Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

slm kızlar.. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim....

rabbim öncelikli olarak hiç olmayanlara nasip etsin inş.. bizim gibilerinde emeklerini boşa çıkarmasın..
bnm.. bir çocuğum var çok şükür.. 2. için bu yoldayım.. bunda emeğin karşılığını verir rabbim inş.
bunca duayı karşılıksız bırakmaz inş.. dualarım sizlerle...

şu menapoz şüphesi olan arakadaşım.. çok üzüldümm.. inş. tedaviye cvp verirsin... bana da dr heran menapoza girebilirsin demişti.. heran kansr olabilirsin demişti.. çok sinirlerim bozulmuştu.. soğn suyu güzel söküyrms bende denemeyi düşünüyorum amelyata kadar bakalım.. seni çok iyi anlıyorum bende çok korkuyorumm...

transferi olan arkadaşlar sanırım transferler kolay geçio.. bnm bide o sorunum var inanılmaz zor sürüyo sancılı ve ağrılı rahim yapısından kaynaklanıyormuş... inş. hayırlı hbrler alırsınız... rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar napıyorsunuzz. benim hafif ateşim var sankii serumdanmıdır nedir anlamadım halsizim ..transferim 2 gün bitti .. evde çok sıkıldım. birde acayip bir sinir var üstümde sizler nasılsınızzzzz

Ferdaerd face den yazmış olmadı diye çok üzüldüm geçmiş olsun enerjim düştü

umarım diğer arkadaştan güzel haber gelirrr

İyidir canım yaa, ben de giremiyorum face e ama hotmaile yorumlar düşüyor ordan gördüm durumu çok üzüldüm bende (
Sen sıkma canını, allah hepimize hayırlısını versin, zamanı gelmemiş demekki ama inşallah doğal yoldan olur onunkide, allah uğraştırmaz bir daha
sen çalışıyormuydun izinli misin?

merhaba kızlar,
hepinize bol şanslar diliyerek aranıza bende katılıyorum,doktorumla görüştüm şubatda gel nisan gibide transfer yapalım dedi
daha önceki tedavi aşamasılarını gayet iyi bilen biri olarak dondurulmuşlarla ilk kez yapacağım için bana tedavi hakkında bilgi verirseniz sevinirim
ben bahçeci grubunda halit fırat hastasıyım

sağol canım yaa izinliyim ama evde olmak çok zormuş

sağol canım yaa izinliyim ama evde olmak çok zormuş

Bence de, insan evde olunca kuruntu yapıyor sürekli, aklını meşgul edemiyor, işte günlük telaştan herşeyi unutuyorsun zaman çabuk geçiyor. kitap oku, film seyret sende

Neden kimse gelmiyo, neden öksüz bıraktınız sayfayı, neden herkeş face te, herkesmi girebbiliyo bu feyse, neden bizim şirket yasaklıyoda başka şirketler yasaklamıyo, neden ben muhyabetlerden uzak kalıyorum vs vs vs... isyan isyan isyan....

Olsun artık ne yapalım, işteyken iğne vurdurmak çok zor olacak sadece onu düşünüyorum ben. bide oturamayacak duruma geliyormuş insan iğnelerden
cnm benım suanda dusuk tehlikem oldugu için hergun vuruluyr ama tehlike olmasaydı 2 gunde bır vurulucktı bırde acı veren proluton depot diye bır iğne var o da 3 gunde bır fakat buda kanamam olduya gecen hafta onun için vuruluyor sükür durdu ama kanamam inşallh senın böyle riskin olmaz az olur iğnen

inşallh cnm rabbım bılır bakalım sabah 9 da randevumz var dr la kanamam durdu benm bu iğneler sayesınde cnm prolutn depot dıye bır iğne var çok kuvvetli dusuğü engeliyrmuş tabı ben de yatıyorum kalkmadn inşallh benı hiç bırkmaz bebeğim benm kanama bolgesi var rahımde inşallh geçicek senın nasıl olduki hayret yaa ah bu dr lar ah hepsi farklı be cnmm rabbım inşallh size eböyle riskli gebelik vermesın kimseye gerçi sükür ben çok iyiyim artık hamdolsun kanamam yok durdu dua edin bana lütfen sizde kucagın dolsun inşallh

