Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Demedim mi ben sana demedim mi ? Super cok sevindim saglikla devam eder kucagina alirsin insallah

Mutlu ol bu donemde zaten cok yakinda hormonlarin sayesinde kendini feci mutlu ve guzel hissedeceksin

Kocaman tebrik ederim darisi yasmine

Fatmanur sevincime inanamassın...... burdaki herkezin haberine çok sevindim ama sanırım ulun beyin hastası olman donmuşlarla denemen yani aynı kaderde birleşiyo olmamız galba seni takipteydim hep..... ve bana çok güzel bir sevinç oldun umut oldun allah inşallah tamamına erdirsin ben inanıyorum ki katlicak o değer duacınım söz veriyorum......

Demedim mi ben sana demedim mi ? Super cok sevindim saglikla devam eder kucagina alirsin insallah

Mutlu ol bu donemde zaten cok yakinda hormonlarin sayesinde kendini feci mutlu ve guzel hissedeceksin

Kocaman tebrik ederim darisi yasmine

ablacım çok sağol çok teşekkür ederim.
sonucu aldık eşim inanamadı nasıl yani diyip durdu başladık karı koca ağlamaya ama daha tam bişey anlamış değilim çok şaşkınım yinede bakalım çarşamba günü test sonucu güzel çıkacakmı inşallah herşey yolunda gider.

başlıgı görünce hemen daldım içeri
benim dondurulmuş embiryom bi hafta sonra 1 yaşına giriyo
2 gundur yürüyo

allahım hepinize nasip etsin insallah
sakın negatif düşünmeyin umudunuz yitirmeyin

Hadi gözün aydın darısı başımıza....Çok sevindim..Allah tamamına erdirsin...

ayy nekadar güzel yaa allah bizede nasip etsin inşallah.....

canım Allah bin kere razı olsun çok sağol.
evet canım dondurulmuş 3. gün embiriyosuydu ve ulun beydi doktorum kader arkadaşım bende senin duacınım güzel Allahım seninde tutacak Allahın izniyle bol bol dua et ben selatitefriciyeyi okudum birde 10.000 ihlas suresi okudum faydasına çok inanıyorum.

benim 5. güne giderse transfer yapıcak 3. günde dondu zaten çözelim 5 e giderse transfer yapalım diyo ulun.... rabbim sesini duydu demek bende okuyorum her fırsatta hayırlısıyla inşallah allah sevindiricek hepimizi... sakın stres yapma herşeyin güzel olucağına inan... o mercimeğede tembihle sıkı tutunsun sana:)))))

4tane 5.gün dondurulmuşum var...aceba hangisi daha ii?5.günmü yoksa 3.günmü?bende bayağıdır lucrin kullandım..dün bitii...transfere 7gün kala....bence drlara güvenmekten başka çare yok....birde ben günde 5tane estrofem almaya başladım...oda bana çok geldii..ama vardır drun bir bildiği...sanada az kalmışşş.inşallh hayırlı haberleri vereceğiğz buradan..bakalım ne diyecek yarı n drun??

çoook sevindim..tebrik ederim..darısı başımıza...

fatmanurcum tebrik ediyorum canım benim.allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.9.gün değerin bu olduğuna göre çok çok iyi bence.hiç acabamı diye düşünme.için rahat olsun.sen artık hamilesin.tez zamanda kesey ve kalp atışını görürsün inşallah canım.ben test yaptırmadım.sabredeceğim tuttu nedense.perşembeyi bekleyeyim dedim.benim hala umudum yok heralde ondan.

canım bu senin ilk dondurulmuş tedavinmi ?
benim 3. cüydü biliyorsun benimde embiriyolar 3. gün donduruldu ilk iki transferde 5. gün kondu artık bu son şansımdı 3 tane kalmıştı ondan dolayı 3. gün koymaya karar verdi normalde 5. gün konması daha sağlıklı en iyi olanı koymuş oluyorlar çözülenler arasında ama işte benim ozaman vaktim zamanım değilmiş tutmadılar bugüne nasipmiş.
blast embiriyonun şansı daha yüksek ama Rabbim ol dedikten sonra hiç farketmez.

Fatmanur tebrik ederim canım güne böyle güzel bir haberle başlamak süper oldu inşallah kat kat artacak merak etme dualarım sizinlee

ben senden gaz aldım gittim yaptırdım normalde bu sabah yaptıracaktım sen nasıl sabrettin gülüm. hadi inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…