- 4 Mayıs 2025
- 113
- 25
- 13
- 28
- Konu Sahibi birmucizeoldu
Çok merak ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla daha bisey ogrenmedim regli gunumu bekliyorum alti gun varÇok merak ediyorum![]()
Valla daha bisey ogrenmedim regli gunumu bekliyorum alti gun var![]()
Canım mesela ben burada birkaç kişininkini okudum sana örnek olsun birisi tam bir hafta varken öğrendi diğeri regli geçtikten on gün sonra herkeste farklılık gösteriyor bu durum ne yazık ki adet olmadığın sürece hep bir seçenek var babasında dördüncü gün çıkmıyor ama üçüncü gün çıkıyor
Evet canım teşekkür ederim bende çok okudum heyecanlıyım çok ne olucak ne bitecek onun merakındayım birazCanım mesela ben burada birkaç kişininkini okudum sana örnek olsun birisi tam bir hafta varken öğrendi diğeri regli geçtikten on gün sonra herkeste farklılık gösteriyor bu durum ne yazık ki adet olmadığın sürece hep bir seçenek var babasında dördüncü gün çıkmıyor ama üçüncü gün çıkıyor
Senin kaç günün var canım bat aEvet canım teşekkür ederim bende çok okudum heyecanlıyım çok ne olucak ne bitecek onun merakındayım biraz
16 AğustostaSenin kaç günün var canım bat a
Bisey kalmamis ya test yapsan cikar gibi sjjshs16 Ağustosta
Çok merak ediyorum![]()
Adetin gecmis oluyo muRegli bitiminden 18 gün sonra öğrendim 2.98 değerle
Yok adetime 2 gün vardı öğrendiğimdeAdetin gecmis oluyo mu
Ne kadar zaman onceydi yeni mi degerin cunku 5 alti ya hamilelik olmuyor diyorlarYok adetime 2 gün vardı öğrendiğimde
Zaten o değerin sonucunu gösterme gitmedim ihtimalle 2 gün sonra tekrar kan verdim 175 e yükselmişti öyle kesinleştirdik 2 buçuk aylık hamileyim şuan yeni yaniNe kadar zaman onceydi yeni mi degerin cunku 5 alti ya hamilelik olmuyor diyorlar
Ay canim masallah sana darisi basimiza ins benimde bat a 6 gun var beklemedeyimZaten o değerin sonucunu gösterme gitmedim ihtimalle 2 gün sonra tekrar kan verdim 175 e yükselmişti öyle kesinleştirdik 2 buçuk aylık hamileyim şuan yeni yani
Rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah mutlu haberler vermeyi nasip etsinAy canim masallah sana darisi basimiza ins benimde bat a 6 gun var beklemedeyim
Çokkkk sevindim canım belirtilerin nelerdiZaten o değerin sonucunu gösterme gitmedim ihtimalle 2 gün sonra tekrar kan verdim 175 e yükselmişti öyle kesinleştirdik 2 buçuk aylık hamileyim şuan yeni yani
Nasıl yaniRegli bitiminden 13 gün sonra öğrendim
daha yumurtlama bjle olmuyo kiRegli bitiminden 13 gün sonra öğrendim
19 haziranda reglim bitti 3 temmuzda öğrendimdaha yumurtlama bjle olmuyo ki