Canım ben de izmir de irenbede tedavi oluyorum doktorum yalnız oranın doktoru değil dışardan adı prof tayfun özçakır istersen netten bulursun ben çok memnunum istersen numarasını veririm
kızlar hastaneden aradılar embiriyolar tırasfer için oygunmuş şu an itibari ile hazır olun sizi tekarar arıcaz dedi saat için uyandırmışlar meleklerimi ay duygulandım birden dua edin nulur:)
Canımmmm, çok zor bunu kabul etmek biliyorum, ama görüyorumki sen üstesinden çabucak geleksin2. denemeyi düşünmeye başlamış olman bile senin ne kadar güçlü olduğunu gösterir. dualarınıda bırakmamışsın ne mutlu sana. Allahın seni ödüllendireceği günler yakındır gör bak merkez konusunda istanbulda bi yer bakıyorsun muhtemelen, ben izmirde kent hastanesi israil aruh'un hastasıyım ve memnunum kendisinden.
canım çok üzüldüm allah sabır versin nedesem boş canım şimdi inan çok üzüldüm kendimizi toplayıp canım ayakta durmamız lazım yeni tedaviler için sen güçlü birine benziyorsun canım
canım ben bahçeci fulyaya gidiyorum dr um halit f.erden şimdilik çok memnunum ilk deneme negatifti memnun kaldığım için devam ediyorum
eltim ilk denemede tuttu dr cem demirer ataşehir momorialde arkadaşınında ilk aşılaması tuttu
ben aşılamalarımı prof teksen çamlıbelde yaptırdım kesinlikle memnun kalmadım
ardadaşımın ablası istanbul tüp bebek merkezinde dr u aret kamar ilk denemede olmadı rahimde perde varmış.39 yaşında 20 yıllık evli tek embriyosu kalmıştı dondurulmuş onunla devam etti arat kamar a, salı günü testiydi ve hamile hala şoktayım ve ben ondan hiç ümitli değildim olmıcacak gözüyla bakılyordum çok sevindim yarında test tekrarı var inş devam ediyordur ve çevremde aret kamardan hamile olan bi kaç kişi daha var inş canım yardımcı olmuşumdur
canımmmm hayırlı olsun inşallahhh bu seferr son olacak sende buz bebişine kavuşacaksınnn
günaydın arkadaşlar.benim bugün transferden sonraki 8. günüm. transferin 5. gününde 1/3 çatlatma iğnesi yaptım. bu yüzden evde yaptığım gebelik testlerimin hepsi pozitif çıkıyor. 1/3 oranında uyguladığımız çatlatma iğnelerinin süresi ne zaman geçer ?sonucu pazartesi günü öğrenicem. offf nasıl geçer bilmiyorum
efeylüüülllll :) hadi bakalım hayırlısı olsun, çok sevindim başladın demek... güzel haberlerini bekliyoruz inşallahdualarımız seninle. Ya ben de çalıştığım çin pek dua etme fırsatım olmuyor malesef akşam öyle yorgujn gidiyorumki, yemek yapıyorum hemen, eşim geliyor çamaşır ütü oluyor bazen, e ufak tefek ev işleri, banyo vs derken.... bide kaneviçeye sardım bu aralar dizi seyrederken kaneviçe yapıyorum arada kafamı dağıtıyor... ama duaları bitirmek lazım artık doğru söylüyorsun
canım hayırlı olsun tedavin... inşallahh bizzz pozitiflerin yolunu açacağız ve hepimiz sırayla pozitifi görürr Allahın izniyleeee...
cnm hayrlı olsun tedavın inşallhh olucak rabbımn izniyleeböyle koca göbişli olucaksın sen de ay ben varya rezil haldeyım yaa çok iğrenç oldum hiç birşeyn ıçine giremiyorum ben ama olsun diyrm zaten sokaga çıktıgım yok darısı size inşallh rabbım yuzun u guldursun
Canım dondurulmuşlarda ilaca başlayınca(estrofem,progestan vb.)hergün muayene,kan tahlilleri(e2) olmuyor demek.
Bende bunu hep doktoruma soracak oluyorum ,hep araya birseyler giriyor,unutuyorum.
kızlar hastaneden aradılar embiriyolar tırasfer için oygunmuş şu an itibari ile hazır olun sizi tekarar arıcaz dedi saat için uyandırmışlar meleklerimi ay duygulandım birden dua edin nulur:)
rabbim yar ve yardımcın olsun cnm...
