Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

slm kızlar ben geldim 2-3 gün giremedim nasılsınız ,
bu güb kontrolüm vardı adetin 9. günü rahim kalınlığı 7.4 olmuş iyimi sizce
tırasfer tarihim belli oldu adetin 19. günü 26 ocakta olacak:52:
sye inşallah yarın iyi sonuçlar çıkar merakla bekliyorum
yeşil034 arkadıaşın tekrar test yazmışsın o nedemek olmuşmu olmamışmı anlamadım
wish adetin gelmiş son adet olsun inşallah
kızlar dün bişi yaptım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama içimden geldi ve yaptım
dün pazara gittim eşimle bebek elbiseleri satan bir yere takıldı güzüm tezgaha yanaştım
bebek çorapları varmı dedim adam çeşit çeşit çıkardı kızmı erkekmi dedi ben öyle kala kaldım:26::26::26:
eşim alma diye ısrar etti adam dediki alsın sonradan bebeyin eksiiikleri tamamlanmıyo şimdiden başlayın dedi

tekrar sordu kımı ekekmi diye
belli deyil dedim bir pakkette 3 çift bebek çorabı aldım
çok heves ettim tolumda alıcaktım eşim izin vermedi
inşallah rabbim o çorapların içini dolduracak minik bir evlat nasıp eder

duygulandırdın beni :5::5::5:
rabbim inşallah sanada tüm isteyenlerede bebişlerinizi nasib etsin...
geri sayım başlamışş..rahim kalınlığın çok iyi..inşallah bu son denemen olur canım

hayatım rahim lalınlığın çok iyi maşallah bir daha kontrole gitcenmi ben daha gitmedim 2.günü gittim adetim birde 14.cü güne randevu verdi bakalım artık rabbimden hayırlısı.ayrıca keşke almasaydın be kuzum ne bileyim ben kendi adıma pek sevmem alıp birşey koymayı hele bir olsunda allahın izniyle herşey alınır
beni cumartesi adetimin 14. günüde çağırdılar cumarteside gidicem
çok heves ettim çok inan bende karşıyımdır oyle şeylere ama çok geldi içimden
belki şanslı bir bebek olduğu anlar ve bizim kavuşmamız için o dua eder belki rabbim onun duasını kabul eder
bilmiyorum ya anlatamıyorum kendi düşündüklerimi ama aldım işte kalsın evde bir gün alırsam kocağıma yavrumu ilk o çorapları gidiricem
duygulandırdın beni :5::5::5:
rabbim inşallah sanada tüm isteyenlerede bebişlerinizi nasib etsin...
geri sayım başlamışş..rahim kalınlığın çok iyi..inşallah bu son denemen olur canım
çok saol allah razı olsun inşallah dediğin gibi son olur

Merhaba arkadaşlar, ben de bu ay dondurulmuşlarla şansımı denedim :34: Bugün transferden sonraki 4. günüm. 25'inde test var. İnşaallah hepimiz güzel neticeleri paylaşırız.

Merhaba arkadaşlar, ben de bu ay dondurulmuşlarla şansımı denedim :34: Bugün transferden sonraki 4. günüm. 25'inde test var. İnşaallah hepimiz güzel neticeleri paylaşırız.
inşallah bebeyin tutunmuştur kaçınce denemen kaç embriyo tırasfer edildi
sorun kimde
ne güzel sona yaklaşmışsın güzel sona:)

yarın allah izin verirse test yaptırcam inşlh pozitif olur,inanılmaz heycanlıyım çok korkuyorum test sonucunu duymaya bile cesaretim yok,dualarınıza çok ihtiyacım var,rabbim hepimizin gönlüne göre versin.12 gibi sonucum belli olur inşlh güzel haberlerle dönerim size,allah yardmcımız olsun :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

offf cnm benim hayırlı hbrlerini almak dileğiyle..

