yasmin_07 bu akşam tahlil yaptıracağını duyunca bende bu akşam yaptırmaya karar verdim
veeeeeeee 9. gün değerim 44.28 rakamsal olarak hamileymişim ama çarşamba günü belli olacak bakalım sağlıklı katlanacakmı inşallah Allahım tamamına erdirir insan yinede oh diyemiyormuş şimdi anladım. bu arada yasmin de inşallah hamiledir inşallah yarın çifte bayram yaparız.
yasmin_07 bu akşam tahlil yaptıracağını duyunca bende bu akşam yaptırmaya karar verdim
veeeeeeee 9. gün değerim 44.28 rakamsal olarak hamileymişim ama çarşamba günü belli olacak bakalım sağlıklı katlanacakmı inşallah Allahım tamamına erdirir insan yinede oh diyemiyormuş şimdi anladım. bu arada yasmin de inşallah hamiledir inşallah yarın çifte bayram yaparız.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Fatmanur harika bir haber bu yaatebrik ederim tatlım sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum cnm yupppiiiii
Demedim mi ben sana demedim mi ? Super cok sevindim saglikla devam eder kucagina alirsin insallah
Mutlu ol bu donemde zaten cok yakinda hormonlarin sayesinde kendini feci mutlu ve guzel hissedeceksin
Kocaman tebrik ederim darisi yasmine
başlıgı görünce hemen daldım içeri
benim dondurulmuş embiryom bi hafta sonra 1 yaşına giriyo
2 gundur yürüyo
allahım hepinize nasip etsin insallah
sakın negatif düşünmeyin umudunuz yitirmeyin
Fatmanur sevincime inanamassın...... burdaki herkezin haberine çok sevindim ama sanırım ulun beyin hastası olman donmuşlarla denemen yani aynı kaderde birleşiyo olmamız galba seni takipteydim hep..... ve bana çok güzel bir sevinç oldun umut oldun allah inşallah tamamına erdirsin ben inanıyorum ki katlicak o değer duacınım söz veriyorum......
Hadi gözün aydın darısı başımıza....Çok sevindim..Allah tamamına erdirsin...
canım Allah bin kere razı olsun çok sağol.
evet canım dondurulmuş 3. gün embiriyosuydu ve ulun beydi doktorum kader arkadaşım bende senin duacınım güzel Allahım seninde tutacak Allahın izniyle bol bol dua et ben selatitefriciyeyi okudum birde 10.000 ihlas suresi okudum faydasına çok inanıyorum.
sonunda adet oldum yarın dra gideceğim bakalım inşallah bi sorun çıkmaz...8 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu var...sizin kaç tane kaçıncı gün? ya bana lucrini transfere 2 gün kala bırakacaksın dediler...garip bana çok uzun geldi 21. gün başladım adetle 18 gün daha kullanacağımı söylediler bakalım kasım 20de transfer dediler hayırlısı...
benim 5. güne giderse transfer yapıcak 3. günde dondu zaten çözelim 5 e giderse transfer yapalım diyo ulun.... rabbim sesini duydu demek bende okuyorum her fırsatta hayırlısıyla inşallah allah sevindiricek hepimizi... sakın stres yapma herşeyin güzel olucağına inan... o mercimeğede tembihle sıkı tutunsun sana:)))))
çoook sevindim..tebrik ederim..darısı başımıza...
fatmanurcum tebrik ediyorum canım benim.allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.9.gün değerin bu olduğuna göre çok çok iyi bence.hiç acabamı diye düşünme.için rahat olsun.sen artık hamilesin.tez zamanda kesey ve kalp atışını görürsün inşallah canım.ben test yaptırmadım.sabredeceğim tuttu nedense.perşembeyi bekleyeyim dedim.benim hala umudum yok heralde ondan.
Fatmanur çok sevindim degerin çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?