Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

tedavide
hiç psikolog gördünüzmü hastanede ben karşılaşmadım

Bu arada ben de psikolojik danışmanım. Kendi tedavim aşamasında hiç destek almadım. Ama almaya çok ihtiyacım oldu. Şu an bir tez yapmam gerekiyor terapist olmak için, ciddi ciddi tüp bebek tedavisi gören çiftlerle yapmayı düşünüyorum. Tabi bunun için önce hamile kalmayı planlıyorum:))
Hastanenin psikologunun telefonunu verdiler. Tedaviye evet dediğim zaman önce psikologdan randevu almamı istediler. Ben de kendi tezim için biraz araştırma yaptığımda, annenin stres ve kaygı düzeyi ile negatif sonuç alma arasında ciddi bir orantı var. Yapılan araştırmalar bunu gösteriyor...

Slm kislar ben bugun bebegimin kesesuni gordum sukur rabbime aksmda kanama ildu hop hastaneye prolutn depot igne yapildi anam boyle acili bir igne yook rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nadip etsin buarada ben hangi sayfada okudum hatrlamiyorum ama bir arkadasimiz bir tesbih cekmektn bahsetmisti dusuk olmasin fiye ya mubdi di galiba emin degilim hatrlayan varsa cevab verirse sevinirim t ederim dua efin hize lutfen

Ne güzel, sırada kalp atışlarını duymak var. Rahat ol canım:)

canım benim hakkında hayırlısı olsun duarım seninle inş iyi haberler alırsın.

ah şu idrar testleri yokmu bizim moralimizi bozan...
canım onu kafaya takma sen...inşallah kanda pozitifi görürsün..:49:

Canım benim şimdi gördüm çok merak ediyorum yaaa :52: sen bakma idrara orda çıkmıyo genelde, hadi bakalım hemen yaz sonucunu merakta koma bizi :52:

yesil,
sonuc ne oldu merak ettim , pozitiftir inss:16:

canim idrar testine takilma biliyorsin normalde zaten afetinin en ax bir hafta gecikmesinden spnts belli oluyor canim :)) hafi saat gecti merakla sonucunu bekliyorum hadi artik merakta birakma bizi ;))

nasilsin canim test sonucunu merak ediyoruz

canım umarım herşey yolundadır...güzel haberler vermeni diliyorummmm:49:

yeşil035 den haber yok demi yaaa bütün gün giremedim haber vardır diye büyük bi heyecanla girdim baktım hala bişey yok... inşallah güzel haberleri sevdiklerine vermekten buraya yazmaya fırsatı olmamıştır :21:

Yesil canim umarim suanda hamilesindir.....

Can arkadaşlarım hepinize çok teşşekkür ederim ama sonuç beklediğim gibi yani negatif oldu 4,84 bende de sınır bir sonuç çıkar zaten.dr um pazartesi tekrarla belki yükselir dedi ama bu saatten sonra yükselmez bilen bilir eşim azosperm yani menide sperm yok tekrar mikro tese olması lazım ki buda çok zor bir ihtimal eşim hemen olmaz diyor tabi oda haklı kendince çok yıprandı bende çok yıprandım içim yanıyor can arkadaşlarım hepinizin yolu açık olsun benden şimdilik bu kadar :43:

Bu arada ben de psikolojik danışmanım. Kendi tedavim aşamasında hiç destek almadım. Ama almaya çok ihtiyacım oldu. Şu an bir tez yapmam gerekiyor terapist olmak için, ciddi ciddi tüp bebek tedavisi gören çiftlerle yapmayı düşünüyorum. Tabi bunun için önce hamile kalmayı planlıyorum:))
Hastanenin psikologunun telefonunu verdiler. Tedaviye evet dediğim zaman önce psikologdan randevu almamı istediler. Ben de kendi tezim için biraz araştırma yaptığımda, annenin stres ve kaygı düzeyi ile negatif sonuç alma arasında ciddi bir orantı var. Yapılan araştırmalar bunu gösteriyor...

