yukardakilerle birlikte eklersin listeye cenim

canım benim verdiğin bilgiler çok kıymetli. 3 ay aradan sonra başlayabileceğimi söyledi. Ben de şimdiden araştırıyorum. Ön muayene ücretli mi? Bir de toplamda sen kadar harcadın bahçeci'de.

canım ilaçlar hariç 4000tl idi ama zam gelmiş ilaçlarda dozlarına göre artıyor benim ilaçlar yaklaşık 1500 e yaklaşmıştı tahliller hariç tabi
ama ilaç fiyatları klınkte uygun ilaçların hepsini aynı anda vermiyorlar yumurtaların durumuna göre veriyorlar.
ben ön görüşme diye gitmiştim muayeneyapmak istedii elimde hiç bir tahlilim yoktu 200 muayene ücreti verdimm

merhaba tedavin hayırlı olsun seni tekrardan gördüğüme çok sevindim uzun zamandır yoktun bende dondurulmuş tedavime başladım bu ay

Selam kızlar, dün misafirlikteydim giremedim.
Hatta eve dönünce ufak çapta bir temizlik de yaptım kendimi zorlamadan, içim hiç rahat değildi, şimdi en azından onun stresini yaşamıyorum. Bir ohhh! dedim

İnşaalla hayırlısıyla bebişin seninle kalır hep, sonunda da sağlıkla kucağına alırsın, öpüp koklarsın

Benim bugün dahil son dört günüm, ama hiçbir şey hissetmiyorum Sadece dün biraz adet olacakmış gibi ağrım oldu o kadar. O da her zamanki ağrı zaten. Offffff beklemek çok zorrrrrrr

Anladım canım, ben ilk kez amerikan hastanesine gitmiştim. Onlar bana 4160 lira fiyat verdiler. Ama içinde tüm tahliller de var. Embriyo dondurmak için de 1120 lira dediler. Tabi ilaç hariç. Ankaradaki doktorum da cem demirel ile bahçeciyi önerdi. Benim de kafam iyice karıştı. Of of ben zaten kararsız kazımım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…