öncelikle sudeyi tüm kalbimle tebrik ediyorum,canım benim inş bebeklrini kucağına da alırsın,sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef negatif,sonucumu biraz önce öğrendim,üzgünüm ama iyi olucam sanırım bir süre girmem buralara çünkü bu konulardan tamamen sıyrılmak istiyorum,benim için güzel dileklerde bulunan ve dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,girmesemde her zaman dualarımda olduğunuzu bilmenizi istiyorum,bu ay ara vericem ama yinede önümde ki süreci doktorumla değerlendirmek için adet olduğumda giderim sanırım,sizleri yine bilgilendirirm,benim geçmişimi bilen varsa zaten e2 değerimin düşmesinden belliydi,neyse zaten şu an önemi yok,sudecim beni de kara listeye eklersin artık,dualarınız benim için önemli sizleri seviyorum,rabbim hamile olanlarımıza kucaklarına alabilmeyi nasip etsin,uğraşanlarımızada yardımcısı olsun,,,,,,,,,,,,,,,
Sakin vazgecme mevlam neylerse güzel eyler, bundada bir hayir vardir. bir deneme sinavindayiz hepimiz umudunu inancini hic yetirme. Bencede bir süre kafani bosaltman iyi olur galiba. Allah hakkimizda hayirlisini versin