Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

öncelikle sudeyi tüm kalbimle tebrik ediyorum,canım benim inş bebeklrini kucağına da alırsın,sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef negatif,sonucumu biraz önce öğrendim,üzgünüm ama iyi olucam sanırım bir süre girmem buralara çünkü bu konulardan tamamen sıyrılmak istiyorum,benim için güzel dileklerde bulunan ve dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,girmesemde her zaman dualarımda olduğunuzu bilmenizi istiyorum,bu ay ara vericem ama yinede önümde ki süreci doktorumla değerlendirmek için adet olduğumda giderim sanırım,sizleri yine bilgilendirirm,benim geçmişimi bilen varsa zaten e2 değerimin düşmesinden belliydi,neyse zaten şu an önemi yok,sudecim beni de kara listeye eklersin artık,dualarınız benim için önemli sizleri seviyorum,rabbim hamile olanlarımıza kucaklarına alabilmeyi nasip etsin,uğraşanlarımızada yardımcısı olsun,,,,,,,,,,,,,,,

Sakin vazgecme mevlam neylerse güzel eyler, bundada bir hayir vardir. bir deneme sinavindayiz hepimiz umudunu inancini hic yetirme. Bencede bir süre kafani bosaltman iyi olur galiba. Allah hakkimizda hayirlisini versin

Senin adinada cok sevindim, insallah sagsaglim kucagina alirsin.. Olisteye gelmek bizede nasip olur insalah
Cnmm vok t ederim rabbim hepimize nsip etsin anne olmayi insllh darisi basina insall rabbim hepimizn yuzunu guldursun
ve ve ve ve adet oldum yaşasın adet olduğuma bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmemişti :)))))))):52::52::52::62::62::62:

kızlar nilüfer nerde kaldı ya test yapıcaktı
Super cnmm hadi niran once sende basla tedaviyee rabbim herkese nasip etsin
cnm hoşgeldin benimde 17 ocak test günüm inşlh rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün beklemek çok zor :18::18:

cnmm insllh sendnde gusel hbr alucaz lutfn cook inan ve bol dua et hepseninle olduklarini dusun bebe dergilri al kendini mutlu et bebeginle konus rabbim sana nasip etsin insllh

öncelikle sudeyi tüm kalbimle tebrik ediyorum,canım benim inş bebeklrini kucağına da alırsın,sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef negatif,sonucumu biraz önce öğrendim,üzgünüm ama iyi olucam sanırım bir süre girmem buralara çünkü bu konulardan tamamen sıyrılmak istiyorum,benim için güzel dileklerde bulunan ve dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,girmesemde her zaman dualarımda olduğunuzu bilmenizi istiyorum,bu ay ara vericem ama yinede önümde ki süreci doktorumla değerlendirmek için adet olduğumda giderim sanırım,sizleri yine bilgilendirirm,benim geçmişimi bilen varsa zaten e2 değerimin düşmesinden belliydi,neyse zaten şu an önemi yok,sudecim beni de kara listeye eklersin artık,dualarınız benim için önemli sizleri seviyorum,rabbim hamile olanlarımıza kucaklarına alabilmeyi nasip etsin,uğraşanlarımızada yardımcısı olsun,,,,,,,,,,,,,,,

çok ama çok üzgünüm. Rabbim sabır versin, daha ağır sınavlar ile sınamasın bizleri inşallah. malesef bunları yaşayacakmışız arkadaşım. inşallah son negatifin olsun nilluferbahar. en tez zamanda Rabbim bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Cnm Bnm rabbm yar ve yardımcın olsun insllh mucizeni enkisa zamnda versin kucağına ne olur sabır et hepimiz anne olucaz insllh Pes etmk yok yola devam zafer yakın hepimiz içn

sudenaz degerin cok güzel tebrik ederim. bendende 500 salavat, 500 yarahman, 500 ya vari ve 200 yalik,ya bari yamusavvir eklermisin canim.

