Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Sudenaz, nasıl sevindim bilemezsin, tebrikler arkadaşım...sen çoktan hakediyordun anne olmayı...umarım sağlıklı bir şekilde bebeklerini de kucağına alırsın. Ben uzun zamandan beri girip, okuyor ve çıkıyordum. Bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum.Anti-depresan mı başlasam diye de düşünüyorum. Hiç bir şey beni mutlu edemiyor. Bu yüzden gerçekten 5 kez deneme cesareti göstermen, yılmadan, azimle, tüm fedakarlıkları göstermen gerçekten takdire şayen. Ben sanırım çabuk pes ettm. Pes ettim sayılmaz ama ama yine de negatif sonucu almayı henüz kaldıramadım. Senin sonuncundan sonra senin doktoruna mı gitsem diye düşünüyorum, ama yolun uzak olması, her sefernde yne tek başıma hastaneye gitmek zorunda kalmam beni düşündürüyor.

Bana hiç bir test yapılmadı. Ne rahim filmi ne de başka bir şey....Şimdi de bana söylenen herşey yolunda iken neden tutunmuyorların cevabını bulmak düşüyor. Bu hafta içi bir doktora gidip adamakıllı yeniden muayene olmak istiyorum...

Umarım bugün nilüferbahardan da güzel bir haber alırız....

Bu arada ben de 3 yasin okumuştum, yazamadım bir türlü...

canım güzel dileklerin için sağol..seni çok iyi anlıyorum...ne yaparsan yap o boşluğu asla dolduramıyorsun..inan ben negatif sonraları unutmak için kurslara yazılıyordum,günlere giriyordum,çalışıyordumki belki unuturum diye...ama nerde hiçbir güzellik,hiçbir iş uğraş o boşluğu doldurmuyor....ama içimdeki istek,arzu öyle büyüktüki pes edemezdim,vazgeçemezdim...

çok dua ettim,çok dua istedim...rabbim sonunda karşılığını gösterdi...inşallah sevincimi sonuna kadar yaşayabilirim...

sizlerinde güzel haberlerini duymayı bekliyorum....

bu arada ihmal etmebir doktorla kalma,dolaş başka doktorlarla öngörüşme yap...gereken testlerini tamamla...ve tekrar başla...onun varlığını birgün öğrendiğinde sende benim gibi herşeye değermiş diyeceksin...

ve ve ve ve adet oldum yaşasın adet olduğuma bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmemişti :)))))))):52::52::52::62::62::62:

kızlar nilüfer nerde kaldı ya test yapıcaktı

süper haber...seninde son adetin geldi....artık sıra bebişleri almaya geldi :32:

Son düzenleme:

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000

SALAVAT

[/TD]
[TD]70.000
YA HALIK, YABARİ,YA MUSAVVİR

[/TD]
[TD]70.000
YA RAHMAN

[/TD]
[TD]70.000
YA VARİS

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]325
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]2256
[/TD]
[TD]2707
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN.TOPLAM ADET SAYISI
[/TD]
[TD]1025
[/TD]
[TD]1600
[/TD]
[TD]6256
[/TD]
[TD]4207
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]68.975
[/TD]
[TD]68.400
[/TD]
[TD]63.744
[/TD]
[TD]65.793
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

NİLÜFERBAHAR
SYE

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]56
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar maaşallahhh size :nazar::nazar::nazar:

[sıze=3]hayırlı olsun canım bende 8gün önce olunca öyle sevındım bakalım hayat neyı gösterecek.......:18:[/sıze]
:18::18::18::18:

canım güzel dileklerin için sağol..seni çok iyi anlıyorum...ne yaparsan yap o boşluğu asla dolduramıyorsun..inan ben negatif sonraları unutmak için kurslara yazılıyordum,günlere giriyordum,çalışıyordumki belki unuturum diye...ama nerde hiçbir güzellik,hiçbir iş uğraş o boşluğu doldurmuyor....ama içimdeki istek,arzu öyle büyüktüki pes edemezdim,vazgeçemezdim...

