28-34 arası döngü günleriniz ama bence Ocak ayından itibaren bir hesaplayın kaçla kaç arası olduğunu daha net bir cevap alırsınızHanımlar benim 3 Nisan 6 Mayıs 4 Haziran regl başlangıç günlerim ortalama döngü uzunluk ne kadar oluyor
Benimde adet azalmam var birde başlarken hemen sökülmüyor baya değişik oldu28-34 arası döngü günleriniz ama bence Ocak ayından itibaren bir hesaplayın kaçla kaç arası olduğunu daha net bir cevap alırsınız
Çoğunlukla 28-30-32 günler arasında olmuşsunuz . Gebelik bekliyorsanız döngünüzün 30. Gününden sonra test yapmak daha mantıklı sizde
Aynen öyle kesinlikle yani Temmuz 1 de yaparsam çıkarÇoğunlukla 28-30-32 günler arasında olmuşsunuz . Gebelik bekliyorsanız döngünüzün 30. Gününden sonra test yapmak daha mantıklı sizde
Haziran 4 de olduysanız temmuz 4 de de tekrarlayın testi benceAynen öyle kesinlikle yani Temmuz 1 de yaparsam çıkar
Benim belli olmaz 3 de olabilir 4 de 6 da hatta 2 bile olabilirHaziran 4 de olduysanız temmuz 4 de de tekrarlayın testi bence
İnşallah güzel haberler alırsınızBenim belli olmaz 3 de olabilir 4 de 6 da hatta 2 bile olabilir
Umarım bu ayda olmazsa zaten hormon testleri yapılacak 3cü olacak benimdeİnşallah güzel haberler alırsınız
Ben iki yıldır korunmuyoruz ama herhangi bir gebelik elde etmedim dahaUmarım bu ayda olmazsa zaten hormon testleri yapılacak 3cü olacak benimde
Hayırlısı çatlatma iğnesi aşılama denediniz miBen iki yıldır korunmuyoruz ama herhangi bir gebelik elde etmedim daha
Bu ay klomen kullandım temmuz 1 de kan vereceğim ilaca rağmen yumurtalarım geç büyüdü takip ediyorumHayırlısı çatlatma iğnesi aşılama denediniz mi
Bende kullanmıştım canım kullan sende bende 1 Temmuz yaparım ya testBu ay klomen kullandım temmuz 1 de kan vereceğim ilaca rağmen yumurtalarım geç büyüdü takip ediyorum
İnşallah tez zamanda güzel haberler alırsınızBende kullanmıştım canım kullan sende bende 1 Temmuz yaparım ya test
Aminn inşallahİnşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?