canım Allahım sana kolaylıklar ihsan etsin inşlh bu sefer bebişin seni hiç bırakmıycak arkadaşım inanıyorum bu sefer olucak senin sündüscüm (aaa içimemi doğdu ne):)) sonrada sırayla biz gelicez inşlhhh
avatarımı değiştirdim kıslaaarrr :) gönlümden geçeni koydum
kzılar ben çok korkuyorum yaaa(( dün doktorumdan geldikten sonra gözlerim dolu dolu geziyorum yaaa her an çeşmeleri açabilirim nasıl yenecem ben bu korkuyu kontrole gidince doktorumla da görüşecem bu konuyu... eminim ki beni rahatlatacaktır ama çok tedirginim işte aklıma geldikçe gözlerimden süzülüyor
teşekkür ederim canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize hem de çifter çifter
inşallah canım inşallah yaaa hepimiz hamiş listesine geçelim
sağol canım benim inşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine rabbim sizi korusun kollasın sizi hiç ayırmasın inşallahbunlar gibi birbirleirnin yesinler inşallah
sağolasın çidoommm :)) rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah
canım boş ver eltiyi akrabayı hısımı bizbize yeteriz canım bizi bizden başka kim anlar ki canım kim bizim kadar üzülür kim bizim kadar sevinir ki yaabence biz bir aile olduk
canım enerjini düşürme sakın senin ve inşaatçılarının enerjiye ihtiyacı var canımsen kötüleri görme iyileri gör canım ben ole yapıom listede hemen hamiş listesine geçiyom negatifleri falan hiç görmüom
hoşgeldin canım aramıza
oyyy oyyy oyyyyyy ben sana kıyamam geldim canım ben bak biliyorsun bende bugün hastanerle uğraştım ilk önce annemi götürdüm sonra kendim gittim falan bugün yorucu bi gündü yeni oturabildim bilgisayar başına
canım çok üzüldüm rabbim sabır gç versin sana eşine sağlık sıhhat versin sonra da çifter çifter evlat cersin inşalahyaptırmayı düşündüğün ile göre değişir klinikler canım ilk önce hangi ilde daha rahat edeceğini düşün ve oona göre klinik ara canım. hakkında hayırlısı olsun inşallah
canım ağzına sağlık bunu annem benim için okuyor biliyordum ben bunuinşallah rabbim dualarını kabul etsin hepimizin hasretini biran önce dindirsin inşallah
canım benim bol sanş rabbim yar ve yardımcın olsun inşalah sağlıkla alırsın bebişlerini ilk önce göbüşüne sonra kucağına inşallah
canım günlerimiz birbirine çok yakın bende bugün başladım estrofeme 24 ocakta adet oldum bugün başladım benimde 10 şubat gibi transfer olacak inşallahirlikte gün sayacağız desene inşallah hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım
selam kızlar nsılsınız bayadır girip yazamadım ama elimden geldiğince okumaya çalıştım
24 ocakta adet oldum bugün kontrole gittim ve doktorum ben giyinip gelene kadar reçetemi yazmış .. yanına glip reçeteyi görünce başlıyor muyuz dedim evet beklemek içiçn hiç nedenimiz yok dedibende çok sevindirik oldum bugün ilk estrofem başladım haftaya çarşamba tekrar gidecem trasnfer tarihim belli olacak rabim izin verirse bebişlerime kavuşmama çok az kaldı bol bol dua edin bana
kızlar dualara yüklenelim biraz daha bitirelim inşallah başka dualara başlayalım canlar
biliyorum bende çok okuyamıyorum ama evim kalabalık misafirim var annemler abimler bizde elimden gediğince okumaya çalışıyorum canlar
kzılar ben çok korkuyorum yaaa(( dün doktorumdan geldikten sonra gözlerim dolu dolu geziyorum yaaa her an çeşmeleri açabilirim nasıl yenecem ben bu korkuyu kontrole gidince doktorumla da görüşecem bu konuyu... eminim ki beni rahatlatacaktır ama çok tedirginim işte aklıma geldikçe gözlerimden süzülüyor
Kızlarrr bugün test yapıldı ve sonuç pozitifrabbim isteyen herkese versin inşallah!!!
Kızlarrr bugün test yapıldı ve sonuç pozitifrabbim isteyen herkese versin inşallah!!!
Aylinnim ben de ASM'de tedavi görüyorum Ebru hnm ama benim doktorum. ilk denemem negatifti 1 donmuşum var.bugun kontrole gittim muhtemelen şubat 13-14 gibi olabilir dedi transfer .bakalım hayırlısı. çok umutluyum bu sefer
evet canım ya donmuşlarla tedavi kolay bende zaten o yüzden peşpeşe devam ediyorum estrofem veya aynı amaçlı bantlar var onlar veriliyor vitaminlere devam o kadar transfere bir iki gün kala vajinal jel kullanmaa başlıyorsun tabi bide kan sulandırıcı iğne veya hap kullanıyorsun canım adetin ikinci veya üçüncü günü estrofem (rahim kalınlaştırmak için kullanıyoruz ) başlıyorsun tarnasfere kadar 2 veya 3 defa kontrole gidiyorsun adetin 15 - 20. gün arası rahim kalınlığına göre transfer oluyor canım
saol canim, güclümüyüm degilmiyim bilmiyorum ama mücadele etmem gerektigine inaniyorum. bana biraz durumundan tedvinden bahsedebilirmisin canim cok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?