Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıszlar günaydın dün giremedim sonucum malesef negatif diğer arkadaşlara Allah hayırlısıyla tattırır inşallah Allah anne olmayı....sudeciğim 1 yasin daha ekleyebilirsin ...
kıszlar günaydın dün giremedim sonucum malesef negatif diğer arkadaşlara Allah hayırlısıyla tattırır inşallah Allah anne olmayı....sudeciğim 1 yasin daha ekleyebilirsin ...
cnm hyrlı olsun inşallh senı hiç bırkmasınlar bebişlerin lutfen hep konş ve pozıtıf ol sakın olumsuzluk yok hadi annecık sen dinlen guselceKızlar selammm
ben bebişlerimi dün aldım geldim. Rabbim 4 şubat test günüm hayırlı haberlerle hamileliğimi tastiklemeyi nasip etsin.... Artık dinlenme zamanı
SUDENAZ canım 130 ya halik ya bari ya musavvir eklermsin canım
SEVDAMMMM canım kolay bir transferin lsun bebbişlerini al gel canım...dualarımız seninle...
cnm inşallah tedavıye gerek kalmadn kendiliğindn versın sana bebişini en kısa zaman da hayırlısını istıyoruz bız herşeyn rabbımdn hepimize herşeyn hayırlısını versın rabbım k d et cnmkıszlar günaydın dün giremedim sonucum malesef negatif diğer arkadaşlara Allah hayırlısıyla tattırır inşallah Allah anne olmayı....sudeciğim 1 yasin daha ekleyebilirsin ...
bu topik tam benlikmiş.. listenize benide eklermisiniz cnm........
yaşım 24 sebep endomtriosz ist.tp bbk merkzi.. 3.deneme donmuşlarla 6 tane donmuş.. (önceside hep donmuştu) önce laparskpi amelyatı.. şubatta martta kısmetse deneme...
kızlar az önce hastaneden geldim, lucrin iğne yaptı doktor regl nin ikinci günü gel dedi. hadi bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun canım.
Dilerim o müjdeli habere gebedir ilk iğne haberin.![]()
kızlar az önce hastaneden geldim, lucrin iğne yaptı doktor regl nin ikinci günü gel dedi. hadi bakalım hayırlısı