abooo çidom isyanlardasın
face de takılmak sanki daha kolay,ama tabi gşren var giremeyen var di mi
neyse aksam okursun sende ferdaya üzüldüm
benim 5.gün bitti hafif belirtiler var bende sıkıldım evde olmaktan inan Allahtan internet varda vakit geciyor
sen nerde calısıyorsun cnm hala iştesin sanırım

Yaaani ebet toobecim bizi unuttunuz fallaaa. ben bi tarım firmasında çalışıyorum antalyada. normalde bu kadar sık yazamam ama bugünlerde rahatım, patronlar yurt dışında çalışma arkadaşım da izindeeee

hayatım şimdi yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm yaaaaaa ama sen yalnız değilsin bizler varız bırak seni anlamayacak kişiler sormasın daha iyi

merhaba arkadaslar ilk denemem hüsranla sonuclandi, maelsef negatif benimde..simdi napacagim yola nasil devam edecegim bilmiyorum. 2.denememi almanyada mi yoksa türkiyedemi yapsam hic bilemiyorum. bana önerebilecegizni´z merkezler varmi arkadaslar. buarada 1000 ya halik ya bari yamusavvir 100 salavat eklermisin sudenaz

çok üzüldüm canım ya, Rabbim sabır versin. İnşallah bebeğine kavuşacağın merkezi Rabbim karşına çıkarır. Allah muhtaç etmesin; ama bu sefer de olmazsa benim aklımdaki yerler;

1. amerikan hastanesi
2. bahçeci ; burada elize, wish merkezin hastası. deneyimlerini yazarlarsa işimize yarar
3. sudenazın merkezi değil ama merkezdeki dr 'u ; sudenaz sen de deneyimlerini yazar mısın

cnm ya çok üzüldüm demek bile az inan duygularımı dile getirmek için,inşlh aylinnim inki pozitif olur moralimiz düzelir dedim ama kısmetten ötesiyok işte.rabbim sabır versin bidaha asla kötü sonuç göstermesin,benim çok yakın arkadaşım almanyada bi çok aşılama ve tüp bebek tedavisi oldu ama hep negatif aldı,ankaradada değişik 2 merkezde 2 deneme daha yaptı çok şükür şimdi 8 aylık hamile,araştır sende cnm ama türkiye tüp bebek konusunda almanyadan çok çok başarılı gerçekten.türkiyeye gelme imkanın varsa burdada dene derim cnm.rabbim hakkında hayırlısını versiin cnm tez zamanda sağlıkla kavuş bebişlerine,

hoş geldin cnm inşlh senin bu tedavide evladına bir kardeş nasip etsin rabbim,benimde var bir evladım ama hem ben tekrar anne olmak istiyorum,hemde oğlum kardeş istiyor,ama benim iki denememde negatif oldu,kardeşimiz başka bahara kaldı,rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşlh,çok zor yaşamayan bilmez bizim yaşadıklarımızı istiyoruz uğraşıyoruz nasip olmuyo rabbim yüzümüze baksın emeklerimizi boşa çıkarmasın

canım çok üzgünüm buün köt bir gün oldu. Dilerim Allahtan bundan sınrakiler hepsi pozitif olsun. kelimeler boş Allah yardımcın olsun canım.

Ben umut tüp süleymen beyin hastasıyım memnunum canım

saol canim..sanirim kesinlikle türkiyede yaptircam o yüzden merkez bilgileri cok önemli, lütfen bana akil verin, pes etmek yok simdi daha bi hirs yaptim

kismet bende cok üzüldüm, burda aldigimiz negatif hberlerindede ayni üzüntüyü yasadigim icin kendiminkine alistim sanki. haklisin vatanim bekle beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…