Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

günaydın bütün anne adayları ve hamişler yarın test yaptırmayı düşünüyorum ne olur dua edin bana.Yeni tedaviye başlayan arkadaşlar sizlerinde hayırlı olsun inşallah

günaydın bütün anne adayları ve hamişler yarın test yaptırmayı düşünüyorum ne olur dua edin bana.Yeni tedaviye başlayan arkadaşlar sizlerinde hayırlı olsun inşallah

Canım RABBİM yüzünü güldürsün inşallah hayırlısı ile güzel haberini alırsın dilerim sonrada sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder YÜCE MEVLAM...

slmmm kıslar nasılsınız ben 2 gundur pek giremiyrm feci halde grip oldumm acayip hapşuruyorum kasıklarım acıyor artık ve sadace minoset verdi dr um bir de iphone dn giriyrdum evde fakat kesinlikle kendimden uzak tutmamı istedi bilgilerinze kıslar bu konuda iphone kullananlar pek bulundugunz ortama yakın tutmayın bugun birz ofise geldim burda takılıcam dua edin bizde yarın ilk kontrol için gidicez bakalım kesemizi gorür ve dr amcadn güsel şeyler duyarız inşallah rabbim herkese nasip etsin en kısa zaman da inşallah kuzagımıza almak nasip olur bebeklerimizi

:nazar: LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH :nazar:

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar: DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER :nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]DONUK
SAYISI

[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yarı kapalı
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]20 ocak transfer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembesu
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sebpsiz infertilite
[/TD]
[TD]Adana Başkent
hastanesi

[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimo55megi
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]kiwu
düsseldorf
Almanya

[/TD]
[TD]2. deneme

[/TD]
[TD]6 tane donmuş
[/TD]
[TD]estrodiol kullanıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Almanya darmstadt
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]beklenen adet geldi :))
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]iki taraflı problemler
[/TD]
[TD]gürgan
klinik

[/TD]
[TD]6. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]durum ne?
transfer oldumu?

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yok
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]anatolia
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz
infertilite

[/TD]
[TD]OMÜ
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luckylove
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane
donmuş

[/TD]
[TD]17 aralık lucrin e başlıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakır44
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]pco ve erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]memorial hastanesi
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Ankara medicana
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çido
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz+
erkek infertilitesi

[/TD]
[TD]kent hastanesi
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belg34
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dmrsda
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ASM
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]1 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazisceyiz
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]A.R.T
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]camenta
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]memorial
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]henüz tam belli değil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]iki taraflı
problemler

[/TD]
[TD]umut tüp
bebek

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]taze
deneyeck

[/TD]
[TD]henüz tam
belli değil

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuna2014
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]henüz tam belli değil
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER
/DENEME
SAY.

[/TD]
[TD]TRANSFER
TARİHİ

[/TD]
[TD]KONULAN
ADET

[/TD]
[TD]TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miki24
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme
[/TD]
[TD]12 kasım
[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]malesef
negatif
:50:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme

[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tüpler/
soarnüs/
3.deneme

[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]2 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]10 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./
Ankara medicana/
2. deneme

[/TD]
[TD]13 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]25 aralık
[/TD]
[TD]malesef nagatif :50:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz
/Ankara tıp fak./ 2. deneme

[/TD]
[TD]17 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]28 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz/OMÜ
/2. deneme

[/TD]
[TD]27 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]8 ocak
[/TD]
[TD]malesef
negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesil034
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]azosperm/
umut tüp/
2. deneme

[/TD]
[TD]4 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD]16 ocak
[/TD]
[TD]SON
3
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme

[/TD]
[TD]4 ocak
[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]17 ocak
[/TD]
[TD]SON
4
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]endometsiosiz,
erkek inf/kinderwus
/1. deneme

[/TD]
[TD]11 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]SON
10
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/
DENEME SAY.

