Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Aylinnim ben de ASM'de tedavi görüyorum Ebru hnm ama benim doktorum. ilk denemem negatifti 1 donmuşum var.bugun kontrole gittim muhtemelen şubat 13-14 gibi olabilir dedi transfer .bakalım hayırlısı. çok umutluyum bu sefer

hadi insallahhhhhhh, Allah yardimcin olsun

Rabbim gönlünden geçenin de en güzelini versin canım inşallah. ben çok inanıyorum bu başlayacağın yeni süreçte herşey Allah'ın izniyle çok yolunda gidecek inşallah.

cankuş, sen asıl iiyi ki varsın.

canım, ben facede de yazmıştım. Bedir Ashabı, cennet ile müjdelendi. O'nları vesile ederek, O'nların hatrına Allah'tan istemekten bahsediyor; diye biliyorum. Allahım kabul etsin inşallah.

SUDENAZ; 2200 SALAVAT - 2000 YA HALİK YA BARİ YA MUSAVVİR EKLER MİSİN

sağolasın canım ben,mde kanamam bitsin inşallah bende okuyacağım canım ya ben bazen duaları kaçırıyorum ne nasıl okunuyormuş artık akıllandım not aldığım defterim yanımda değilse cep telefonuma kaydediyorum ordan vaktim oldukça müsait oldukça okuyorum rabbim inşallah dualarımızı kabul eder

oy kıyamam ben sana gülüm yaaa, ben de böyle düşünüyorum. bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz. ben de seni çok seviyorum :) sen de iyiki varsın

gece gece ağlattıız siz gene beni yaaa bu ara gene çok sulu göz bişi oldum ben galiba

aminnnn inşallah canım inşallah rabbim sevdiği kullanırım yuzu suyu hurmetine inşallah bizi bebişlerimize kavuşturur

aminnn inşallah canım

rabbim evlatlarına sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu bi ömür nasip etsin bize seninkiler gibi evlatlar inşallah nerde tedavi olmuştun kaçıncı da oldu bende amma soru sordum demi ne yapayım dördüncü için başlayınca soru delisi oldum artık hatta doktorum bile bıktı benden

canım sana gelmeyi o kadar çok istiyorum ki ya anlatamam aslında SYE ile planlayıp sana gelcektik ama biliyorsun onun dayısı vefat etti benim evde misafirim var bi kaç gün daha burdalar abimler gitse annemi biraz evde bırakır gelirdim ama annemler abimler hepsi bizde... geçen gün kar oynarken abim ayak bileğinde kas ezilmesi oldu (( ayağı sargıda yatıyor araba kullanamaz o yüzden havalar çok kötü eşim bırakıp gelecekti yola çıkamadılar kardan ... bende ortalık karışık ne yapsam nasıl yapsam karışığım yani :))

canım inş. bitiririz buara okuyamadım tembellik ettim aslında az az okuyorumda birikince söyleyim bari...
kızlar burayada facede giremiyrpum yoğunum kayınvalidmeelr bendeler kaynımı nişanlıycaz yarın...
be-bem için gidiyodum facede...
inş.sizinde transfer sonucu bekleynelrinde hayırlı sonuçlarını okurum pozitif her sonuca kendim yaşamış gibi seviniyorum..
negatiflere inş.bidahakine pozitif olur diye dua ediyorumm.....
EFEYLÜL..canım şimdi tedavin nasipmiş içini ferah tut sen inş. bu son olucak...

Allah hepinizden razı olsun canlarım!!!Rabbim bana bu güzel duyguyu yaşattı inşallah isteyen herkese de nasip etsin amin

inşallah oyledir canım yaa bu son olsun rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah :))

sana da kolay gelsin canım inşallah allah tamamına erdirsin

Selam kızlar, negatifi alınca kaçar gibi oldu ama ancak fırsat bulabildim ve kendimi de biraz toparladım. Şimdi birkaç ay ara vereceğiz. Ama dualarım sizlerle. Şu negatif serisi de kırılır artık umarım. Umut dolu bekleyişlerin sonunda hepimizin kucağı dolar inşaallah.

Amin canim insallah, üzüldük tabi ama dünyanin ve umutlarin sonu degil yola devam.. elbet birgün........

çok normal canım hepimizde bir kaçış oluyor zaman zaman.. dinlen biraz kafanı dağıt.. yola devam inşallah...
Allah hepinizden razı olsun canlarım!!!Rabbim bana bu güzel duyguyu yaşattı inşallah isteyen herkese de nasip etsin amin
canım hayırlı uğrulu olsun tekrar... Allah bizlere de nasip etsinnn
tatlım ya sende iyiki varsın neşe kaynağımızsın.....
hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin... İnşallah bizde bu duyguyu yaşarız da bu zorlu yolu atlatırız. Bizler için dua et

canım inşallahhh hepimizin

Selam kızlar nasılsınız .. haftasonuna girdik herkez kaçakları oynar :)) ama zaman nasl geçecekkkk (

benim şafak 7 ... dün gece aklıma birşey takıldı kızlar.. benim test tarihim 4 şubat. bu ayki olası adetim 31. ocak yada 1 şubat nasıl olacak ilk defa böyle geldi.. daha önce başına gelen varmı

Aylinm nasılsın canım

Ayyy ne güseeelll Hem de ikiz walla rüya gibi ... maşallah maşşallahhh... Teşekkür ederiz bizi unutmadığın ve güzel dileklerin için, inşallah dualarımız kabul olur ve biz de senin gibi oluruz

Canım en kısa zamanda seni yeniden aramızda görmek istiyoruz, yeni umutlar, güç ve enerji ile birlikte, inşallah allah yardımcın olur ve çabuk toparlanırsın. Umudunu yitirme sakın

Hıımmm karışık bi durum olmuş walla anlamadım bende nasıl öyle olmuş :44: ama endişe edilecek bi durum yok bence, gönlünü ferah tut, önemli bir ayrıntı olduğunu hiç zannetmiyorum hayırlı haberlerini bekliyoruz dört gözle

sağol canım yaa benim de kafam karıştı korku aldı içimiiii

Canım ben varım benim iki transferimde de test tarihim adet tarihimden sonraydı, gerçi ben olumsuz bir örneğim çünkü her ikisinde de test tarihim gelmeden adet oldum. Sen takma böyle şeyleri sen hamilesin hep öyle düşün...

Hepimiz öyleyiz canım ben negatifi alalı 1,5 ay oldu ama hala bazen kendimi ağlarken buluyorum. Buraya bile yazamadım çünkü burdaki her olumsuzluk insanı daha da karamsarlaştırıyor kızların motivasyonunu bozmak istemedim. Ama sana tavsiyem yine de kendini fazla dinleme insan düşündükçe içinden çıkamıyor, sen yine bizimle paylaş. Rabbim sana da aratmadan kısa zaman da nasip etsin bizimde dualarımız seninle...

Canlar bensiz bensiz planlar yapılmış küstüm yaaa...

saolun kızlar ben her zaman şükrederken sizlerede dua ediyorum cnm ben antalya tüp bebekte yaptırdım ilki negatifdi 2.denemede olumlu sonuç aldım stres olmasın bu aşamada çok önemli birde transferden sonra evde kısa yürüyüşler yapın ama fazla hareketten kaçının Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…