ilk defa duyuyorum. web ten baktım ama göremedim. araştırmak için; aklında kalan bilgileri detaylandırır mısın canım
ilk defa duyuyorum. web ten baktım ama göremedim. araştırmak için; aklında kalan bilgileri detaylandırır mısın canım
kızlar merhabalar bende bu ay dondurulmuş frigolarımla buluşacağım çok az kaldı salı günü allahın izniyle transferim olcak..:)doktorum bana progesteron iğnelerine başlattı ve bu iğnler çok acıtıyor birde hergün oluyorum ya çok fena aranızda bunu tecrübe eden oldumu kızlar..
Merhabalar arkadaşlar 5 nisanda bana da dondurulmuş embriyo transferi yapıldı şimdi beklemedeyim 17 nisan test günüm en erken ne zaman gebelik testi yapsam çıkar çok merak ediyorum.
herkes meleklerıne kavuşur inş bende blast emrıyo transferı olacam kısmetse pazartesı gunu arkadaslar progesteron 100 luk 8 saate bır kullanıyoom bırde elevıt aspırın esterofen ARKADASLAR ARANIZDA emrıyoyu mıkrop sanıp atmasın dıye bır ılaç varmış doktorunuz verdımı aynı klınıkte olan arkadasıma verılmış ama bana verılmedı bu ılacı kullanan varmı arkladaslar benımde pazartesı transferım 2 denemem olacak bırıncı deneme 3 gun transferıydı buda 5 gub blast emrıyooo
Sudenaz canım kuzucukların cinsiyeti belli olmuş,maşallah:127:
slm bayanlar okurken gördüm bu işlem ankarada gürgan klinikte uygulanıyo araştıranlar için belki yardımcı olur..
gurgan klinikmis canim doktorun adida ayniydi sanirim gebelik asisi olarak geciyo
ALLAHIM hayırlısıyla bebeklerınızı kucagınıza almayı nasıp etsın benım gıbı transferı olacak ve tedavısı olan arekadaslarada tum melekler yardım etsın .......pazartesı transfer kısmetse ve çok heycanlıyım transferden sonra ne yapayım kızlar hemen tuvalete kalkayımmı sızler ne yaptınızzzzzzz
arkadaşlar transfer yapıldıktan sonra yapıldığı yerde mi yattınız yoksa kalkıp odaya mı geçtiniz
dr beni hiç yatırmadı bile ilk deneme de hatta asansörüde beklemedim merdivenden çıkıverdim ama bu defa söylüycem inşallah biraz yatmak istiyorum inşallah hamile kalırız hepimiz sağlıkla sağlıklı beişlerimize Allah yardımcımız olsun...
arkadaşlar transfer yapıldıktan sonra yapıldığı yerde mi yattınız yoksa kalkıp odaya mı geçtiniz
dr beni hiç yatırmadı bile ilk deneme de hatta asansörüde beklemedim merdivenden çıkıverdim ama bu defa söylüycem inşallah biraz yatmak istiyorum inşallah hamile kalırız hepimiz sağlıkla sağlıklı beişlerimize Allah yardımcımız olsun...
transferin olduğu an yattınız mı onu soruyorum canlarım daha sonra bu defa yatmayı düşünmüyorum zaten ama sadece o an yatılması gerekir gibi düşünüyorum
transferin olduğu an yattınız mı onu soruyorum canlarım daha sonra bu defa yatmayı düşünmüyorum zaten ama sadece o an yatılması gerekir gibi düşünüyorum
ilk denememi ege üniv.5ay önce yaptım. sonuç negatif. 4tane dondurulmuş embiryom var ve şuanda tedavideyim. inşallah15gün içinde transferim gerçekleşecek. Benim durumumda yokmu kimse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?