Tavuk Yemekleri Döner Baharatli Tavuk (Resimli)

Azeri kizi

Türkiye'mmm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
5.700
12
683
47
Almanya
Baharatcilardan döner baharatini aliyorsunuz ve bu harika yemegi yapiyorsunuz.Avrupa'da olanlar,baharat reyonunda bu baharati rahatlikla bulabilirsiniz.Bende oradan aldim.

2 tavuk gögsü
1 sogan
2 dis sarimsak
Yarim yemek kasigi biber salcasi
1 yemek kasigi dolusu döner baharat
Tuz

Tavuk gögüslerini küp seklinde dograyin.
Tavaya tavuklari,dogranmis soganlari ve dogranmis yada rendelenmis sarmisaklari ekle.Beraberce kavurun.
Suyunu cekip iyice kavrulunca biber salcasini,döner baharatini,tuzu ekleyip az daha kavurun.
2 su bardagi suyu ekleyip pismeye birakin.
Suyunu cektirin ve servis yapin.

ilk defa döner baharıtı duydum acaba içeriği nedir çok merak ettim:kedi: ayrıca yemeginiz çok lezzetli gözüküyor ellerinize sağlıkcokacimcoook

ilk defa döner baharıtı duydum acaba içeriği nedir çok merak ettim:kedi: ayrıca yemeginiz çok lezzetli gözüküyor ellerinize sağlıkcokacimcoook

Canim paketini okudumda,icindekiler bunlarmis:
Biber,curry,kekik,karabiber,tuz,sarmisak,sivi yag ve tat verici

Bu yemegi harika lezzetli yapiyor.

muhteşem gözüküyo, ama malum iftarı yaptık. insan tok olunca ne versen yemiyo nankör varlık:)

tavukla pilav vazgeçilmez ikili nefis görünüyor elinize sağlık

Bayilicam simdi imdaattt, iyiki bugünkü iftarda menümüzde tavuk gögüsü var :)

cnm evde baharat cesitinden gecilmiyor ama bu dedigin baharattan yok,
türk bakkalindan mi aldin ? yoksa aldi lidl gibi marketten mi?

Bayilicam simdi imdaattt, iyiki bugünkü iftarda menümüzde tavuk gögüsü var :)

cnm evde baharat cesitinden gecilmiyor ama bu dedigin baharattan yok,
türk bakkalindan mi aldin ? yoksa aldi lidl gibi marketten mi?

Türk bakkalindan aldim canim.Baharat reyonu var ya oradan.Benimkinin markasi Hira.Ama Sultan in da var sanirsam.Üzerine döner baharati yaziyor.Almani siddetle tavsiye ederim.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…