[/TD]
[TD]TRANFER
/TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]BETA HCG
DEĞERİ

[/TD]
[TD]DEĞERİNİZİN
GÜNÜ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEW77
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık

14 aralık

[/TD]
[TD]119,50
332.00
897.00

[/TD]
[TD]12. günü
15. günü
18. günü

:nazar::49::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:nazar::49::nazar:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]pco/IVI tüp bebek/4. deneme
[/TD]
[TD]19 aralık

28 aralık

[/TD]
[TD]123.00
244.00

[/TD]
[TD]9. günü
11. günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz/izmir
iranbe/2. deneme

[/TD]
[TD]24 aralık

3 ocak

[/TD]
[TD]71.72
140.00
313.00
1170.00

[/TD]
[TD]10. günü
12. günü
14. günü
17. günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme
[/TD]
[TD]26 aralık

6 ocak

[/TD]
[TD]398.80
894.70
4267.00

[/TD]
[TD]11. günü
13. günü
17. günü

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)
merhaba sudenazcım benide eklermisin listene.25 yasındayım umut tüp bebekte aralık adetimle basladım tedavime ben pko hastasıyım esimdede varikosel war.bende dondurulmuşlarla denicem sansımı çünkü dr.um çok yumurta çıknca transferi iptal etti.buarada 2.denemem.16 tane embriyom var
adetimi bekliyordum ve bu gün adet oldum dr.gidicem dualarınızı bekliyorum.ALLAHım hepimizi sevindirsin inş...hayırlı cumalarrr.

Son düzenleme:
merhaba sudenazcım benide eklermisin listene.25 yasındayım umut tüp bebekte aralık adetimle basladım tedavime ben pko hastasıyım esimdede varikosel war.bende dondurulmuşlarla denicem sansımı çünkü dr.um çok yumurta çıknca transferi iptal etti.buarada 2.denemem.16 tane embriyom var
adetimi bekliyordum ve bu gün adet oldum dr.gidicem dualarınızı bekliyorum.ALLAHım hepimizi sevindirsin inş...hayırlı cumalarrr.

aminnnnnn canım inşallah hayırlısı ilke neticelenir de bebeğini kucağına alırsın bütün kalbimle dua ediyorummmm.ALLAHIM SEVİNDİRİR İNŞALLAH SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE KAVUŞTURUR BEBİŞLERİNE SENİDE İSTEYEN HERKESİDE İNŞALLAHHHH AMİNNNNNNNNN.

slmmm kıslar nasılsınız ben 2 gundur pek giremiyrm feci halde grip oldumm acayip hapşuruyorum kasıklarım acıyor artık ve sadace minoset verdi dr um bir de iphone dn giriyrdum evde fakat kesinlikle kendimden uzak tutmamı istedi bilgilerinze kıslar bu konuda iphone kullananlar pek bulundugunz ortama yakın tutmayın bugun birz ofise geldim burda takılıcam dua edin bizde yarın ilk kontrol için gidicez bakalım kesemizi gorür ve dr amcadn güsel şeyler duyarız inşallah rabbim herkese nasip etsin en kısa zaman da inşallah kuzagımıza almak nasip olur bebeklerimizi

insallah hadi hayirlisi

aminnnnnn canım inşallah hayırlısı ilke neticelenir de bebeğini kucağına alırsın bütün kalbimle dua ediyorummmm.ALLAHIM SEVİNDİRİR İNŞALLAH SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE KAVUŞTURUR BEBİŞLERİNE SENİDE İSTEYEN HERKESİDE İNŞALLAHHHH AMİNNNNNNNNN.

AAAMMMİİİİİİİNNNNNNNNN..!ALLAH RAZI OLSUN CNM SENDEN VE HEPİNİZDEN BU GÜZEL DUALARINIZ İÇİN.nekadar içten dua etmissin çok duygulandım gerçekten nekadar ihtiyacım varmış.ALLAH ÖNCE SENİ SONRA BENİ SeVİNDİRSİN İNŞ bende her namazımda senin içim dua edicem.gerçekten çok sagol:48:

AAAMMMİİİİİİİNNNNNNNNN..!ALLAH RAZI OLSUN CNM SENDEN VE HEPİNİZDEN BU GÜZEL DUALARINIZ İÇİN.nekadar içten dua etmissin çok duygulandım gerçekten nekadar ihtiyacım varmış.ALLAH ÖNCE SENİ SONRA BENİ SeVİNDİRSİN İNŞ bende her namazımda senin içim dua edicem.gerçekten çok sagol:48:

