inşallah rabbim herkesi bebişlerine kavuşturur.benim sorunum polikistik over olduğum için doktorum embriyolarınızı dondurup 1-2 ay sonra transfer yapacağız dedi ve 24 tane döllenmiş embriyolarımız 5 tüp halinde donduruldu 2 ay sonra ilk transferimiz oldu 3 adet transfer edildi sonuç negatif 1 ay sonra bir daha başladık doktorumuz blast yapacağız dedi 2ci denememizi yapacaktık maalesef çözülen 10 embriyodan 1tane bile blast'a gitmedi yine hüsran pes etmek yoktu geriye son 10 adet dondurulmuş ebmriyolarımız vardı ve 2 ay sonra birdaha başladık tedaviye ve çözülen embriyolarda 1tane blast'a gitmiş yani çok güzel dediler 2tane de gelim aşamasında dış kabukları lazerle soyulup 3 adet embriyo ttansfer edildi ve sonucu merekla beklerken transferden sonra 7.gün 1-2 damla koyu kavherengi şeklinde kan geldi ve korktuk moraller sıfır ve dayamayıp 8.gün kan testi yaptım ve pozitif heyecandan ölcek gibiydim 1gün sonrada idrar testi yaptım çift çizgiyi nihayet gördük 12.testim pozitif:1688 bu ayın 27 kontrolümüz var inş.keseyi göreceğiz.bizim hikayemiz böyle kimse pes etmesin..
Çok mutlu oldum :)) İnş keseyi görürsün sonra kalp atışını tebrik ederim
Kurtaj olmadım ama olabılırım aralıkta ilk denemem olmuştu adet oldum sonra kontrole gıttıgımde kese gıbı bışı goruldu adetı beklıyorum gıttmmemışse kurtaj olucam
İnş gitmiştir tatlım .
Ne kadar tuhaf çift çizgi görülse bile endişeler bitmiyor. En yakın zamanda 2011 annesi olman dileğiyle