TOOBEE, PETEK_UNAL, EFEYLUL, SUDENAZ,
cankuşlar, o halde; 70.000 Besmele-i Şerif ve 70.000 Kelime-i Tevhid başlayalım inşallah. Ne dersiniz? bir de aslında 7 cuma üst üste Kenzül Arş okunması var. ama onu disipline etmek zor olabilir. sizin için de uygun olursa 70.000 Besmele-i Şerif ve 70.000 Kelime-i Tevhid başlayalım.
MELİKEE; valla bilmiyorum ne yaptı. ama baya bir kanama var canım. dışarı çıkıyorum, sorun olmuyor, yani ağrım çok yok ama hissediyorum. tüp bebiş tarihi konusunda şöyle dedi; "tekrar adet ol, 3.gün gel, hormon bakalım, sonra transfer yapalım, hiç ilaç kullanmayacağız" dedi. sanırım ocak 18-20 gibi yapar inşallah. PETEK_UNAL'a sormuşsun rapora ne yazdı diye. benim dr da geçen transferde "şiddetli pelvik ağrı" yazmıştı.
SEVVALÇİÇEK; bana tek söylediği "rahimde bir sorun yok, herşey yolunda" dedi. çok şükür. ben bu kadar kanama beklemediğim şaşırdım canım. sana da cd vermişlerdir sanırım; ne bileyim saçma bir benzerme olacak ama ortada pamuk şekeri gibi görüntüler var mıydı?
PETEK_UNAL; canıımmmmm, gözün aydın. Allahım yolunu açık etsin, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. çok sevindim tatlım ya. hayırlı olsun tekrar. senin için de kısmetse 707 Ya Varis okuyacağım; Allah kabul etsin inşallah. (AMİN)
SEVDAMMMM; Canım hayırlı olsun. kist hepimiz yaşadık, hemen geçecek nasıl olsa, hiç keyfini bozma arkadaşım.
WİSH_; kaçırdım galiba, neden iptal oldu canım?