Merhaba arkadaşlar yarın doktorumla fiyat görüşeceğim. Size ne fiyat verdiler konu hakkında bilgim olsun istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
cnm hosgeldin biz 2000 lira ödedik
Kısslarrr günaydıınnn......
Ben haftasonu giremedim evden malum ctesi de çalıştığım için evde tonla iş beni bekliyordu. ctesi çarşı pazar işleri, pazar günü de temizlik, ütü yemek derken tbiri caizse totomun istine oturamadım :53:
hepsini okuyamadım henüz, okucam şindi. bu arada dün akşam yasin'i türkçe okudum ben saylanırmı bilmiyorum :44: bu günde arapçasını okumayı düşünüyorum.
ya bu arada dün akşam doğum kontrol ilacını almayı unutmuşum bu sabah aldım, bi sakıncası olmaz herhalde! (transfer öncesi kist oluşmaması için vermişti)
Bide bişiy kurcalıyo aklımı, danışayım bakalım size dedim. ben önceki aylarda lazer epilasyona başlamıştım şimdi devam edeyimmi bırakayım mı, transferden önce son bi kez yaptırayım mı yoksa hamilelik olursa zaten tüylenme artıyormuş diye duymuştum, zaten boşa gideceği için hiç yaptırmasammı!! bilemedim ben onu :53:
bence de yaptırma , hamilelikte de yapılmıyo diye biliyorum..doğum kontrol hapı cok faydalı bende sürekli kist oluyodu bu sefer olmadı c sükür sana da az kalmıs cnm hadi bakalım..
merhaba arkadaşlar benim de 14 ocakta transferim gerçekleşti 26 ocakta da gebelik testi yaptıracağız inşallah bebeğim benimledir...dualarınızı gördüm ben de evde yasin tebareke amme okuyup tesbih çekiyorum ve kendimle beraber tüm bebek isteyenlere dua ediyorum Allahım kabul eder inşallah!!!eğer isterseniz beni de listenize eklerseniz benim dualarımı da yazar tamamlarız
tebrikler ne güzel test tarihine de yaklasmısın, dualarını Rabbim kabul etsin
hosgeldinnn:16: ay almısın bebetoları ne güzel güzel hbrlerini duyar sevinir burda da kutlama yaparız hep birlikte:10:

beklenen adetim geldi sonunda cuma ilk kontrolum var dua edin kızlar bana inş bu sefer bir sorun çıkmaz gerçek kontrol 30 ocakmış cuma kontrolunde poliplere bakıcaklar inş gitmişledir artık benden :)
ins hiçbi sorun cıkmıcam tatlım,zor günler atlattın sonu da güzel olsun :48:
kızlar dün bişi yaptım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama içimden geldi ve yaptım
dün pazara gittim eşimle bebek elbiseleri satan bir yere takıldı güzüm tezgaha yanaştım
bebek çorapları varmı dedim adam çeşit çeşit çıkardı kızmı erkekmi dedi ben öyle kala kaldım:26::26::26:
eşim alma diye ısrar etti adam dediki alsın sonradan bebeyin eksiiikleri tamamlanmıyo şimdiden başlayın dedi

oo be cakırım zaten duygusalım:14:
Allahım emeklerini bosa cıkarmıcak ins cnm benim hepsini giydirirsin yumurcaklarına o günler de gelecek
benim de 12.gün 9ml di rahim kalınlığım seninki de cok güzel :nazar::nazar:

Son düzenleme:
Amin arkadaşım sağolasın. Benim 2. tüp denemem. PCOS vardı bende ancak şimdiye kadar her tedavi sürecinde her şey yolunda gitti ama sonuç alamadık, o yüzden artık sebepsiz infertilite yazıyorlar. İnşaallah o minicik çorapları giydirmek nasip olur bebişine, bak ben de heveslendim şimdi :16:

hayırlı olsun canım bebeşin inşallah annesiyle beraberdir ve orada hep kalır seni diğer topicdende takip etmiştim canım
belki şanslı bir bebek olduğu anlar ve bizim kavuşmamız için o dua eder belki rabbim onun duasını kabul eder
bilmiyorum ya anlatamıyorum kendi düşündüklerimi ama aldım işte kalsın evde bir gün alırsam kocağıma yavrumu ilk o çorapları gidiricem

inşallah kuzum şanslı olmazlarmı yeterki gelsinler onlar anlıyorum kuzum seni insanın bazen elinde değil birşeyler işte hevesleniyorsun ne yapalım hayırlısıyla inşallah onları giydireceğin günleri görürsün

hayatım seni diğer topicdende biliyorum inşallah bebişlerin annesine sıkıca tutunur ve orda kalırlar

kuzum seni anlıyorum insan hevesleniyor işte elinde olmuyor sadece ben sevmiyorum .rabbim inşallah en kısa zamanda onları bebişine giydireceğin günleride nasip eder

test günümüz ayni gün canim, insallah rabbim artik zamanidir der gönlümüzün muradini verir, nasil geciyor günlerin

sudenaz 1000 ya halik,ya bari ya musavvir ve 100 salavat , 1 yasin eklermisin canim.. bu ara yalniz kalmaman cok iyi..

