Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kıszlar günaydın dün giremedim sonucum malesef negatif diğer arkadaşlara Allah hayırlısıyla tattırır inşallah Allah anne olmayı....sudeciğim 1 yasin daha ekleyebilirsin ...

kıszlar günaydın dün giremedim sonucum malesef negatif diğer arkadaşlara Allah hayırlısıyla tattırır inşallah Allah anne olmayı....sudeciğim 1 yasin daha ekleyebilirsin ...

çok geçmiş olsun arkadaşım hayırlsı böyleymiş demek. Rabbim en kısa zamanda sana, bana ve isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip eder. ..

inşallah canıım ama ben biraz ara vercem bi 6 ay kadar dinlenmek istiyorum kafam çok karışık Allah hepimize nasip eder inşallah ama önce bi kilo vermem lazım ....

Kızlar selammm

ben bebişlerimi dün aldım geldim. Rabbim 4 şubat test günüm hayırlı haberlerle hamileliğimi tastiklemeyi nasip etsin.... Artık dinlenme zamanı

SUDENAZ canım 130 ya halik ya bari ya musavvir eklermsin canım

SEVDAMMMM canım kolay bir transferin lsun bebbişlerini al gel canım...dualarımız seninle...

Kızlar selammm

ben bebişlerimi dün aldım geldim. Rabbim 4 şubat test günüm hayırlı haberlerle hamileliğimi tastiklemeyi nasip etsin.... Artık dinlenme zamanı

SUDENAZ canım 130 ya halik ya bari ya musavvir eklermsin canım

SEVDAMMMM canım kolay bir transferin lsun bebbişlerini al gel canım...dualarımız seninle...
cnm hyrlı olsun inşallh senı hiç bırkmasınlar bebişlerin lutfen hep konş ve pozıtıf ol sakın olumsuzluk yok hadi annecık sen dinlen guselce
cnm inşallah tedavıye gerek kalmadn kendiliğindn versın sana bebişini en kısa zaman da hayırlısını istıyoruz bız herşeyn rabbımdn hepimize herşeyn hayırlısını versın rabbım k d et cnm
bu topik tam benlikmiş.. listenize benide eklermisiniz cnm........

yaşım 24 sebep endomtriosz ist.tp bbk merkzi.. 3.deneme donmuşlarla 6 tane donmuş.. (önceside hep donmuştu) önce laparskpi amelyatı.. şubatta martta kısmetse deneme...

sen de hosgldin bakalım hayrlısı olsun cnm hakkında inşallh bu sefer son oluck herkesin tedavısı ben oyle dua ediyorum herks için rabbım son olsun arkdşlarımnda tedavısı diyorum hepimz sırayla anne olucz ben cok inanıyorum buna sen de böyle hep pozitf ol cnm inşallh darısı basına senın de

çok geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır belki dinlenme süresinde kendiliğinden olacak Allah anne olmanı nasip edecek umutsuzluğa kapılma sakın Allah yardımcın olsun umarım bir an önce kötü düşünceleri atarsın kafandan ve kendini toparlarsın umudunu kaybete sakın

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar nasip tabi Allah herşeyin hayırlısını versin olmamasında da bir hayır vardır takdir Allah'ın ama yeni transfer olan arkadaşlar şimdiden tebrik ederim sizleri Allah hepimize yakın zamanda çocuk özlemimizi dindirir inşallah....

canim cook gecmis olsun rabbim sabrini vers in insllah hakkinda hayirlisi boyleymis demek ki biliyorum bu hayirlisi boyleymis cumlesini bu zamanda hic duymak istemiyoruz ama kelimelerin bittigi yer burasi :(( rabbimsaa esine saglik sihhat versin insallah

h nesrin cim çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah gerek kalmadan tüpe kendiliğinden gelir meleği inallah

hnesrin canım geçmiş olsun,üzüldüm.Allah yardmcın olsun,hakkında hayırlısını versin inşallah.

kızlar az önce hastaneden geldim, lucrin iğne yaptı doktor regl nin ikinci günü gel dedi. hadi bakalım hayırlısı

canım üzüldüm ama üzülmek birşeyi halletmiyor biliyorum, ben ilk denememde epey bi kendime gelememiştim bir sene sonra cesaret edebildim şimdi yeniden. ama daha önce yaptırsaymışım keşke diyorum. inşallah allah sana kendiliğinden verir hemen canım da koşturmassın bir daha.

Hayırlı olsun canım.

Dilerim o müjdeli habere gebedir ilk iğne haberin.:16:

Aaaaamiiiiinnn :) inşallah, hepimizin müjdeli haberlerini duyalım tek tek inşallah, bu topikide kapatalım :) herkes hamiş kalsın başka topik lerde buluşalım :34:

Back
X