CANIM FSH DEGERINI YANLIS YAZMISIM 15.17 imis
Sudenaz222 canım bende
5 yasın
2000ya musavır lerı okudum lısteye eklermısın canım
Cnim sizlerde OLMASIZ BUGUN SAHA KADAR AGLARDIM DESTEGIN ICIN TESEKKUR EDERIM
hayırlı uğurlu olsun cnm insallah pozitif hbrlerini de paylasırız burdanbenn geldimmmm transferim bugün öglen oldu iki tane empro transfer ettiler 6 tane donmuslarim vardiya hepsini cözmüslerr bi bu iki si iyi cikti dedi transferim iyi gecti 6 gün yat dinlen dedi kitap oku bunu aklindan cikar heran hamilemiyim deyilmiyim diye düsünme dedi bol bol dinlen iyi beslen dedi bu sefer Allah izin verirse olacak dedi RABBIM insallah bu sefer ol der yavrularim bana tutunurlar tek dilegim bu yeni transfer olan arkadaslarinda dilegim ayni insallah hersey yolunda gider kan testi icin ayin subatin 7 de gel dedi nasil gececek bu iki hafta Allahimmmmmmmm bol bol ananas yerim artikk :)))
cnm bugün test günün Allah yardımcın olsun , niye alamayacaksın sonucu:44:gecmis olsun canim, vardir bi hayir, allah sabir ve güc versin. yarinda benim tahlil günüm ve ayni gün alamicam sonucu beklemeye devam
hosgeldin caziiii,insallah son denemen oluray kızlar ne güzel moral oldunuz kaç kere denemişsiniz ama rabbim kavuşturmuş.. bnm 3. olcak bu sefer inanıyorum ama yinede bazen ümitsizliğe kapılıyorum.. hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur inş....
günaydın cidoKızlar günaydıınnnn
Sudecim bana 1 yasin 100 salavat 500 ya halik, ya bari, ya musavvir eklermisinn canımmm
Selam kızlar, Rabbimin izniyle pazar transferim oldu. biri 11'de 11 hücreli, diğeri 8'de 5 hücreli embriyo transfer edildi. Şu an transferi yapılmış ve yapılacak olan tüm arkadaşlarım; Allah yardımcımız olsun, Rabbim bebeklerimize tez zamanda kavuşmamızı nasip etsin inşallahhh. (AMİN)
benn geldimmmm transferim bugün öglen oldu iki tane empro transfer ettiler 6 tane donmuslarim vardiya hepsini cözmüslerr bi bu iki si iyi cikti dedi transferim iyi gecti 6 gün yat dinlen dedi kitap oku bunu aklindan cikar heran hamilemiyim deyilmiyim diye düsünme dedi bol bol dinlen iyi beslen dedi bu sefer Allah izin verirse olacak dedi RABBIM insallah bu sefer ol der yavrularim bana tutunurlar tek dilegim bu yeni transfer olan arkadaslarinda dilegim ayni insallah hersey yolunda gider kan testi icin ayin subatin 7 de gel dedi nasil gececek bu iki hafta Allahimmmmmmmm bol bol ananas yerim artikk :)))
kıszlar günaydın dün giremedim sonucum malesef negatif diğer arkadaşlara Allah hayırlısıyla tattırır inşallah Allah anne olmayı....sudeciğim 1 yasin daha ekleyebilirsin ...
bu topik tam benlikmiş.. listenize benide eklermisiniz cnm........
yaşım 24 sebep endomtriosz ist.tp bbk merkzi.. 3.deneme donmuşlarla 6 tane donmuş.. (önceside hep donmuştu) önce laparskpi amelyatı.. şubatta martta kısmetse deneme...