Amin arkadaşım sağolasın. Benim 2. tüp denemem. PCOS vardı bende ancak şimdiye kadar her tedavi sürecinde her şey yolunda gitti ama sonuç alamadık, o yüzden artık sebepsiz infertilite yazıyorlar. İnşaallah o minicik çorapları giydirmek nasip olur bebişine, bak ben de heveslendim şimdi :16:
bende pcos var benim4. deneme bizde lamadık bir sonuç artık bizde sebebsiz infertiliteyiz
inşallah olur bu defa
nefesim oldukça ümidim olacak

bende 5 gün rapor almıştım neler neler duydum sonra stresten tiroidim bozuldu, daha beter oldu,
ilk 24 saat tuvalet dışında pek kalkma 2 gün önemli, keşke 5 gün rapor alsaydın sende, inşallah tutarda sağlıkla sonuçlanır.

tavsiyelerin için teşekkür ederim canım çok sıkıldı ama bebeğimi düşünüyorum Allah büyük beddua etmiyorum başlarına versin diye ama Allah bize yaptıklarını elbet görüyor O her şeyin en iyisini bilendir..doktorum 3 gün verdi ben de 10 gün yıllık izin aldım il 3 gün önemli dediler Allah annem ve eşimden razı olsun inşallah hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz..

offf cnm benim hayırlı hbrlerini almak dileğiyle..

cnm hosgeldin biz 2000 lira ödedik

bence de yaptırma , hamilelikte de yapılmıyo diye biliyorum..doğum kontrol hapı cok faydalı bende sürekli kist oluyodu bu sefer olmadı c sükür sana da az kalmıs cnm hadi bakalım..

tebrikler ne güzel test tarihine de yaklasmısın, dualarını Rabbim kabul etsin

hosgeldinnn:16: ay almısın bebetoları ne güzel güzel hbrlerini duyar sevinir burda da kutlama yaparız hep birlikte:10:

ins hiçbi sorun cıkmıcam tatlım,zor günler atlattın sonu da güzel olsun :48:

oo be cakırım zaten duygusalım:14:
Allahım emeklerini bosa cıkarmıcak ins cnm benim hepsini giydirirsin yumurcaklarına o günler de gelecek
benim de 12.gün 9ml di rahim kalınlığım seninki de cok güzel :nazar::nazar:
maşallah seninde iyimiş rahim kalınlığı bunların hepsi bahane rabbim ol demedikçe olmaz
inşşlallah bu defa rabbim ol der ve oluverir

hayatım seni diğer topicdende biliyorum inşallah bebişlerin annesine sıkıca tutunur ve orda kalırlar

kuzum seni anlıyorum insan hevesleniyor işte elinde olmuyor sadece ben sevmiyorum .rabbim inşallah en kısa zamanda onları bebişine giydireceğin günleride nasip eder
herkesin kendine ait bir fikri vardır saygı duyulur ve saygı duyuyurom sana
inşallah sende bebyin göbişine girdiğinde başlarsın hazırlıklara

beklenen adetim geldi sonunda cuma ilk kontrolum var dua edin kızlar bana inş bu sefer bir sorun çıkmaz gerçek kontrol 30 ocakmış cuma kontrolunde poliplere bakıcaklar inş gitmişledir artık benden :)

hadi bakalım hayırlı olsun inşallah Allah işini rast getirsin inşallah sorun çıkmaz ve bir an önce bebişine kavuşursun...

sudenaz canım bana 300 SALAVAT ve 1 tane YASİN ekler misin?ben daha çok okurum ama aynı zamanda 4444 duayı da okuyorum ama tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere de dualarımı hediye ediyorum Allah kabul etsin inşallah!!!

hoşbulduk canım benim hepimizin bebişleri hayırlı olsun inşallah!!benim ilk tüp bebek denemem ben de sorun yok çok şükür ama eşimin spermlerinde morfolojik bozukluk vardı:-( yazık kıyamam bir sürü ilaç içti başarısız bir aşılama deneyimimiz olduktan sonra tüp bebek denedik 14 ocakta transfer oldu 26 ocakta da kan tahlili var inşallah bebişim benimledir...ben de çalışıyorum transferden sonra 3 gün rapor aldım ama iş yerimden onu da yıllık izinden alsaydın dediler:-( inan ilk defa çalıştığıma pişman oldum p.l.s memuru olduğum için nefret ettim:-( ben de telefondan takip ediyorum hastalık gibi oldunuz valla:-) Allahım tez zamanda çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah!!!

canım takma sen iş yerindekileri yaa boşver onlar senin neler yaşadığını bilmedikleri için öyle konuşuyorlar boşver aslında doktorlar sorun çıkarmıyor isteyene 10 gün rapor veriyorlar canım bende ilk ikisinde test günümü kadar yatmıştım üçünc de 7. gün işe başlamıştım canım. olmadı oylede boylede olmadı rabbim ol dedikten sonra biz ne yaparsak yapalım olur.. inşallah güzel haberlerle dönersin iş yerine canım..

