Dönerse ömrümü veririm dönmezse hayırlısı buymuş derim:((

iyibirben

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
56
4
286
Ankara
10 gün kadar önce burada konu açmıştım nişanlımdan ayrılalı 12 gün oldu çok mutsuzum. aynı ilçedeyiz çalışıyoruz ama onunla bir daha konuşamamk görsem de el sayılmak o kadar zor olacak ki( ama günlerdir içimde bir boşluk var artık ağlayamıyorum. hala kendime çok kızıyorum kıyafetlerime sigarama alışverişime karıştığı için ayrılık lafını ağzıma aldım o da kabul etti. istemeden blöf yaptığımı ayrıldıktan sonra anladım maalesef( çok seviyorum onu ve dönmesi tek muradım ama olmayacak gibi( beni kırdığı zamanlarda özür dilediğinde hep affetmiştim o beni şimdi affetmiyor. tamam belki onu çok kırdım ama insan sevdiğine kırılsa da yine sever pişman olur. eğer gerçekten seviyorsa döner diyorum. üstelik dönerse o kadar değişecek ki her şey çok dersler aldım kısacık sürede. dönerse ona ömrümü veririm diyorum Allah şahid onu mutlu etmek için her şeyi yaparım ama dönmezse hayırlısı buymuş diyebilecek kadar da olgunlaştırdı acım beni Allah herkesin hakkında hayırlısını versin... beni ona onu da bana hayırlı etsin( dua istiyorum lütfen(

cnm öncelikle çok üzüldüm zor bir durum hakkında hayırlısı nişanlın hiç yumuşamıyomu pekii

Allah yardımcın olsun canım... bence bu kadar aşıksan bırakma ben aşkın gururu olmayacağını düşünüyorum. atma kendini tabi yerlere o değil kastettiğim ama git bir sakin sakin konuş bakalım. tüm açık yürekliliğinle burada nasıl anlattıysan git ona da anlat... böyle vazgeçme hemen

off.. hiç sevmiyorum şu ayrılıkları okumayı
sen yapmışşsın bi hata ama şimdi dönmesi için bişey yaptın mı konuştunuz mu ?

bence sana ders vermek istiyor ki bir daha ayrılık lafını kullanma diye. yada zaten sevgisi tam değilmiş ki hemen kabul ediyor. ikisinden biri. sevgisinden eminsen, sana ders verebileceği ihtimalini düşün derim. inşallah ayrılmazsınız canım.

ben de sana ders vermek istediğini düşünüyorum.

eğer ki pişman olduğunu gösterip özür dilediysen artık ona karşı mesafeli ol derim; arama özür dileme, mesaj atma. .sadece bekle..

dediğin gibi eğer sevdiyse döner. sevip de dönmeyen erkek çok nadir.

Dönerse,sana karışması için tam yetki ile dönecek.Tabiri caizse senin burnunu sürtmüş,zaferi kazanmış komutan edasıyla bol bol ezer seni,benden söylemesi

Merak ediyorum hoşunuza mı gidiyor bir erkeğin size bu kadar hükmetmesi?
Eğer öyleyse hiç durmayın daha açık konuşun kendisiyle "köleliğe razıyım" deyin..

şimdi ayrılık acısı size ağır geldiği için "ömrümü veririm" gibi cümleler kuruyorsunuz..

Baskılarından sıkılıp ayrılmadınız mı???

Diyelim ki barıştı sizinle,artık baskı yapmayacak mı???

şuna eminim ki baskıların şiddeti artacak,lafından sözünden hiç çıkamayacak

kendiniz için değil sadece onun için yaşayacaksınız!!