ooo topiğimizde yok yok yani her meslekten var..canım benimde çok ihtiyacım var rahatlamaya yaa yakın olsakda bana terapi versen...
gittiğim fakültede tüp merkezinin öyle bir uygıulaması yok sanırım..napsam tedaviye başaldıüımd abaşka yerdende yardmmı alsam..
hassas kişiliktim aşırı hassaalaştım..ağlama krizlerim oluyorr elimde olmadan bilmiyroum ruhum bedenim çok yorgun..
stresten deyip duruyolarla yani bende doğrumu acaba??ilk evlendim 2ay sonra hamile kaldım 2aylık düşüğüm oldu,sonra 2kere kimyasal oldu biri aşılamayla..hep düşükelrden sonra kalnıyor ama bende olmadı
bidhada kalamadım sebepsiz infertilite pıhtılaşma var bilmiyorum kendiliğnden olma umudumu bile yitirdim nerdeyse..stres denilip duruyor off bilmiyroum ama çok ihtiyacım var böyle ruhumun eridiğini yok olacğaını hissediyorum bazen....
evliliğimide çok etkliyor çocuk olmadıkça herşeye sarıyroum eşimi üzüyorum ama bi düşünüyorum altında bebek hasreti çıkıyor,yani kabullenememezlik gibi...
eşim olmuyor kabule t diyor ve bu canımı çok yakıyor:43:senle bile yazınca rahataldım bi konuşsak daha iyi olur :16: 1.tüp negatif ve ben çok stresli geçridim eşimle olsun merkezle olsun,sıkışıklıktan dolayı ve hocanın anlayışsız davranmasından dolayı transferim zor geçti bu onda beni çok etkiledi bana afedersin hayvan muameleis gibi geldi,beklemdiler rahat olmamı naz yapıyorum sandılar asla değildi:50:
oysa ogünümde bebilleirmi alıcaktım iyi geçmeli diye telkin verdim kendime ama.... transferden sonra çok ağır gripte oldum yani transfer günü çok ağladım baştan kaybetmişitm ben:43:neyse canım artık bidahakine olumlu olsunki herşey inş.tutar bebişlerim o tezinde doğru demekki ben yaşadım yani...:26:

Can arkadaşlarım hepinize çok teşşekkür ederim ama sonuç beklediğim gibi yani negatif oldu 4,84 bende de sınır bir sonuç çıkar zaten.dr um pazartesi tekrarla belki yükselir dedi ama bu saatten sonra yükselmez bilen bilir eşim azosperm yani menide sperm yok tekrar mikro tese olması lazım ki buda çok zor bir ihtimal eşim hemen olmaz diyor tabi oda haklı kendince çok yıprandı bende çok yıprandım içim yanıyor can arkadaşlarım hepinizin yolu açık olsun benden şimdilik bu kadar :43:

İnsan uzun zaman kendine gelemiyor böyle bir sonuç alınca...seni çok iyi anlayabiliyorum. Ben de yaklaşık 15 gün önce aynı haberi aldım. Ne olursa olsun, umudunu yitirme. Bizi hayata tutan en önemli bağ umut...Allah kolaylık versin

ooo topiğimizde yok yok yani her meslekten var..canım benimde çok ihtiyacım var rahatlamaya yaa yakın olsakda bana terapi versen...
gittiğim fakültede tüp merkezinin öyle bir uygıulaması yok sanırım..napsam tedaviye başaldıüımd abaşka yerdende yardmmı alsam..
hassas kişiliktim aşırı hassaalaştım..ağlama krizlerim oluyorr elimde olmadan bilmiyroum ruhum bedenim çok yorgun..
stresten deyip duruyolarla yani bende doğrumu acaba??ilk evlendim 2ay sonra hamile kaldım 2aylık düşüğüm oldu,sonra 2kere kimyasal oldu biri aşılamayla..hep düşükelrden sonra kalnıyor ama bende olmadı
bidhada kalamadım sebepsiz infertilite pıhtılaşma var bilmiyorum kendiliğnden olma umudumu bile yitirdim nerdeyse..stres denilip duruyor off bilmiyroum ama çok ihtiyacım var böyle ruhumun eridiğini yok olacğaını hissediyorum bazen....
evliliğimide çok etkliyor çocuk olmadıkça herşeye sarıyroum eşimi üzüyorum ama bi düşünüyorum altında bebek hasreti çıkıyor,yani kabullenememezlik gibi...
eşim olmuyor kabule t diyor ve bu canımı çok yakıyor:43:senle bile yazınca rahataldım bi konuşsak daha iyi olur :16: 1.tüp negatif ve ben çok stresli geçridim eşimle olsun merkezle olsun,sıkışıklıktan dolayı ve hocanın anlayışsız davranmasından dolayı transferim zor geçti bu onda beni çok etkiledi bana afedersin hayvan muameleis gibi geldi,beklemdiler rahat olmamı naz yapıyorum sandılar asla değildi:50:
oysa ogünümde bebilleirmi alıcaktım iyi geçmeli diye telkin verdim kendime ama.... transferden sonra çok ağır gripte oldum yani transfer günü çok ağladım baştan kaybetmişitm ben:43:neyse canım artık bidahakine olumlu olsunki herşey inş.tutar bebişlerim o tezinde doğru demekki ben yaşadım yani...:26:

