Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ikinci denemem Subat ayında yapılacak hayırlısıyla,netleşti.
Sudenaz taze anniş nasılsın?
Cnmm g aydin t ederimmSuper bir degr rabbim tamamina erdirsin sen bnce ikiz annesi olucksin buara sen buhafta bnce duyardin pipitlar cumaya kalmfan 1500 lerde kese gorulur demisti dr m Hayrli olsun cnm
![]()
canım ocak 20 gibi gidicem..öyle dediler..yarın tam randevuyu alıcam...
çok sağolasın..rabbim kucaklarımıza almayıda gösterir inşallahhh![]()
İns cnmmm bnm 14ocakta randvm belkide ben yanlis anladimm sadece kese gorucez bilmemki sanki ben kalp atisinida duyucaz gibi anladim ahhh sudem birde 14 ocaga ulassam selametle rabbim hepimize nsip etsin bu guzel duyguyu bn daha sadece ailemle paylastim hamile oldugumu henuz kimse bilmiyor icinden de nazar degick diye korkuyorum soylemeye birde boyle hep laf sokan tiplerdi artik samimiyetlerine inanmadigim icin yalandan sevinmelerini de istemiyorym karsimda sen soyledinmi cnmm ay ne heyecan yaaa rabbim daridi butun kardeslerimin basina bem dun deger katlmis yaa cnm hemn sukur namazi kildim sende kil insllj
canım bende kıldım şükür namazımı...
bize 2 hafta sonraya veriyorlarki keseyle kap atışınıda duyalım diye...kalp etışı 6 haftalıkken duyuluyormuş...inşallah onlarıda duyarız,sonra kucağımıza alırız..rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
sıra nilüferdeee..inşallah oda bu mutlu haberi verecek bizlere![]()
Karasu değerinin yükselmesine çok sevindim hayırlısıyla inşallah 9 ay sonra kuzucuğuna kavuşacaksın
Sudenazcığım inşallah yarında senin de değerin katlanır da senin deiçin rahatlar hoş ilk değerin zaten çok yüksek kesin katlar
Nilüferbaharın da inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız
çok saol cnmm evet guzel katlamışş sevındım ben de inşallah rabbm tamamına erdirsin darısı sizin başınıza inşallah rabbim hepimize anne olmayı nasip etsinhoşgeldin canım.Allahın izni,yle sıkıntı olmaz.
canım gözün aydın.. Rabbim sğlıklı kucağına almayı nasip etsin. Güzel artmış .Darısı başımıza bizler için dua edin canım.
maşallah karasu değerin baya istikrarlı düzenli artmış,az kaldı inşlh kap atışınıda duyacaksın tekrar gözün aydın rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla..
t ederim cnm inşallah pıtpıtlarını da duyarız bebeklerimzin walla inanamıyrm yaa hergun elimdn gelse idip kan vericem şok yaşadım ben çok aslında 2 yılldır negatf sonçalınca bu sevinçşok yarattı ben derabbim isteyen herkese nasip etsin
cnm donmuş ebriolar hakkında hiç olumsuz düşünme allahın izniyle mutlaka transver edilebilecek ebmriyon olur,benim 5 sene önce dondurulmuş embriolarım sorunsuz çözüldü ve çarşamba günü transver edildi şimdi test günümü bekliyorum.inşlh sende sorunsuz transverini olacaksın rabbim hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin,hiç sıkıntıya girim üzme kendini,bebişlerin seni bekliyooo![]()
canım nasılsın değerinin artmasına çok sevindim ,nasıl gidiyo annelik k.i.b canım öptüm![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrr hastaneden geldimmmmmmmmmmmmm....
rabbime sonsuz şükürler olsun bu günleride gördüm.....
11. gün_____ 398.8
13. gün_____894.7 çıktıııııı....
rabbim sonunuda güzel göstersin inşallahhhhhhhhhhhhh......
nilüferrrrrrrrrrrrrrrrr canım senden çok güzel haberler bekliyoruz...rabbim sanada bu güzel duyguyu tattırsın,yüzünü güldürsün inşallah....