Canım benim RABBİM beni sevindirdi ama 6 hafta sürdü malesef daha 3 gün önce düşük yaptım çokkkkkkk canım yanıyo yaşadığımı kimse yaşasın istemiyorum.burda kimse kimseyi tanımıyo ama sizin mutluluğunuz benim mutluluğum üzüntünüz benim üzüntüm gibi dualarımda hep vardınız zaten herzaman da ederim RABBİM yüzünüzü güldürsün inşallah benimde seninde herkesinn inşallahhhhhh aminnnnnn

Canım benim RABBİM beni sevindirdi ama 6 hafta sürdü malesef daha 3 gün önce düşük yaptım çokkkkkkk canım yanıyo yaşadığımı kimse yaşasın istemiyorum.burda kimse kimseyi tanımıyo ama sizin mutluluğunuz benim mutluluğum üzüntünüz benim üzüntüm gibi dualarımda hep vardınız zaten herzaman da ederim RABBİM yüzünüzü güldürsün inşallah benimde seninde herkesinn inşallahhhhhh aminnnnnn

cnm gerçekten çok üzüldüm ALLAHIM sabır versin tez zamnda hayırlı evlatlada sevindirsin inş.çok yeniymiş ne diyecegimi bilmiyorm ne söyliyecegimide nasıl teskin edilir onuda bilmiyorm.çokk zor ALLLAHIM bir daha yasatmasın inş.

cnm gerçekten çok üzüldüm ALLAHIM sabır versin tez zamnda hayırlı evlatlada sevindirsin inş.çok yeniymiş ne diyecegimi bilmiyorm ne söyliyecegimide nasıl teskin edilir onuda bilmiyorm.çokk zor ALLLAHIM bir daha yasatmasın inş.

aminnnnnnnnn canım inşallah RABBİM en yakın zamanda sevindirsin yine benide evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün herkesi de ALLAHIM isyan ettirmesin öönce ona versin MEVLAM.bizde alırız kucağımıza dilerim bebişlerimizi mis kokularını çekeriz içimize doya doya.........

arkadaşlar topiğin başlığından anlaşılacağı gibi dondurulmuşlar,ilk tarnasferleriniz neticesi ne oldu negatifse yada pozitifse dondurulmuşlara güveniniz ne kadar benim ilki pozitif ti ama dediğim gibi 6 hafta anca kaldı bebeğim benle şimdi güvenim yok merkezede,doktorumada,dondurulmuş embriyolarımada ve doktorum 2 ay sonra gel tekrarlayalım dedi erken deilmi 2 ay hiç bi fikrim yok bu konuda 32 yaşındayım 6 yıllık evlilik ama yinede bana erken geliyo düşükten sonra 2 ay sizler nasıl güveniyorsunuz neler hissediyosunuz kafam çok karışık.

arkadaşlar topiğin başlığından anlaşılacağı gibi dondurulmuşlar,ilk tarnasferleriniz neticesi ne oldu negatifse yada pozitifse dondurulmuşlara güveniniz ne kadar benim ilki pozitif ti ama dediğim gibi 6 hafta anca kaldı bebeğim benle şimdi güvenim yok merkezede,doktorumada,dondurulmuş embriyolarımada ve doktorum 2 ay sonra gel tekrarlayalım dedi erken deilmi 2 ay hiç bi fikrim yok bu konuda 32 yaşındayım 6 yıllık evlilik ama yinede bana erken geliyo düşükten sonra 2 ay sizler nasıl güveniyorsunuz neler hissediyosunuz kafam çok karışık.

