• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dönme dolap eltim

alaraberen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
176
0
46
İstanbul
eltim ilk gelin geldiği zamanlar bana soğuk davranıyordu. sonra eltimin kaynanamla arası kötü olduktan sonra bana kaynanamın hakkında bazı şeyler anlattı.artık istemiyorum kendine yakın olmak istemiyorum dedi bana yakınlaştı.sonra kaynanamların binasında kiralık daire varmış aynı binaya taşınmaya karar vermiş.ben anlam veremiyorum ne oldu da birden fikrini değiştirdi.

Son düzenleme:
kaynatam bize bizim binada boş daire var. buraya gelin diye teklif ettikten sonra.eltim birden fikrini değiştirdi istemem diyen insan aynı binaya taşınmak istedi.zaten ben taşınmıyacaktım

Bosver görmezlikden gel onlar yüzünden huzurunu kacirmaya degmez.
Gör bak ayni binaya tasinsinlar aralari bozulacaktir.

bırak taşınsınlar..
2 gün sonra birbirlerini yemeye başlarlar

ee ne derler; sık muhabbet , tez ayrılık :)

Bosver görmezlikden gel onlar yüzünden huzurunu kacirmaya degmez.
Gör bak ayni binaya tasinsinlar aralari bozulacaktir.

evet bazen görmezlikten geliyorum huzurumu kaçırmamak için ama.iki yüzlü insanlarla aynı ortamda olmakta istemiyorum artık.bir öyle bir böyle diyor hanım efendi sonra doksan nokta dönüyor.kaynım evlenmeden önce kaynanamlar kaynımın borcu için para almışlardı eşimden.2 sene oldu hala vermiyorlar eltim biz vermeyiz onlar versin dedi.ama eşim kaynımdan 100 tl borç aldı.1 ay sonra istemeye başladılar.bu kadar para düşkünü hep bana rup bana diyen insanları ilk defa gördüm.kaynanamlarında kaynımında bize borcu var.ama biz 1 tl onlardan borç para alsak hemen istiyorlar.

bırak taşınsınlar..
2 gün sonra birbirlerini yemeye başlarlar

ee ne derler; sık muhabbet , tez ayrılık :)

iyidi kötü oldu kötüydü iyi oldu.kötü olduktan sonra gelip kaynanamın derdini ağlarsa ona ne diyeyim.şimdi kaynanam her şartlarını karşılıyor.maddi manevi destek çıkıyor sesi çıkmıyor.dert yanmaya gelince ne desem ona doğru olur.

Back
X