oh oh darsı benim başıma inşallah çok sevindm canım inşallah sorunsuz hallolur her şey bebişlerine kavuşursu bir an önce bu son kırmızılar olsun inşalha :))

canım ağzına sağlık...yalnız rahman sayısı doldu..şuan sadece salavat ve musavvir,halik,bari bu üçü bir arada çekliyor...bilgin olsun dedim :34:

benim canım arkadaşım...yarın senin pozitif haberini alıp halay çekeceğiz burdaa...korkunu çok iyi anlıyorum ama sonunda sende mutlu sona ulaşacaksın...tüm dualarımız seninle canımmmmmmmmmmm

efeylulum az kaldı mercimeklerle tanışmaya...neyseki yarın kociş geliyor gün çarçabuk geçer...bide sye nin pozitifini alınca keyfime diyecek olmaz herhalde ...:8::8::8:

evet ya büyük buluşma anne baba ve mercimekLER nasıl heyecanlı :1: ben bile çok heyecan yaptım bak şimdi :9: :1:

canım inşallah onları bebişlerine giydireceğin günde yakındır merak etme canım yılbaşında bizde aynsını yaptık oyuncakcıya girdik yeğenime alacağız birşeyler 5 yaşında oğlumuz varda demişim adama adamda bize allah bağışlasın dedi :9:

sana diğer topikten bakıyordum canım inşallah güzel sonuçlar alırsın hoşgeldin aramıza :46:

sudenaz canım bana 300 SALAVAT ve 1 tane YASİN ekler misin?ben daha çok okurum ama aynı zamanda 4444 duayı da okuyorum ama tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere de dualarımı hediye ediyorum Allah kabul etsin inşallah!!!

allah razı olsun rabim duarını kabul etsin canım ağzına sağlık :21:

canım takma sen iş yerindekileri yaa boşver onlar senin neler yaşadığını bilmedikleri için öyle konuşuyorlar boşver aslında doktorlar sorun çıkarmıyor isteyene 10 gün rapor veriyorlar canım bende ilk ikisinde test günümü kadar yatmıştım üçünc de 7. gün işe başlamıştım canım. olmadı oylede boylede olmadı rabbim ol dedikten sonra biz ne yaparsak yapalım olur.. inşallah güzel haberlerle dönersin iş yerine canım..

oh oh darsı benim başıma inşallah çok sevindm canım inşallah sorunsuz hallolur her şey bebişlerine kavuşursu bir an önce bu son kırmızılar olsun inşalha :))

evet ya büyük buluşma anne baba ve mercimekLER nasıl heyecanlı :1: ben bile çok heyecan yaptım bak şimdi :9: :1:

canım inşallah onları bebişlerine giydireceğin günde yakındır merak etme canım yılbaşında bizde aynsını yaptık oyuncakcıya girdik yeğenime alacağız birşeyler 5 yaşında oğlumuz varda demişim adama adamda bize allah bağışlasın dedi :9:

sana diğer topikten bakıyordum canım inşallah güzel sonuçlar alırsın hoşgeldin aramıza :46:

allah razı olsun rabim duarını kabul etsin canım ağzına sağlık :21:

Allah hepimizden razı olsun canım benim annem ve eşim de okuyor onların okuduklarını da ekleriz listeye Allah büyük inşallah hepimizin yavruları için de ''OL'' der (amin)

CAKIR44 canım benim yaa yazdıklarını okudum Allahım Ya Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder de özencimiz içimizde kalmaz ben de senin gibiyim inan bana evimin yakınında kadir has çocuk dünyası var öyle güzel şeyler var ki bebeğimin benimle olup olmadığı belli değil ama içimden hepsini almak geliyor Allahım bana evladımı nasip etsin hamile olduğumu öğreneyim hemen kadir has da inip mutlaka bebişime ilk hediyesini alacağım diyorum:-)Rabbim büyük!!!inşallah özencimizi içimizde bırakmaz...kucaklarımızı boş bırakıp bizi evlat hasretiyle yakmasın...(amin)

yarın allah izin verirse test yaptırcam inşlh pozitif olur,inanılmaz heycanlıyım çok korkuyorum test sonucunu duymaya bile cesaretim yok,dualarınıza çok ihtiyacım var,rabbim hepimizin gönlüne göre versin.12 gibi sonucum belli olur inşlh güzel haberlerle dönerim size,allah yardmcımız olsun :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

heycanla bekliyoruz sonucu, rabbim dualarimizi kabul eder insallah. kalbimiz duamiz seninle

CAKIR44 canım benim yaa yazdıklarını okudum Allahım Ya Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder de özencimiz içimizde kalmaz ben de senin gibiyim inan bana evimin yakınında kadir has çocuk dünyası var öyle güzel şeyler var ki bebeğimin benimle olup olmadığı belli değil ama içimden hepsini almak geliyor Allahım bana evladımı nasip etsin hamile olduğumu öğreneyim hemen kadir has da inip mutlaka bebişime ilk hediyesini alacağım diyorum:-)Rabbim büyük!!!inşallah özencimizi içimizde bırakmaz...kucaklarımızı boş bırakıp bizi evlat hasretiyle yakmasın...(amin)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Back
X