kızlar benim kırmızılar geldi sonundadoktorumla görüştüm yarın beni bekliyor inşallah bi aksilik olmazsa yarın başlıyorum. bol bol dua edin bana
bu arada topic hayalet topic e dönmüş hiç kimse kalmamıştopic e geri dönün kızlar
benn geldimmmm transferim bugün öglen oldu iki tane empro transfer ettiler 6 tane donmuslarim vardiya hepsini cözmüslerr bi bu iki si iyi cikti dedi transferim iyi gecti 6 gün yat dinlen dedi kitap oku bunu aklindan cikar heran hamilemiyim deyilmiyim diye düsünme dedi bol bol dinlen iyi beslen dedi bu sefer Allah izin verirse olacak dedi RABBIM insallah bu sefer ol der yavrularim bana tutunurlar tek dilegim bu yeni transfer olan arkadaslarinda dilegim ayni insallah hersey yolunda gider kan testi icin ayin subatin 7 de gel dedi nasil gececek bu iki hafta Allahimmmmmmmm bol bol ananas yerim artikk :)))
cnm hayrlı ve son olsun inşallh tedavın rabbım sizede nasıp etsın tez zamanda bu duyguyu darısı herkesin başına
kizlar kcok uzgunum dun doktirumda idim ve uzeleyimi uzukmeyimmi anladim AMH testim 0,70yani0,7 cikmis 33 yasindayim erken meneoz diyince ama normal menepo yasi misal: 48 se ben 38 falan yda daha erken gire bilirsin dedi ve cikolata kistmde var 1,30 cm olmus napicam ben anlamadim.simdide adet geciktirici igne verdi 4hafta onu kullan cam vucuttan cabiik atilabilen bi igne imis ama tek
fark bu igneyi bir kere degil de 4 hafta vurucam......doktora gitmeden önce ara kanamasi yani kahve lekeler vardi bazen pembemsi bugun igneye basladim ve bugun yine pembemsi geldi sadece sildigimde oluyo ve adet gunum degil daha 4 5 gun falan var ama lekelenme var bu ignede adet geciktirici bi sorun olurmu:26:
ooo maşallahınn var canım :) allah kabul etsin
sagol cidocum her namazdan sonra abdestim varkaen okumaya calisiyorum guzelim.biz bir birimize destek olmiycaz da kime olca VALLA INANIRMISIN BU OTURDUGUM YERDE O KADAR YANLIZIMKI IKI ELTIM 5 YADA 6 ESIMIN TARAFINDAN AKRABABLARIMIZ VAR YILLARDIR TEDAVI GORDUM BUGUNE KADAR ELTILERIM DAHI TELEFON ACIP KIZIM DOKTOR NEDEDI IYIMI KOTUMU HIC ARAMAZLAR:CANIM BENIM TARAFIMDAN 3 AILEM VAR BUNLARIN HEPSI HEP ACIP SORARLAR AMA BIKISI VAR ACIP SORAR AMA GECISTIRIR O KADARINIDA SORUYOLARYA SUKUR
CANIM BENDE BU KOCA DUNYADA YANLZIM OTURACAGIMA BURDAKI KADER ARKADASLARIMA BI NEBZEDE PAYLASIYIM DIYE UGRASIYORU DAHA COK OKURDU DA DUN BERI YANI DOKTORDAN GELDIM GELELI KAFAMI TOPLAYAMADIM:KOCISTE GECECI IDI OTURUM AKLIMA GELEN HERSEYE AGLADIM
cnm ya o kadar çten yazmışsınki rabbım yuzunu guldursun inşallahh yanlız degılız cnm hıç kımsenın senı anlamasını bekleme aramasınıda, aramasınlar aslında daha iyi gereksiz laf söylemektn başka işe yaramıyr benım bu tedavımı ailem dışı kımse bılmıyr herkes dogal oldu diye bılıyr cunku yuzume bızım tup bebeye ihtiyacımz yok bız kısır değilizki diyen kişiler oldu ben de hiç söylemek istemedim rabbım yuzunu guldursun kucağını doldursun inşallhh
cnm benm dusuk tehlıkm oldugu için iğneler hergun oluyr kanamam olmadn önce 2 gunde bır vuruluyrdum daha da uzun zaman sürücek 5 ay kullanan arkadşm var
sagol cidocum her namazdan sonra abdestim varkaen okumaya calisiyorum guzelim.biz bir birimize destek olmiycaz da kime olca VALLA INANIRMISIN BU OTURDUGUM YERDE O KADAR YANLIZIMKI IKI ELTIM 5 YADA 6 ESIMIN TARAFINDAN AKRABABLARIMIZ VAR YILLARDIR TEDAVI GORDUM BUGUNE KADAR ELTILERIM DAHI TELEFON ACIP KIZIM DOKTOR NEDEDI IYIMI KOTUMU HIC ARAMAZLAR:CANIM BENIM TARAFIMDAN 3 AILEM VAR BUNLARIN HEPSI HEP ACIP SORARLAR AMA BIKISI VAR ACIP SORAR AMA GECISTIRIR O KADARINIDA SORUYOLARYA SUKUR
CANIM BENDE BU KOCA DUNYADA YANLZIM OTURACAGIMA BURDAKI KADER ARKADASLARIMA BI NEBZEDE PAYLASIYIM DIYE UGRASIYORU DAHA COK OKURDU DA DUN BERI YANI DOKTORDAN GELDIM GELELI KAFAMI TOPLAYAMADIM:KOCISTE GECECI IDI OTURUM AKLIMA GELEN HERSEYE AGLADIM
cnm benm dusuk tehlıkm oldugu için iğneler hergun oluyr kanamam olmadn önce 2 gunde bır vuruluyrdum daha da uzun zaman sürücek 5 ay kullanan arkadşm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?