- Konu Sahibi yaseminler
hepbahar olsa,işin en zor kısmı zaten hayatıma bakmak,seni artık hiç sevmiyorum dediğinde ayakta duracak gücüm bile kalmamıştı yolda düşüp bayılıcam zannetttim,acımdan konuşamadım arkadaşlarıma anlatamadım olayları,sözcükler boğazımda düğümlendi,hatta gene aradım onu hemde defalarca ,telefonlarımı açmıyordu ,dayanamıyorum diye mesaj çektim ağladım yalvardım nolur biraz konuş en azından sesini duyim dedim,kendimi daha ne kadar küçültebilirim blmiyorum,hatta bigün uyandığımda ayrıldığımızı falan rüya sanmıştım uyandıktan 5 sn ye sonra herşeyi hatırladığımda kalbim bin parçaya ayrıldı resmen,çivi çiviyi söker diyorlar başkasını istemiyorum,hayatıma devam etmek te zor sadece zaman geçiyor işte anlamıyorum birşey,kendimi meşgul edecek şeyler bulamıyorum onu düşünmekten,kendini başka şeylere yönelt diyorlar yapamıyorum işte,ta kalbimde bir sızı tüm elimi kolumu bağlıyor
Canım seni cok iyi anlıyorum.inan bana bende yıllarca senin bu yasadıklarını yasadım.karşımdaki insan beni süründürdü.veb ben artık pes etmiştim şimdi o bana dönmeye çalısıyor.şuan sen daha ayrılığın başındasın o yüzden ne yaşadığını biliyorum benim dediklerimi anlaman mümkün değil.ama ben yinede sana söyliyim ki emin ol eğer sen tamam bittiyse yolun acık olsun der ve hayatına yön verirsen o sensiz yapamaz.yıllarınız gecmiş.bende aynen diyordum ki yıllarım gecti nasıl ayrılırız ama sen böyle yaptıkça karsındakine güç veriyorsun.ona güç verme sen güçlü ol ve o seni özlesin arasın.Allah yardımcın olsun canım