Cnm surecim bana 300 besmele yazrmisn
karasu sana özel mesaj attım görmedinmi?

diğer topictende yazıyorum hiç görmüyosun...hamişlik senin gözlerinimi bozdu güzelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm surecim bana 300 besmele yazrmisn
cnm çok şükür sorunsuz bebişimi alıp geldim.darısı başınıza....
diğer topictende yazıyorum hiç görmüyosun...hamişlik senin gözlerinimi bozdu güzelim[/QUOTE
Cnmm yasa ben senin MSJ acamiyrm ki iyi olduğu yazdığın benm baktm senin MSJ dn sonra ama acilmiyrki
Cnm rabbm sizi ayrmasn insllh pozitf ol lutfn hep seninle oldgunu duşun ben bebe dergilri aldım onlara baktım hep ben çok faydasını gördüm tavsiye ederimin hayrli olsun
diğer topictende yazıyorum hiç görmüyosun...hamişlik senin gözlerinimi bozdu güzelim[/QUOTE
Cnmm yasa ben senin MSJ acamiyrm ki iyi olduğu yazdığın benm baktm senin MSJ dn sonra ama acilmiyrki
o zaman burdan sorayım..sen crınone jel kullandınmı? bugün öğrendimki bu belirtilerin hepsini bu jel yapıyormuşş![]()
diğer topictende yazıyorum hiç görmüyosun...hamişlik senin gözlerinimi bozdu güzelim![]()
o zaman burdan sorayım..sen crınone jel kullandınmı? bugün öğrendimki bu belirtilerin hepsini bu jel yapıyormuşş![]()
Cnm ben bu tedavimde bu jeli kılınmadım ama ilkinde kullanmıştım şimdi ben protestan fitil kullanyorumm 3defa gunde birde gun asiri cnmmm igne var progestan CNN yaaa bncee send hamissin insllh
Cnm ben bu tedavimde bu jeli kılınmadım ama ilkinde kullanmıştım şimdi ben protestan fitil kullanyorumm 3defa gunde birde gun asiri cnmmm igne var progestan CNN yaaa bncee send hamissin insllh
inşallahhh canım..dua et bende cuma günü güzel haber alayım :26:
Selam canim öncelikle hayirli olsun insallah 9ay sonra kucagina alirsin.10günü nasil gecirdin kisaca anlatirmisin canim ne yedin ne ictin disari kacinci gün ciktin sisikmiydin belirtin varmiydi hic ve kabizlik cektinmi bide hangi ilaclari kullandin.cok soru sordum galiba neyse umarim sen bana kisaca anlatirsin canim.bende suanda adetliyim 2tane dondurulmusum var en gec heralde bu ayin 20sine kadar Allahin izniylen transferim yapilir
inşallahhh canım..dua et bende cuma günü güzel haber alayım :26:
Cnmmm sen insllh hamilesin bak hic belirtinn jel dn oldugunu dusunmiyorumm neler hissedyrsun cnmm Rabbim mubark gun yuzunu guldrsun insllh![]()
banımde cuma günü histeroskopi ile birlikte injueyde oldu
kanamam hala kesilmemiş yani leke ler geliyo benimde 11-12 sinde olmam lazım sonra tırasfer sen hangi merkezdesin
inşallah kat kat artmıştır canım seni hiç bırakmsın.rabbim bebeğinizi sana ve eşine bağışlasn inşallah![]()
Canım benim dualarımız seninlee.. hayırlısı ile git gel ..
eevttttt çok şükürr Rabbimee hiç olamıcam sandımm.. bu arada simgekleri senden kopyaladım hala bendee açılmıyorr
(((((
sudenaz teşekkürler canım evet beyazisceyiz 3.denememe başlıyorum Allahın izniyle.. Sende hoşgeldin aramıza..
Cnmmm sen insllh hamilesin bak hic belirtinn jel dn oldugunu dusunmiyorumm neler hissedyrsun cnmm Rabbim mubark gun yuzunu guldrsun insllh![]()
sağol canım yaa..moral oluyorsun bana
ben onların varlığını hissediyorum...arada bi boşluğa düşüyorum sadece...:26:
hayır ben locrin kullanmıyorum başka biir ilaçda kullanmıyorumbenimde hala lekelenme oluyor yarın rendavum var yine a.r.t bursa osman develioğlu ilaç kullanıyormusun lucrin falan bakalım yarın başlıyacakmı
malesef tutmadı şekerim, ben de nisanda tekrar denicem, tüp bebek bi ilaç buldum doğal bugün aldım 3 ay onu kullancam, bu arada genetik testlerini yaptırıyorum, bide pıhtılaşma testleri acıbademde şahin beyin hastasıydım, 1 deneme daha yapcam acıbademde sen nerde yaptırdın, doktorun kim
hayır ben locrin kullanmıyorum başka biir ilaçda kullanmıyorum
ama benim bu güne kadar leke idi bu gün çok gelmişti acaba adetmi oldum dedim ama kesildi ne yapsam şaşırdım kaldım ya
seni bulamadım canım bak benim 4. tüp bebeyimden önce histeroskopi yani rahim içerisinde miyom polip yapışıklık varmı deye baktılar anestezi ile tabicanım senin rahime bakmadılarmı genel anastezi ile başka bir yerde konuşa bilsek anlatamadınm sanırım bursabeyazis face eklermisin