çok dua ettim,çok dua istedim...rabbim sonunda karşılığını gösterdi...inşallah sevincimi sonuna kadar yaşayabilirim...

sizlerinde güzel haberlerini duymayı bekliyorum....

bu arada ihmal etmebir doktorla kalma,dolaş başka doktorlarla öngörüşme yap...gereken testlerini tamamla...ve tekrar başla...onun varlığını birgün öğrendiğinde sende benim gibi herşeye değermiş diyeceksin...

süper haber...seninde son adetin geldi....artık sıra bebişleri almaya geldi :32:
inşallah son adet inşallah

merhaba arkadaşlar bende 3-4 gündür sizleri takip ediyorum.Bende dondurulmuş embiryolarla şansımı denedim ve büyük günün gelmesini bekliyorum.16 OCAK da Allah nasip ederse transfer sonucumu alacağım inşaallah burdaki arkadaşlar gibi bende pozitif sonuçlar alırım.Birde çoğunuzda belirtiler var ama bende hiçbir belirti yok inşallah kötü bir sonuç almam bu arada umut tüp bebek merkezinde denedim bu 2.denemem oldu erkek infertiletesi.yaşım 31.2 gündür de bir umutsuzluk çöktü içime hep ağlamak geliyo içimden sizde böyle şeyler hiç oldu mu yada oluyo muydu

ooooooooo çok güzel çok sevindim ikizler geliyo desene:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çok sağol canım...arkandan geleyim dedim :34:

merhaba arkadaşlar bende 3-4 gündür sizleri takip ediyorum.Bende dondurulmuş embiryolarla şansımı denedim ve büyük günün gelmesini bekliyorum.16 OCAK da Allah nasip ederse transfer sonucumu alacağım inşaallah burdaki arkadaşlar gibi bende pozitif sonuçlar alırım.Birde çoğunuzda belirtiler var ama bende hiçbir belirti yok inşallah kötü bir sonuç almam bu arada umut tüp bebek merkezinde denedim bu 2.denemem oldu erkek infertiletesi.yaşım 31.2 gündür de bir umutsuzluk çöktü içime hep ağlamak geliyo içimden sizde böyle şeyler hiç oldu mu yada oluyo muydu

hoşgeldin canım...bebişinle Allah sizi ayırmasın inşallah...hiç moralini bozma aynı şey benimde transferimin 6. günü başladı..bir moralsizlik sürekli ağlama...ama bak sonunda ne kadar sevindim...belirtiye takılma çünkü belirti yaşamayıpda pozitif alan çok kişi var...inşallah güzel haberlerini verirsin bize..

listeye ekliyorum seni :34:

:nazar: LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH :nazar:

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar: DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]DONUK
SAYISI

[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yarı kapalı
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]estrofem
kullanıyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]endometriosiz/ erkek inf.
[/TD]
[TD]kinderwus
klinik
Almanya

[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[TD]11 ocak transfer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembesu
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sebpsiz infertilite
[/TD]
[TD]Adana Başkent
hastanesi

[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Almanya darmstadt
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]beklenen adet geldi :))
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]iki taraflı problemler
[/TD]
[TD]gürgan
klinik

[/TD]
[TD]6. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]durum ne?
transfer oldumu?

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yok
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]anatolia
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz
infertilite

[/TD]
[TD]OMÜ
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luckylove
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane
donmuş

[/TD]
[TD]17 aralık lucrin e başlıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakır44
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]pco ve erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]memorial hastanesi
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Ankara medicana
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çido
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz+
erkek infertilitesi

[/TD]
[TD]kent hastanesi
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belg34
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazisceyiz
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]A.R.T
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]camenta
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]memorial
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]henüz tam belli değil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]iki taraflı
problemler

[/TD]
[TD]umut tüp
bebek

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]taze
deneyeck

[/TD]
[TD]henüz tam
belli değil

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuna2014
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]henüz tam belli değil
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER
/DENEME
SAY.

