Sudenaz canım teste ne zaman gideceksin?
cnm sen hangı hastanede tedvı goruyorsunnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cuma günü canım :26:
rabbım degerını cokkkama cok guzel gormek nasıp etsın cnm hayırısı olsun rabbım yuzune gulsun ıns.
cuma günü canım :26:
Mübarek bir günde,güzel haberler almak nasip olsun inşallah.
O gün dualarım seninle olacak akadaşım.![]()
ben gebze ASM de yaptırıyorum...
inşallah canım..çok sağol güzel dileklerin için![]()
aaa superrr cnm ıyı orası gebzedemı oturuyorsun bu arada... duymustum oranın doktorunu o yuzden dedım cnmmm boll boll dualar senınle cnmmm
ben gebze ASM de yaptırıyorum...
inşallah canım..çok sağol güzel dileklerin için![]()
çok sağol canım...ben bodrum dan geliyorum :)
BEN Gebzede oturuyorum oraya gıtmıyorum sen bodrumdan buraya gelıyorsun ne guzle yaaa hayat ıste cnm tuaf kadıkoy sıfaya gıdıyorum.
Canım bu iş tamamen doktorun insiyatifinde bana ilk denememde bile 2 tane transfer ettiler,sadece sorumluluğun bana ait olduğuna dair kağıt imzalattılar. Bence sen doktoruna ısrar et kabul edecektir.Kızlar "transfer aşamasındakiler" tablosunda birçok arkdaşımızın 2.denemesi olduğu halde 2 embriyo transferi gerçekleşmiş.:26: Siz mi ,doktorunuz mu önerdi? Bende ikinci denememizde 2 embriyo transferi istiyorum ama mümkün olacakmı bilmiyorum...
Canım ben hala öyleyim, evden çıkmak istemiyorum. Bazen oturduğum yerde saatlerdir oturduğumu fark ediyorum. Hele başlarda durup dururken ağlıyordum...Kızlar transferden bu yana içimden hiç iş,güç,yemek,temizlik vs yapmak gelmiyor.
Yaptıklarımı zordan yapıyorum resmen.
Hala normal moda dönemedim sanırım.
Bir ben mi böyleyim bilemedim.![]()
Kızlar transferden bu yana içimden hiç iş,güç,yemek,temizlik vs yapmak gelmiyor.
Yaptıklarımı zordan yapıyorum resmen.
Hala normal moda dönemedim sanırım.
Bir ben mi böyleyim bilemedim.![]()
Canım bu iş tamamen doktorun insiyatifinde bana ilk denememde bile 2 tane transfer ettiler,sadece sorumluluğun bana ait olduğuna dair kağıt imzalattılar. Bence sen doktoruna ısrar et kabul edecektir.
Canım ben hala öyleyim, evden çıkmak istemiyorum. Bazen oturduğum yerde saatlerdir oturduğumu fark ediyorum. Hele başlarda durup dururken ağlıyordum...
,
bende tam tersi negatif sonuçtan sonra evin altını üstüne getiriyorum...herşeyin yerini değiştiriyorum...1 hafta temizlik yapıyorum...sonra rahat ediyorum..
Canım yapabiliyorsan ne mutlu...
Bende durum;bahanem var,öylesye yarın.![]()