Aslında her düşükte her negatif sonuçta insan bir nevi "yas" yaşıyor. Nasıl bir yakınımızı kaybettiğimizde uzun süre kendimize gelemiyorsak, onu özlüyorsak, kabullenemiyorsak, aynı şeyi yaşıyoruz. Nasıl yas sürecinde de normale dönmek için bir zamana ihtiyacımız varsa , bu süreçte de zamana ve desteğe ihtiyacımız var. Kendini iyi hissetmiyorsan ve bu senin evliliğine de yansıyorsa mutlaka destek al canım. Bu süreçte herşeyin etkisi var, merkezin, doktorun, ordaki çalışan personelin, en önemlisi eşimizin, etrafımızdaki insanların...Her hastanede mutlaka psikolog vardır. Git randevu al, destek al, sonra başla tedaviye. İlk önce biz güçlü olacağız ki, yaşadıklarımızı kaldırmaya gücümüz olsun. İstanbulda olsaydın, seni alırdım benim gruba...Ama benim grubu kurmadan önce hamile kalmam gerekiyor. Ben de tedaviye başlamadan önce güçlenmek için destek alacağım.

canım yaa gerçekten sınırda çıkmışşş..yinede mutlaka tekrarla testini...ben bekliycem bisonraki testin sonucunu...
azosperm bizlerden çok daha zahmetli bir iş..iyi biliyorum yakınımdan..ama duydukalarımda moral oluyor...daha yeni duydum biri 8-9 kez micro tese olmuş ..sonunda pozitifi görmüşler..rabbimden ümit kesilmez canım..bu olmasada yine denersiniz...pes etmemek lazım..
ama ben ümitliyim şu durumundan neden yükselmesinki değerin..herkesin sıfır çıkarken senin 4,84 çıkmış...

selam kızlar epeydir yazamadım bende şimdilik bi yaramazlık yok evdeyim bol bol dinleniyorum bazen belirti arıyorum ama dediğiniz gibi daha çok erken belirtiler için daha öncekilerde hiiç bu kadar rahat hissetmemiştim mevlam nasip ederse inşallah hepinizle mutlu haberimi paylaşcam ama karnımda sanki şişlik var gibi geliyo belki ben kendimde bişey aradığım için öyle hissediyorum şimdilik sadece süt tüketiyorum sanki bu sefer olacak gibi bi hissim var Allahım hepimizin yüzünüü güldürsün inşallahhh...:)) bide ilk belirtiler ne oldu tutanların deneyimlerinden faydalanalım ne kadar zaman sonra ne gibi değişiklikler gördünüz yazıp paylaşırsanız sevinirim hepinize hayırlı günler dilerim....:))

canım ben daha yeni pozitif gördüm ve ilk günden beri belirtilerle kafayı bozmuştum...çokta belirti yaşadım haladaha devam ediyorlar...fakat sonucu öğrenmeden çok araştırdım belirtileri,bir çok hamiş hiç belirtisizde kalabiliyor..yani belirtilere pek güvenmemek lazım..hiç belli olmaz bu işler..

benimkileri anlatayım..1 günden karın altında gurul gurul gaz dolaşımı başlamıştı şuan artarak devam ediyor...4. gün akşamından başlayan ve hiç geçmeyen sol kasık ağrım vardı sol bacağıma kadar vuruyordu...hala daha var...bel ağrısı çok vardı ama onu yatmaya bağlamıştım...daha transferden önce göğüslerim ilaçların etkisiyle şişmişti ama transferin 7-8. günlerinden sonra şişkinlikleri gitti...test yaptırmadan 1 gün öncede ağızdan gaz çıkarmaya başladım çok sık bir şekilde..oda hala devam ediyor...ara arada karın alt bölgesi alev alev yanıyor gibi sıcak oluyor çok..

canım aç mı içmek gerekiyor. sabah yaptım aç karna...zor içtim. midemi bulandırdı

EVET CANIM AC KARINLAN ICMEN GEREKIYOR YEMEKLERDEN 10DAKIKA ÖNCE TADI COK IGRENC BILIYORUM AMA KATLANACAKSIN BEN KATLANDIM.ILIK iC FAZLAD TADI BELLI OLMAZ ILIK ICMEN GEREKIYOR:27:

Sudecnazzcım annelerın en tazesı 700 salavat eklermısın cannım:54:

kızlar yarın randevum var doktorda saat12de ınsallah doktor yarın yumurtlama olmus desın rahım duvarıda kalınlasmıstır ınsallah hersey ıyı olursa yarın.allahın ıznıylen cuma transferım olacak heralde tabı bebıslerım rabbımın ıznıylen sapa saglam cözülürlerse bana dua edın yarın ıcın canlarım!!!!!!!!!!:18::18::18:[/color][/sıze][/font][/B]