cnm öncelkle geçmiş olsun rabbm hakkında hayrlı olanı nasip etsin inşllh ben de ilk denemmde kimyasl gebelk geçirdim 2.tup denemm dondrulmş olduı sükür rabbme sen nedn kaybettin cnm 6 haflık bebeği ben de 2 aysonra denedim ama içine sinmiyorsa tabiki biraz daha bekle derim ben sana rabbm yardımcın olsun inşallah

cnm öncelkle geçmiş olsun rabbm hakkında hayrlı olanı nasip etsin inşllh ben de ilk denemmde kimyasl gebelk geçirdim 2.tup denemm dondrulmş olduı sükür rabbme sen nedn kaybettin cnm 6 haflık bebeği ben de 2 aysonra denedim ama içine sinmiyorsa tabiki biraz daha bekle derim ben sana rabbm yardımcın olsun inşallah

neden olduğunu doktor doğru dürüst açıklayamadı kesesi yok dedi ne olmuş olmuş ölmüş dedi aynen dediğini yazdım ve kafam çok karıştı doğru dürüst bi açıklama yapamadığından kesin bişe demediğinden güvenim yok doktoruma haliyle dondurulmuş embriyolarada.sanki para basıyoruz biz ne maddiyatımızı ne de psikolojimizi nasıl bi ruh haline gireceğimizi düşünmüyolar.az önce randevu aldım görüşmeye gitcem beni tatmin edecek açıklama yapmak zorunda.canım ALLAHIM bebeğini sana bağışlasın sağsalim kucağınada almayı nasip etsin inşallah kesesini kalp atışını duydunu mu daha yenimi yoksa ALLAHIM üzmez senide hiç kimseyide inşallahhhhhhhh...

slmmm cnmmmm benmmm nasılsın sen çoktndır göremedim ben seni nasıol gidiyr ne zaman olucak tedavin wishimmm rabbm yardımcımız olsun hepimzn inşallh

iyim canım ben genelde burdaki arkadaşlarla facede takılıyoruz buraya girmeyi unutuyorum :))ama aklım sende nasıl gidiyo annelik yarın kalp atmımını duymaya gideceksin canım hayırlısı olsun inş senin adına çok seviniyorum :)bende şuan beklemedeyim düznliyicim bitti bugun yarın adet olmam lazım bakalım ne olucak merakla bekliyorum bende:) benim için dua et canım k.i.b öptüm:54:

canım benim çok geçmiş olsun, iyi bak kendine :34: iphone um yok allahtan benim :9: innnşallaaahhh güsel haberler alırsınız doktordan, bol şans diliyorum sana

hoşgeldin eloo, dualarımız seninle :13:
canımcım çok üzüldüm, ben de ilk pozitifi görmüştüm sonra 0 a düştü değer, dünya başıma yıkılmıştı ama herşey geçiyor, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :13: inşallah allah yüzümüzü güldürecek inanıyorum ben :34:
benimde dondurulmuşlarım var şubatta transfer olacak inşallah, ne olur karamsar düşünme, bak ne güzel örnekler var :38:

iyim canım ben genelde burdaki arkadaşlarla facede takılıyoruz buraya girmeyi unutuyorum :))ama aklım sende nasıl gidiyo annelik yarın kalp atmımını duymaya gideceksin canım hayırlısı olsun inş senin adına çok seviniyorum :)bende şuan beklemedeyim düznliyicim bitti bugun yarın adet olmam lazım bakalım ne olucak merakla bekliyorum bende:) benim için dua et canım k.i.b öptüm:54:

takılın bakalım face a biz giremiyoz işyerinden mahrum kalıyoz ordaki muhabbetlerden :19:

biliyorum canim ama yinede sagol Ibrahim saracoglu önceden ic dedi transferden sonrada cay verecekmis ama ben vazgectim sonra tutmaz kendimi suclu hisetmemek icin ama sogan suyunu 10gün ictim kist vardi gecti büyük bir ihtimallen Rabbim izin verirse hafta cumaya kadar transferim olur:52:

Canım bu soğan kürünü bana da anlatır misin? Benim de çikolata kistim var acaba ise yarar mi?

Merhaba arkadaşlar bende bugün dondurulmuşlarla tedaviye başladım. Bu ikinci denemem olacak ilkinde çok kasmıştım kendimi. O yüzden ikincisinde daha rahat olmak istiyorum . iki tanecik embriyom var estrofem ile bugün tedaviye başladım hakkımızda hayırlısı , Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Back
X