Son düzenleme:

cnm ne desek boş biliyorum hepimiz yaşadık bu duyguları son olsun rabbim tez zamanda meleğine kavuştursun seni,sakın pes etme mücadelye devam rabbim görecek emeklerimizi,dualarımızı bizlerede nasip edecek inşlh cnm.

KARASU cnm inşlh güzel haber veririm size,bol bol dua ediyorum olumsuz hiç bişey düşünmüyorum bakalım ilerleyen günlerdede böyle devam edebilecekmiyim,ben elimden geleni yapıyorum rabbim nasip ederse olacak inşlh ikinci meleğim.:16::16:

merhaba arkadaslar bu ay donmuslarla deneyecegiz 2 asilamam oldu sonuc negativ 1 tüp bebek denemem oldu oda ne yazikki negativ simdi donmuslarla denenecek benide listeye eklerseniz cok sevinirim yasim 35, 6 tane donmuslarim var simdi dünden itibaren estradiol kulaniyorum almanyada kiwu düsseldorf da tedavi görüyorum sebebsiz hamile kalamiyorum cuma yeniden kontrole gidecem ozaman ne zaman transfer olacagi belli olacak Allah bu yolda olan arkadaslarin yardimcisi olsun ....

hoş geldin cnm tedavin hayırlı olsun bu son olsun bebişlerine kavuş inşh.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

sudenaz cım 350 salavat,750 ya halik,bari,musevvir,2256 yarahman,707 ya varis eklermisin kuzumm:16::16:

merhaba arkadaşlar bende 3-4 gündür sizleri takip ediyorum.Bende dondurulmuş embiryolarla şansımı denedim ve büyük günün gelmesini bekliyorum.16 OCAK da Allah nasip ederse transfer sonucumu alacağım inşaallah burdaki arkadaşlar gibi bende pozitif sonuçlar alırım.Birde çoğunuzda belirtiler var ama bende hiçbir belirti yok inşallah kötü bir sonuç almam bu arada umut tüp bebek merkezinde denedim bu 2.denemem oldu erkek infertiletesi.yaşım 31.2 gündür de bir umutsuzluk çöktü içime hep ağlamak geliyo içimden sizde böyle şeyler hiç oldu mu yada oluyo muydu

merhaba inşallah güzel haberler alırız benimde bu ay dondurulmuşlarla deneme olcak dondurulmuşlarla ilk deneme ne şekilde olduğunu anlatırmısın ilaç faln kullanılıyormu adetten sonramı başlanır ön bilgi alsam çok sevinirim teşekkürler

Hosgeldin, insallah bu defa Rabbim yüzünü güldürür, bende Almanyadayim Carsamba günü transferim olcak dondurulmus buz bebeklerimle:) benim ilk denemem. Insallah hep beraber güzel haberlesrimizi paylasacagiz

merhaba inşallah güzel haberler alırız benimde bu ay dondurulmuş buz bebeklerle ilk deneme biraz anlatırmısn ilaç kullandınmı adetinin kaçıncı günü transfer ön bilgi verirsen sevinirim

Üzülme canim bende 2defa senin gibi negativlen yikildim ama pes etme devam et RABBIM BIRGÜN NASIP EDECEK BIZE HERSEYIN HAYIRLISI KISMETTE YOKMUS BELKI OLSAYDI HAYIRLI OLMAZDI ÖYLE DÜSÜN BEN HEP ÖYLE DÜSÜNDÜM TABI ÜZÜLMEMEK ELDE DEGIL RABBIM YARDIMCIN OLSUN SABRINI VERSIN SAKIN ISYAN ETME INSALLAH SON OLUR.Yemin ederim o kadar merak ediyordumki az önce uyumusum buraya girdigimi gördüm rüyamda negativ yazmistin keske rüyam tersine ciksaydi kendimde öyle görmüstüm öylede cikti INSALLAH BIR DAHAKINE POSITIV GÖRÜRÜM............:5::5:

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bu ay donmuslarla deneyecegiz 2 asilamam oldu sonuc negativ 1 tüp bebek denemem oldu oda ne yazikki negativ simdi donmuslarla denenecek benide listeye eklerseniz cok sevinirim yasim 35, 6 tane donmuslarim var simdi dünden itibaren estradiol kulaniyorum almanyada kiwu düsseldorf da tedavi görüyorum sebebsiz hamile kalamiyorum cuma yeniden kontrole gidecem ozaman ne zaman transfer olacagi belli olacak Allah bu yolda olan arkadaslarin yardimcisi olsun ....

sELAM CANIM HAYIRLI OLUR INSALLAH BU SEFER SENDE O POSITIVI YASARSIN UMARIM.BENDE ALMANYADA KWZ DARMSTADTA 3DENEMEMI ILK DEFA DONDURULMUSLARLAN YAPICAM 2 EMBIRYOM VAR SALI GÜNÜ TERMININ VAR SUANDA ADETIN9GÜNÜNDEYIM NORMAL YUMURTLADIKTAN SONRA RAHIM KALINLIGINA BAKILACAK SONRADA ALLAHIN IZNIYLEN TRANSFER YAPILACAK SEN KACINCI GÜNÜNDESIN ADETININ

çok sağol canım...arkandan geleyim dedim :34:

hoşgeldin canım...bebişinle Allah sizi ayırmasın inşallah...hiç moralini bozma aynı şey benimde transferimin 6. günü başladı..bir moralsizlik sürekli ağlama...ama bak sonunda ne kadar sevindim...belirtiye takılma çünkü belirti yaşamayıpda pozitif alan çok kişi var...inşallah güzel haberlerini verirsin bize..

listeye ekliyorum seni :34:

Canım çok teşekkür ederim moralin için.Bakalım inşallah benim de dualarım kabul olur.çok moralim düştü iyice sulu gözlü oldum çıktım her gün her dakika ağlayabilirmişim gibi bir his var içimde moralimi düzeltmeye çalışacağım inşallah

Son düzenleme:
cnm hoşgeldin benimde 17 ocak test günüm inşlh rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün beklemek çok zor :18::18:
hoşbulduk inşallah güzel sonuçlar bizide bulur gerçektende beklemek çok zor

merhaba inşallah güzel haberler alırız benimde bu ay dondurulmuşlarla deneme olcak dondurulmuşlarla ilk deneme ne şekilde olduğunu anlatırmısın ilaç faln kullanılıyormu adetten sonramı başlanır ön bilgi alsam çok sevinirim teşekkürler

canım adetin 2.günü gittim estroferm ve coraspin ile başladım transferden 3 yada 4 gün önce jel e başladım.ilaçlara halen devam ediyorum bir de vitamin verildi transferden sonra kullanayım diye.onun dışında fazla ilaç kullanmıyorsun zaten gerisi Allahtan artık :)

Canım çok teşekkür ederim moralin için.Bakalım inşallah benim de dualarım kabul olur.çok moralim düştü iyice sulu gözlü oldum çıktım her gün her dakika ağlayabilirmişim gibi bir his var içimde moralimi düzeltmeye çalışacağım inşallah

canım sen hangi merkezdesin? kaçıncı denemen? sebep ne? ve kaç embriyo kanuldu?

sudenaz degerin cok güzel tebrik ederim. bendende 500 salavat, 500 yarahman, 500 ya vari ve 200 yalik,ya bari yamusavvir eklermisin canim.

sağol canım..sizlerde böyle değerler göresiniz inşallahhhhh

nasıl üzüldüm tarifi yok...rabbim sana dayanma gücü versin...bende senin gibi negatif sonuçtan sonra bu siteden kaçar ,aylarca girmezdim bu konuları unutmak için...kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap arkadaşım...

Canım benim maşallah değerine.:nazar:Allah sağlıklı bir hamilelik süreci nasip etsin.

