inşallah o hayal edip beklediğin sonucu alıcaksın allah'ın izniyle ...
ilk denemeerimizde dediğin gibi keisn olacak gözüyle bakıp ona göre planlar hayaller derken negatifi görmek çok sarstı hatta yıktı şuanki halin o günlerin kalıntısı ama burada okuduğun mucizeleride aklında tut neden olmasın sonuçta yeterki yaradan ol desin
bu arada az önce bi arkadaş aradı eltisi 8 yıldır bekliyodu bebesi olmuyodu aklınıza gelen herşeyi denemelerine rağmen olmamış en son tüp bebek yaptırmış yasadan önce 3 embriyo konuşmuş üçüde tutmuş birini almışlar bir kız bi,r erkek doğmuş erkek 2 ay yaşayıp ölmüğş kızda eleri ve ayakları problemliymiş (tutmuyormuş ve şekil bozukluğu varmış) doktor hekim dolaştırıken kız şükür düzelmiş ve 2 yıl sonra kendiliğindende bir oğlu olmuş hanımın
bunu sana özellikle yazıyorum canımcım
herzaman herşeyin hayırlı sağlıklısı hepimiz için veee
asla ve asla allahtan ümit kesimez ne zaman ne yapacağı belli olmaz inaçlı insanlarız şükür etkilenmedim diyemem bu durumdan yani
güzel şeyler düşün olsun inşallah
sabırsızlanıyorum sonucu hemen bildir olurmu çok bekletme
yasminde salı vercekti galiba ayy inşallah çifte kutlama yaparız![]()
İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur.... Hz. Mevlâna .
onun için sabretmemiz ve beklememiz lazım.
yasminin en son perşembe günü tet yaptıracağını duymuştum ama büyük ihtimalle yarın işe başlar topiğe yazar muhtemelen.