• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinden nefret ediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mel128
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eğer onların ilk torunsa ya da tek oğlanın ilk çocuğuysa ,nasıl davranacaklarını bilemiyorlar kaba tabirle deli dana gibi sağa sola koşturuyorlar her halleri fazla abartılı ,sınır ihlali had safhada oluyor.Yaşadım ama eşim çok netti ben bir şey demeden her seferinde uyardı,hatırlattı bazen çok sert oldu ben kıyamadım ilk torun onlarda ne yapacaklarını bilmiyorlar dedim böyle böyle herşey yoluna girdi Annem annem diye sevdiğine takılmayın rahat olun.Çocuk sizin hormonları sakinleştirin.
Evet ilk torun bide kv 3 oglan var ilk torun bide kız olunca tabi bunlarda annemler bize benziyolar öpücükler havada oluyor hormonları sakinleştirmenin yolu var mı o an çünkü cocugu da alıp kaçasım geliyor

Ben de bunu anlamıyorum defalarca söylediğim şeyleri sanki anlamamış gibi afedersiniz salaga anlatsam bile anlar ama bu kadın anlmıyor tekrar yapıyor beni de sürekli istiyorlar ben eşime istemiyorum diyorum da o müsait değil falan diyor yanımdayken ama eşim işteyken kafasına göre arıyor keşke telefon kullanmayı öğretmeselermiş diyorum içimden bazen 🤣
Maalesef öyleler. Benimkinin söylediklerini duysanız sinirden ne hale gelirdiniz🙈 herkesin iletişim dili farklı bence. Bazıları sakin sakin anlatmaktan, kibarca söylemekten anlamıyor maalesef. Ben de nasıl anlıyorsa öyle davranıyorum🙈

Evet ilk torun bide kv 3 oglan var ilk torun bide kız olunca tabi bunlarda annemler bize benziyolar öpücükler havada oluyor hormonları sakinleştirmenin yolu var mı o an çünkü cocugu da alıp kaçasım geliyor
Yapmayın gerçekten kötülük dolu art niyet yoksa onlarda düzelir,ne diyorum bebeğimi istedi kv siz karı koca dinlenin biz bebeğe bakalım diye öyle tuhaf haller ama ben içinde kötülük olmadığını biliyordum.Arada çıldırsam da içimde tuttum eşim benim yerime yeterince korumacıydı.Sakin olun,geçecek zamana bırakın....

Arkadaşlar 1yıllık evliyim eşimin ailesi ile başlarda anlaşıyordum sorun yoktu sonra ben hamile kaldım o esnada eşimin ailesi de bize 5dklık mesafede oturuyorlar sürekli gelip gitmemizi istiyorlar babası da şehir dışında calısıyor her geldiğinde saygıdan sürekli görmeye gitmemiz gerekiyor ve o zamanlardan bunalmaya basladım ve taşınmak istedim ki benim ailem şehir dışında yılda toplasan 3 kere görüştük ama eşimin ailesi ile sürekli iç içeyiz zaten yakın oturuyoruz diye ailesi telefonlara ulaşamayınca kapımıza falan geliyorlar güya merak etmişler falan neyse doğumdan önce de bebeğimin öpülmesini istemiyordum zaten bunu da belirttim kv inadıma öpücez öpücez diyordu ki bebeğim dogdu su an bacaklarından falan sap sup öpüyorlar malesef kv kızımı annem annem diye sevip duruyor eşim defalarca konuşmasına rağmen eşim yokken yine aynısını yapıyor bişey diyemiyorum cunku agzımdan bişey cıkarsa kötü çıkacak hiç tahammüşüm kalmadı eşime taşınmak istediğimi söyledim onlar taşınmamızı istemiyor sorun Çıkartıyorlar ve her gittiğimizde de ailesi bebeğime sürekli aynı bize benziyo aynı suna buna benziyo diye süreki kendi taraflarına benzetip duruyorlar o kadar sıkıldım ve yoruldum ki saçımı yaptırıyorum eşimin babası kadın gibi gelip saçıma yorum yapıyor bebek bakımı hakkında tavsiye veriyor falan eski tip insanlar saygısızlık etmek istemediğim için hiç sesim çıkmadı ama artık en ufak şeye bile sinir olur haldeyim kızımı sevme tarzları bile benim sinirimi bozuyor çıldırıyorum ve onlar her aradığında her gördüğümde kendimi sıkmaktan kendime bişey olucak diye kprkıyorum Eşimi seviyorum ama artık gerçekten tahammülüm kalmadı bir akıl verin
Kendi hayatımı okuyorum zannettim bir an 😊 Gelip gitme meselesi hariç , çünkü mesafe koymanız gerekiyor. Böyle insanlar asla anlamıyor, anlamaz. Bende başta düştüm bu hataya sen iyi olursan onlarda iyi olur. Hayır , kötü olan kötüdür. Bilerek isteyerek inadına yapılıyor. Benimde 2 aylık oğlum var ve kv inadına kaynıma benziyor diyor çocuğum sarışın renkli gözlü ( bana benziyor kızım ve oğlum diye kuduruyor ) 😂 amcası esmer ve kara gözlü. Severim de kaynımı fakat pisliğine yapıldığı için irrite oluyor insan. Huzurunuz için taşının, benim kv , kp alt katında oturmamız için evlenmeden epey sorun çıkardı ama asla kabul etmedim. Eşinizde bitiyor iş, maalesef benim eşim anacı, en sonunda bir cinnet olayı çözecek. O yüzden eşinizi yönlendirin ya da söyleyin öpmeyin hasta oluyor kızım diye.

Bana bira abartiyirsunuz gibi geldi. Yani gıcık kapmissiniz nefes alsalar batacak şeklinde bir intiba aldım. Bazen olabiliyor böyle. Ama yapacak birşey yok. Çocuğunuzun babaannesi. Evlenirken eşinizin yanı sıra ailesininde bize dahil olacağını bilerek tercih yapıyoruz. Babaannesi de sevmesin mi yani torununu. Kime benzetirlerse benzetsinler. Çocuk kendi gibi olacak sonuçta. Bırakın kadın sevsin. Tamam küçük diye çok opmesin ama bacaklarından bir iki öptü diye de çocuk hasta olmaz. Sevildiğini hisseder. Lohusalıkta oluyor boyle duygular. Sık aramalarina ve çay kapı gelmelerine sınır koyun hoş değil gerçekten ama diğer konuda torunları, onlarında cani. Yapacak birşey yok. Sevecekler çocuğu.

Back
X