Dönerse ömrümü veririm dönmezse hayırlısı buymuş derim:((

hayır maalesef( hiç bir iletişimimiz olmadı. ben arkadaşlardan haberini alıyorum hiç bir farkı yokmuş çalıştığı okulda her zamanki gibi davranıyormuş((

cnm şuanda yapacağın tek şey beklemek ozaman seni sewrse zaten döner gelir ama beklemekte çok zor işte kahretsin kiii hakkında hayırlısı canım benimmm

zaman herşeyin ilacı zor olsada bekle canım bence üzerine gitme, üstüne gittikce kaçar seviyorsa merak eder duramaz gelir eninde sonunda

dönecek mi bilemiyorum ama ben giderek daha kötü oluyorum kötü şeyler düşünüyorum onun aslında beni hiç sevmediğini düşünmek ayrılıktan daha acı((

dönecek mi bilemiyorum ama ben giderek daha kötü oluyorum kötü şeyler düşünüyorum onun aslında beni hiç sevmediğini düşünmek ayrılıktan daha acı((

zamaninda mutlaka sevmistir, hicbisey tek tarafli olmaz...o yonden sevmemis hic diye bosuna aci cekme ama sevmek yetmiyor duzgun gecinebilmek icin, surekli anlasmazlik halinde karsilikli sevgi yipraniyor, iliski bitiyor...bir iliskiyi surekli saygi cercevesinde tutabilmek beceri ister.

sana tavsiyem su bunu 31 yillik hayat tecrubesi olarak al; bir erkege bitsin demissen demek ki seni mutsuz ettigi seyler mutlu ettiklerinden daha fazlaymis ve o lafi etmissen geri don diyen sen olma hicbizaman cunku erkek zaten hatasini anladiysa mutlaka geri donup af diler ve gercekten seni istiyorsa...tabi ayrilik lafini agzina sakiz yapmamissan...

sen simdi kesin sadece onla gecirdigin mutlu anlari dusunup aslinda ben mutluydum simdi kaybettim diye aci cekiyorsundur ama neden bitsin dedigini de hatirla bence...bir de kaderinde varsa mutlaka oluyor zaten o yuzden rahat ol...

ha baktin donmedi,aramadi demekki iliski bitmis o da senin bitirmeni bekliyormus boyle dusunebilirsin cunku erkekler iliskiyi bitiren taraf olmaktansa bitirmeye dogru goturmeyi tercih ederler sen bitiresin diye...ve donmezse de asla ona takilip kalma, hayatina devam et yeni insanlara sans tani, zaman kaybetme

evet hakkaten bir hayat tecrübesi. ilişki sürdürmede hep başarısızdım zaten ama kız arkadaşlarımda görmüştüm bu eksiğimi hep bir erkekle de yürütemediğimi çok acı bir şekilde gördüm((neden31 yıllık?

31 yaşındayımış demek ki canım

Kimse için ömrünüzü vermeyin ya.

arkamdan neler konuşuyor neler( dönmeyeceğinden artık adım gibi eminim zaten dönse bu öğrendiklerimden sonra nasıl olur ki olmaz. Allaha havale ettim. ama ben ne olacağım hiç bilmiyorum. bu küçük düşmüşlükle nasıl yaşanır nasıl iflah olunur. bir zamanlar eşi olmasını istediği kıza nasıl bunları konuşur nasıl yapar. kalbim o kadar kırık ki...

ne konuşmuş canım arkandann :26:

İyi hoş da kendin ayrılmışsın. Nasıl beklersin ki ondan adım atmasını?
Bence gayet de haklı bi nedenden ayrılmışsın ama madem bitmesin istiyordun değişmeyeceğini onun seni böyle kabul etmesi gerektiğini söyleseydin de ayrılıp ayrılmamaya o karar verseydi en azından için rahat olurdu değişmediğim için terk etti beni sevgisi bu kadarmış diye. Arkandan neler söylüyormuş beyefendi?

Hayırlısı olsan Allah gönlünüzün istediğini versin...

Umarım dileğinize kavuşursunuz..

bYu katılıdım biraz acımasızca olmuş.
...

Hayırlısı olsun diyecektim ... aman deyim cümlem yanlış anlaşılmasın :))

acımasız olun iidir ya ben en yakınım diyeceğim insandan neler gördüm başkaları bana ne etmesin hepinizi seviyorum her şeyi yazabilirsiniz yeter ki kafam dağılsın başka şeyler düşüneyim de aklımı oynatmayayım...

arkamdan ağladı zırladı zor kurtuldum demiş( evet ayrıldıktan sonra gittim konuştum ağladım da ama bunu neden başkalarına anlatıyor bu kadarmıymış her şey(

hakkında hayırlısı ne ise o olsun güvercin beslemiyorz ki sevdiğimi serbest bırakayım gelirse benimdir gelmesse benim olmamıstır bence biten bi ilişki kaldıgı yerden devam etse bile ne kadar saglıklı olabılrkı bence senın saglıklı dusunup karar verebılmen için zamana ihtiyacın var bu zaman zarfında önüne takkeni koy ve enine boyuna düşün hataları varsa degısır diye ASLA düşünme kendine iyi davran

dönmezse hayırlısı buymuş dersen ileride aklının bir köşesinde keşke ben arasaydım belkide çok mutlu olurduk demessin umarım..bu kadar çok seviyorsun ve acı çekiyorsun.önceki hatalarında o senden özür dilemiş affetmişsin madem ki. bu seferde sen dile işini şansa bırakma umarım çok mutlu olursun..keşke dememen dileğiyle..iyigeceler..

diledim maalesef dilemez olaydım hatta yalvardım ama bu saatten sonra olmaz evlilik bu oyuncak değil ben herkese söyledim bittiğini tükürdüğümü yalamam dedi...

bir de başkaları ne diyecek diye düşünerek bize yazık etme böyle bitmesin ama eğer sevmiyorum diyorsan ona bir şey diyemem kabullenirim dedim o da her şey sevgiyle olmuyor dedi(( ölüyorum acıdan...

ADAM KIZLARA GUVENINI YITIRMIS.SiZiDE BUNUN ICIN TIRMANDIRIYOR.AMA EVLENMEDEN EVVEL BUNLARI YASAMANIZ SANSINIZA KARAR VERECEKSINIZ BENIM ESIM EVLENMEDEN EVVEL HIC BIR SEYIME KARISMAZDI,KISKANMAZDI.AMA EVLENDIK ADAM HER SEYDEN HER DURUMDAN KISKANMAYA BASLADI ZOR...ADAM SEVGISINDEN EMINSE GELIR AMA EMIN DEGILSE SIZ AYAGINA YUREGINIZIDE SERSENIZ GELMEZ,GELSE DE SARTLARI SUNAN O OLUR SIZDE DAIMA UYGULAYAN...TABI IYILIGINIZE DIYE DUSUNURSENIZ YAPARSINIZ TABI BUNU ALISKANLIK YAPARSA VER ELINI HERBISEYE KARISAN BIRI UFFFF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…