şimdi 4. tedaviden önce hazırlıklarım nasıl olmalı hangi testler yapılmalı şu genetik testi yaptıranlar bilgi verbilirmi nasıldır nerde yapılır filan tüm yorumlarınızı bekliyorum canlar.. tutupta düşmesinin bir nedeni olduğunu düşünüyorum fiziksel olarak. allah sorunsuz tedaviler nasip etsin
Canım bilgim dahilinde olan testler bunlar.Senin tedavinde protokol değişikliği yapılmışmıydı?
Periferik kanda kromozom analizi(Sen ve eşin kan veriyorsunuz,sonuç yaklaşık 1 ayda çıkıyor)
Kan pıhtılaşması testi
Tsh,T3 T4 testi (Tiroid Testleri )
Toksoplazma,Rubella (kızamıkçık) ve Sifiliz (frengi) tarama testleri
Cd56 testi(Bazı durumlarda vücudumuz embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp atıyormuş.Bunu tespit etmek için yapılıyor.)
AHM testi (Yumurta rezerviyle ilgili)
* * *Histeroskopi
Kazlıar merhabaaa,
Herkesin kadili mübarek olsun
sağolun kızlar... canım ben coraspin kullandım günde 1 tane iğne yok.. ya canım demekki tutunuyor bebeğim ama işte yaşamasını engelleyen büyümesini engelleyen birşey var.. detaylı araştırıp o şekilde başlamak istiyorum 2 ad daha donmuşum var biliyorsun onları iki ay sonra filan kullanmak istiyorum bu arada testlerimi yaptırmak istiyorum.. rahim kalınlığım bu ay çok iç açıcı değildi ama geçen tedavilerde iyiydi aslında kan pıhtılaşması olabilir ama belki bakalım ne çıkıcak ya rosun varsa eğer en azından çözümüne bakarız Rabbim yeterki dermansız dert vermesin. sen ne iğnesi kullanmıştın canım genetik test filanmı yapılmıştı neden vermişti doktor ?cnm ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,benimde 1.de değerim önce 60 cıktı sonra düstü
doktorum da bu tedavimde aspirin ve iğne kullanmamı söledi
elize cnm acaba rahim kalınlığıyla ya da işte kan pıhtılasmasıyla ilgili bi sorun mu var acaba
sen kullanmısmıydın iğne aspirin filan
neyse cnm arastırılacak ve bütün bu sorunlar gececek yeter ki güclü ol kusum ok
Eki Görüntüle 339216
Allah en hayırlı şekilde hepimizi sağlıklı evlat sahibi yapsın inşallah.
Dualarımızı kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?