[/TD]
[TD]TRANSFER
TARİHİ

[/TD]
[TD]KONULAN
ADET

[/TD]
[TD]TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miki24
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme
[/TD]
[TD]12 kasım
[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]malesef
negatif
:50:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme

[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tüpler/
soarnüs/
3.deneme

[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]2 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]10 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./
Ankara medicana/
2. deneme

[/TD]
[TD]13 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]25 aralık
[/TD]
[TD]malesef nagatif :50:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz
/Ankara tıp fak./ 2. deneme

[/TD]
[TD]17 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]28 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz/OMÜ
/2. deneme

[/TD]
[TD]27 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]8 ocak
[/TD]
[TD]BÜYÜK
GÜN!!
:52:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesil034[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 ocak[/TD]
[TD]SON
8
GÜNN!
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme

[/TD]
[TD]4 ocak
[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]17 ocak
[/TD]
[TD]SON
9
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/
DENEME SAY.

[/TD]
[TD]TRANFER
/TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]BETA HCG
DEĞERİ

[/TD]
[TD]DEĞERİNİZİN
GÜNÜ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEW77
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık

14 aralık

[/TD]
[TD]119,50
332.00
897.00

[/TD]
[TD]12. günü
15. günü
18. günü

:nazar::49::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:nazar::49::nazar:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]pco/IVI tüp bebek/4. deneme
[/TD]
[TD]19 aralık

28 aralık

[/TD]
[TD]123.00
244.00

[/TD]
[TD]9. günü
11. günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz/izmir
iranbe/2. deneme

[/TD]
[TD]24 aralık

3 ocak

[/TD]
[TD]71.72
140.00
313.00

[/TD]
[TD]10. günü
12. günü
14. günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme
[/TD]
[TD]26 aralık

6 ocak

[/TD]
[TD]398.8
894.7

[/TD]
[TD]11. günü
13. günü

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

sağol canım..çok iyiyim...inşallah yarın değerim katlanırsa dahada süper olacağım :32:

sende şubatta kavuşacaksın bebişine inşallahh :49:

Canım benim maşallah değerine.:nazar:Allah sağlıklı bir hamilelik süreci nasip etsin.

İnşallah canım büyük bir heyecanla Şubat ayını bekliyorum,donmuş bebişlerimi almak için.:52:

cnm hoşgeldin benimde 17 ocak test günüm inşlh rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün beklemek çok zor :18::18:

merhaba arkadaslar bu ay donmuslarla deneyecegiz 2 asilamam oldu sonuc negativ 1 tüp bebek denemem oldu oda ne yazikki negativ simdi donmuslarla denenecek benide listeye eklerseniz cok sevinirim yasim 35, 6 tane donmuslarim var simdi dünden itibaren estradiol kulaniyorum almanyada kiwu düsseldorf da tedavi görüyorum sebebsiz hamile kalamiyorum cuma yeniden kontrole gidecem ozaman ne zaman transfer olacagi belli olacak Allah bu yolda olan arkadaslarin yardimcisi olsun ....

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bu ay donmuslarla deneyecegiz 2 asilamam oldu sonuc negativ 1 tüp bebek denemem oldu oda ne yazikki negativ simdi donmuslarla denenecek benide listeye eklerseniz cok sevinirim yasim 35, 6 tane donmuslarim var simdi dünden itibaren estradiol kulaniyorum almanyada kiwu düsseldorf da tedavi görüyorum sebebsiz hamile kalamiyorum cuma yeniden kontrole gidecem ozaman ne zaman transfer olacagi belli olacak Allah bu yolda olan arkadaslarin yardimcisi olsun ....

Canım merhaba hoşgeldin:70:

Tedavin hayırlı olsun.Allah güzel haberler vermek nasip etsin inşallah.:16:

Canlarim yeni topic actim bu baslikla bilginizee orda da bulusalimm baktim herkesin var bixim de olsun dedim eylul ekim de tup bebekle anne olanlar diye orayada yazalumm

Senin adinada cok sevindim, insallah sagsaglim kucagina alirsin.. Olisteye gelmek bizede nasip olur insalah