İnşallah canım büyük bir heyecanla Şubat ayını bekliyorum,donmuş bebişlerimi almak için.:52:

sağol canım...senin buz bebeklerde seni bekliyor sabırsızlıkla ısınmak için

hoşgeldin aramıza canım...inşallah sağlıkla bebişlerini alırsın ve hiç ayrılmazsınız....hemen ekliyorum seni

:nazar: LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH :nazar:

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar: DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER :nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]DONUK
SAYISI

[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yarı kapalı
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]estrofem
kullanıyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]endometriosiz/ erkek inf.
[/TD]
[TD]kinderwus
klinik
Almanya

[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[TD]11 ocak transfer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembesu
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sebpsiz infertilite
[/TD]
[TD]Adana Başkent
hastanesi

[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimo55megi[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]kiwu
düsseldorf
Almanya
[/TD]
[TD]2. deneme

[/TD]
[TD]6 tane donmuş[/TD]
[TD]estrodiol kullanıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Almanya darmstadt
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]beklenen adet geldi :))
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]iki taraflı problemler
[/TD]
[TD]gürgan
klinik

[/TD]
[TD]6. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]durum ne?
transfer oldumu?

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yok
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]anatolia
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz
infertilite

[/TD]
[TD]OMÜ
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luckylove
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane
donmuş

[/TD]
[TD]17 aralık lucrin e başlıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakır44
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]pco ve erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]memorial hastanesi
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Ankara medicana
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çido
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz+
erkek infertilitesi

[/TD]
[TD]kent hastanesi
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belg34
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazisceyiz
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]A.R.T
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]camenta
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]memorial
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]henüz tam belli değil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]iki taraflı
problemler

[/TD]
[TD]umut tüp
bebek

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]taze
deneyeck

[/TD]
[TD]henüz tam
belli değil

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuna2014
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]henüz tam belli değil
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER
/DENEME
SAY.

[/TD]
[TD]TRANSFER
TARİHİ

[/TD]
[TD]KONULAN
ADET

[/TD]
[TD]TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miki24
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme
[/TD]
[TD]12 kasım
[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]malesef
negatif
:50:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme

[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tüpler/
soarnüs/
3.deneme

[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]2 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]10 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./
Ankara medicana/
2. deneme

[/TD]
[TD]13 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]25 aralık
[/TD]
[TD]malesef nagatif :50:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz
/Ankara tıp fak./ 2. deneme

[/TD]
[TD]17 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]28 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz/OMÜ
/2. deneme

[/TD]
[TD]27 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]8 ocak
[/TD]
[TD]malesef
negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesil034
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 ocak
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 ocak
[/TD]
[TD]SON
7
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme

[/TD]
[TD]4 ocak
[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]17 ocak
[/TD]
[TD]SON
8
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/
DENEME SAY.

[/TD]
[TD]TRANFER
/TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]BETA HCG
DEĞERİ

[/TD]
[TD]DEĞERİNİZİN
GÜNÜ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEW77
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık

14 aralık

[/TD]
[TD]119,50
332.00
897.00

[/TD]
[TD]12. günü
15. günü
18. günü

:nazar::49::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:nazar::49::nazar:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]pco/IVI tüp bebek/4. deneme
[/TD]
[TD]19 aralık

28 aralık

[/TD]
[TD]123.00
244.00

[/TD]
[TD]9. günü
11. günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz/izmir
iranbe/2. deneme

[/TD]
[TD]24 aralık

3 ocak

[/TD]
[TD]71.72
140.00
313.00

[/TD]
[TD]10. günü
12. günü
14. günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme
[/TD]
[TD]26 aralık

6 ocak

[/TD]
[TD]398.8
894.7

[/TD]
[TD]11. günü
13. günü

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000

SALAVAT

[/TD]
[TD]70.000
YA HALIK, YABARİ,YA MUSAVVİR

[/TD]
[TD]70.000
YA RAHMAN

[/TD]
[TD]70.000
YA VARİS

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]675
[/TD]
[TD]1750
[/TD]
[TD]4512
[/TD]
[TD]3414
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN.TOPLAM ADET SAYISI
[/TD]
[TD]1875
[/TD]
[TD]2550
[/TD]
[TD]9012
[/TD]
[TD]7914
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]68.125
[/TD]
[TD]67.450
[/TD]
[TD]60.988
[/TD]
[TD]62.086
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

NİLÜFERBAHAR
SYE

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]