Son düzenleme:
insallah hersey yolunda gider canim tez zamanda kovusuruz bebislerimize ben de senin gibi simdi ilac kulaniyorum günde 3 tane ama yarin 4 tane kullanmaya basliyoacam sonra transferden bir hafta önce bi catlatma igesi galiba vurulacam sonra utrogest günde 3 tefa 2 tane alicam Allah kismet ederse ayin 24 de tranferim artik dondurulmuslarla nekadar sansimiz var bilmiyorum ama inanmak istiyorum tutacagina dua adelimm de bu sefer hersey yolunda gider bizi artik bebislerimiz bekletmezz ve gelir Rabiim yardimcimiz olsunnn

Insalla hersey yolunda gider allah yardimcin olsun, hangi ilaci kullaniyorsun

kızlar yarın randevum var doktorda saat12de ınsallah doktor yarın yumurtlama olmus desın rahım duvarıda kalınlasmıstır ınsallah hersey ıyı olursa yarın.allahın ıznıylen cuma transferım olacak heralde tabı bebıslerım rabbımın ıznıylen sapa saglam cözülürlerse bana dua edın yarın ıcın canlarım!!!!!!!!!!:18::18::18:[/color][/sıze][/font][/B]

hadi bakalimmm insallah hic bir teslik cikmiycak..hersey güzel olacak bak gör canim dualarimz seninle

[/SIZE]
hadi bakalimmm insallah hic bir teslik cikmiycak..hersey güzel olacak bak gör canim dualarimz seninle

[sıze=3]ınsallah canım sagol duan ıcın rabbım kımseyı darda bırakmasın:2:[/sıze]

Son düzenleme:

mevaldan umut kesilmez canimm ,kismet degilmis simdilik. allah sabir versin ama güclü ol canimm ümidini kesme

Insalla hersey yolunda gider allah yardimcin olsun, hangi ilaci kullaniyorsun
saol canim estradiol kullaniyorum sali gününden itibarende utrogest kullanacam valla hap küpüne döndüm ben hayatimda yani 2 sene önceye kadar aspirin almis adam deyilim bu aldigim haplar igneler bi insanin bütün ömründe alayacagi kadar coktur galiba :))ama olsun sonunda hamis olacaksak deger sen ne kullaniyorsun....

kızlar nasılsınız ben hala öksürükle uğraşıyorum :43: toparlayamadım bi türlü kendimi :14: inşallah hepinizin güzel haberlerini almak nasip olur :9: bende bir hafta içinde kırmızılar bekliyorum artık aslında 9 ay gelmezlerse :1: :1: daha memnum olurum :34: :46: :16: veya olacaksa da hemen olsun da bir an önce sıpalarıma kavuşayım allah'ın izniyle :21: :21:
cnm sen zencefil ve bali karistirip hergun ye bana cok iyi geliyrdu guselce dinlen hatta belki ust solynum yoluyla ilgili antibiotk alirsin dr la gorus su kirmizilr hamis olsanda sana slm veriyorlr yine insllh sende olmaz bendn aksm ustu tekrar geldi hyrlusi artik sabh aricam dr umu benimki baya biryaramz olucak uslu uslu yatamiyor iceride darisii size insllh cnm
merhaba kizlarrrrr nasilsinizzz ben iyiyim sadece öksürük var cok bi türlü gitmiyooo yaa insallah transfere kadar düzelirim transfer asamasinda olan arkadaslara sabir diliyorum insallah hersey yolunda gider bebisleriniz sizinle kalir yeni hamis haberlerini alan arkadaslarida cokkkkkkkkkkkk tebirk ediyorum Allah saglikli kucaginiza almayi nasip etsinn bizide sizi sevindirdigi gibi sevindirsin insallahhhhhhhhhhhhh
arkadaslarr bende gün sayiyorum 24 de insallah transferim var safak 10 geri sayim hadi hayirlisi.....
Sende dr unla gors transfer oncesi hallet o oksuruk isini cnmm ben yadiyorum suanda igrenc bir durum ve kotu olan ilac yok dinlen darisi basina insllh cnmm rabbim herkese cifter cifter evlat versin insllh hyrli olsun

saol canim estradiol kullaniyorum sali gününden itibarende utrogest kullanacam valla hap küpüne döndüm ben hayatimda yani 2 sene önceye kadar aspirin almis adam deyilim bu aldigim haplar igneler bi insanin bütün ömründe alayacagi kadar coktur galiba :))ama olsun sonunda hamis olacaksak deger sen ne kullaniyorsun....

sorma ya ilac ice cie ayakli eczame olduk:)) sen femibion da liyormusun. femibion cok faydali bi hao, bebegin omuriligi ile beyin gelisimine yardimci. hamile kalmayi düsünenlerin 6 ay önce baslamasi cok dah aiyi olan bi hap. ben ilk adet günümden itibaren progynova kullanmaya , ass 100 ve günül femibion tabiki, sonra transferden 5 gün öncesi utrogest kullanmaya basladim

Back
X