Hosgeldin, insallah bu defa Rabbim yüzünü güldürür, bende Almanyadayim Carsamba günü transferim olcak dondurulmus buz bebeklerimle:) benim ilk denemem. Insallah hep beraber güzel haberlesrimizi paylasacagiz

kızlar merhaba nasılsınız ben bi kaç gündür çok giremedim inşllah herkes için her şey yolundadır :)) haftasonu yatılı misafirim vardı yeni gönderdim hafta içide yoğunum bu aralar mağlum karne hazırlıkları başladı okulda da yoğunum.
ben sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum hemen sıpalarıma kavuşmak istiyorum :)) tabi bide bu arada çok fena grip oldum sefilleri oynuyorum :))

aramıza yeni katılan arkadalar hosşgeldniz inşallah bu tedavileriniz son olur canlar :))

bide dua listesine yeni bakabildim inşallah yarından itibaren bende başlayacağım allahın izniyle RABBİM bütün dularınızı kabul eylesin inşallah :))

nilüferi ararken kendi sonuucmu öğrencek kadar heyecanla açtım..önce sesi iyi geldi sanki dedimki""ohh hamile galiba"AMA malesef negatif..
canım arkadaşım rabbim bizede bigün poziiitfi yaşatacaak inş..dualara devam edicez.....
çok üzgünüm ya keyfim kaçtı valla....:((((

canım sen yazdın sandım keşke burdan hamile deyip halay ekibi kursaydım..haberi ben vermi,ş giibi oldum yaaa:(((

öncelikle sudeyi tüm kalbimle tebrik ediyorum,canım benim inş bebeklrini kucağına da alırsın,sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef negatif,sonucumu biraz önce öğrendim,üzgünüm ama iyi olucam sanırım bir süre girmem buralara çünkü bu konulardan tamamen sıyrılmak istiyorum,benim için güzel dileklerde bulunan ve dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,girmesemde her zaman dualarımda olduğunuzu bilmenizi istiyorum,bu ay ara vericem ama yinede önümde ki süreci doktorumla değerlendirmek için adet olduğumda giderim sanırım,sizleri yine bilgilendirirm,benim geçmişimi bilen varsa zaten e2 değerimin düşmesinden belliydi,neyse zaten şu an önemi yok,sudecim beni de kara listeye eklersin artık,dualarınız benim için önemli sizleri seviyorum,rabbim hamile olanlarımıza kucaklarına alabilmeyi nasip etsin,uğraşanlarımızada yardımcısı olsun,,,,,,,,,,,,,,,

canım sen yazdın sandım keşke burdan hamile deyip halay ekibi kursaydım..haberi ben vermi,ş giibi oldum yaaa:(((
hamile ümidi ile açtım ama malesef çok üzüldün inşallah başka bir zamanda gelir bebeyin nilüfercim
üzülmemek elde deyil biliyorum ama kendini hırpalama lütfen inşallah sende bir gün hamileyim diyeceksin

öncelikle sudeyi tüm kalbimle tebrik ediyorum,canım benim inş bebeklrini kucağına da alırsın,sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef negatif,sonucumu biraz önce öğrendim,üzgünüm ama iyi olucam sanırım bir süre girmem buralara çünkü bu konulardan tamamen sıyrılmak istiyorum,benim için güzel dileklerde bulunan ve dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,girmesemde her zaman dualarımda olduğunuzu bilmenizi istiyorum,bu ay ara vericem ama yinede önümde ki süreci doktorumla değerlendirmek için adet olduğumda giderim sanırım,sizleri yine bilgilendirirm,benim geçmişimi bilen varsa zaten e2 değerimin düşmesinden belliydi,neyse zaten şu an önemi yok,sudecim beni de kara listeye eklersin artık,dualarınız benim için önemli sizleri seviyorum,rabbim hamile olanlarımıza kucaklarına alabilmeyi nasip etsin,uğraşanlarımızada yardımcısı olsun,,,,,,,,,,,,,,,

çok geçmiş olsun arkadaşım hayırlısını versin Rabbim sana inşlh

canım çok geçmiş olsun yaaa :((( gerçekten çok üzüldüm :((( rabbim sabrını versin inşallah. üzülme demeyeceğim çünkü insan üzülüyor demekki hayırlısı böyleymiş :((( canım bizi habersiz bırakma lütfen merak ederiz seni

Back
X