Bunu gerçekten istiyor musunuz?????????

bence de tabiri caizse biraz burnunun sürtmesini istemiştir. eğer gerçekten seviyosa bu şekilde bitemez.ilk adımı at bi ara eğer olmuyosa akışına bırakırsın.

bence seni biraz peşinden koşturucak e zaten dediğini yapmış koşuyosun peşinden sonrada barışcak hiç üzülme canım

niye karışıyorki çokmu uyumsuzsunuz sevgiliyken nasıldı tavırları ozaman normalmi buluyodu kıyafetlerini gezmeni harcamalarını sevgiliyken karışma hakları yok hiç tepki vermiyolar söz nişan oldumu artık benim diye değiştirmeye çalışıyolar halbuki neysek oyuz biz

şu kadınları anlamıyorum
her şeyinize burnunu sokan erkekleri neden bu kadar benimsersiniz?
sevgi mi bu yoksa?
hiç sevmemiş,sevilmemiş olsam anlayacağım da,anlayamıyorum..
bana çok kişi kızacak ama size dua etmek içimden gelmiyor
hasta olsanız ederdim ama şu durumda edemiyorum

Seviyorsa böyle birşey yüzünden ayrılmazdı sanırım...Belkide hayırlısı buymuş.Zamana bırakın!

off.. hiç sevmiyorum şu ayrılıkları okumayı
sen yapmışşsın bi hata ama şimdi dönmesi için bişey yaptın mı konuştunuz mu ?

konuşmadık maalesef o aramaz ben de seviyorsa bir adım atsın gerisini ben getireyim diyorum çünkü sevgisinden emin değilim yaptıklarından sonra. ben ne kadar sevsem de ölsem de beni sevmeyen biriyle evlenmek ya da herhangi bir şey yaşamak istemem( ama üzgünüm çok

sevgililiğimiz çok kısa sürdü hemen nişanlandık( ilk nişan hazırlıklarında belli etti kendisini nişan kıyafetime zorla bolero diktirdi. ailemin yanında dikkat et sadce dedi. sonra bunu haytınmın her dakikasına genelledi( sürekli karşısındakini düzeltme telaşı içinde. normal arkadaşlarına hiç karışmıyorken bana yaptıkları eziyet aslında. sevmesem sonuna kadar haklıyım defolsun gitsin derim.. nasıl sevebiliyorum onu da anlamıyorum(

bence madem herseyinize karisiyordu o zaman ayrilmaniz en dogrusu olmus...
ailemiz bize karismasina izin vermeyiz normalde ama sevdigimiz insan söz konusu olunca nedense degisiyor durum...
eger dönecekse bile o zaman sana eskisi gibi karismamayi kabul etmeli...
su anda onu cok özledigin icin, geri gelsinde ne olursa olsun diyorsun...
normal böyle düsünmen cünkü bu ayrilikta yasanan bir evredir...
bekle hic bir sey yapma, hep derim eger bir sey olacaksa, yasanmasi gerekiyor hic birsey duramaz önünde...
hayirlisi olsun senin adina...

ben de bu durumda olan arkadaşlarıma çok kızıyordum. aklınla zorun mu sana bu kadarkötülük yapan insanı hala istiyorsun diyordum ama öyle olmuyormuş( bir anda silip atamıyor insan. hele ki evlilik hayalleri kurduğun yuva kurmak için adımlar attığın kişiyi kaybetmek çok daha zormuş. Allah bana ve benim durumda olanlara sabır versin yardım etsin(

Son düzenleme:
ya niye kızlar erkeklerin peşinde koşar ki böyle yaparak burunlarını havaya kaldırıyoruz,canım nişanı sen mi atmıştın o mu attı ilk önce,ortada bir sorun anlaşmazlık varki nişan olayı bitmiş,giyimime kuşamıma karışıyor demişsin,gidip ondan özür diler barışmak istediğini söylersen eline koz vermiş olursun,,aha da beni örnek al peşinden koştum gurur yapmadım her dediğine hııı dedim noldu ailesinin ağzına baktı bıraktı gitti ,ben sevmiyormuydum sanki seviyordum tabii,zamana bırak canım eğer seni seviyorsa bırakmaz seni döner yine seni bulur,hakkında hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…