dönmedi,unuttu beni

hepbahar olsa,işin en zor kısmı zaten hayatıma bakmak,seni artık hiç sevmiyorum dediğinde ayakta duracak gücüm bile kalmamıştı yolda düşüp bayılıcam zannetttim,acımdan konuşamadım arkadaşlarıma anlatamadım olayları,sözcükler boğazımda düğümlendi,hatta gene aradım onu hemde defalarca ,telefonlarımı açmıyordu ,dayanamıyorum diye mesaj çektim ağladım yalvardım nolur biraz konuş en azından sesini duyim dedim,kendimi daha ne kadar küçültebilirim blmiyorum,hatta bigün uyandığımda ayrıldığımızı falan rüya sanmıştım uyandıktan 5 sn ye sonra herşeyi hatırladığımda kalbim bin parçaya ayrıldı resmen,çivi çiviyi söker diyorlar başkasını istemiyorum,hayatıma devam etmek te zor sadece zaman geçiyor işte anlamıyorum birşey,kendimi meşgul edecek şeyler bulamıyorum onu düşünmekten,kendini başka şeylere yönelt diyorlar yapamıyorum işte,ta kalbimde bir sızı tüm elimi kolumu bağlıyor

Canım seni cok iyi anlıyorum.inan bana bende yıllarca senin bu yasadıklarını yasadım.karşımdaki insan beni süründürdü.veb ben artık pes etmiştim şimdi o bana dönmeye çalısıyor.şuan sen daha ayrılığın başındasın o yüzden ne yaşadığını biliyorum benim dediklerimi anlaman mümkün değil.ama ben yinede sana söyliyim ki emin ol eğer sen tamam bittiyse yolun acık olsun der ve hayatına yön verirsen o sensiz yapamaz.yıllarınız gecmiş.bende aynen diyordum ki yıllarım gecti nasıl ayrılırız ama sen böyle yaptıkça karsındakine güç veriyorsun.ona güç verme sen güçlü ol ve o seni özlesin arasın.Allah yardımcın olsun canım

canım benim benzer bir durumda ben yaşadım konularımdn okuyabilirsin bizde 6.senemizde yaşadık bunları.ben bunu bilir bunu derimki uzadıkça ilişki tükeniyor.benimkide döndümü dönmedimi hala anlamış değilim.ama insan vazgeçemiyor haklısın

beste ilişki uzadıkça sağlamlaşması gerekmiyor mu, ben hep buna inanırdım malesefki yanılmışım,sevmek denen şey yılla mı oluyor,en fazla 3-5 yıl mı sürüyor,böyle olmaması gerek, benim şarkılarda dinlediğim şiirlerde okuduğum sevgiler böyle değil işte,ben anlayamadım bu sevmeme olayını soğuma olayını ,mantığım kabul etmedi bir türlü,ondan ben hiç vazgeçemedim ,bi kere sevdim demişim nasıl vazgeçim,ben sadece ona şaşırdım ,nasıl artık sevmez deyip durdum ama oluyormuş işte

canım sakın döner diye bekleme. çünkü eğer sana sakin bi şekilde seni artık sevmediğimi anladım arkadşım ol diyebiliyosa gerçekten içinde bişeyler bitmiş demektir ve dönmez geriye. umut varsa da at o umutları içinden. emin ol o çoktan yeni bi hayat kurmuştur kendine. sende de umut olmazsa vazgeçip unutman daha kolay olur. geri dönmez bekleme sakın. kendine acı çektirmekten başka hiçbi işe yaramaz bu. umarım atlatırsın en kısa zamanda.

şimdi sana dediklerinin yapıcam desem yalan olur,nasıl davranmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum..beklememem gerek biiliyorum ama yapamıyorum..

ashley ne zaman özler ne zaman eksikliğimi hisseder,ben birtek burda böyle dert yanıyorum dışarıdan bakan biri bu kız hiç üzülmüyor der güçlü duruyorum,ağlamıyorum başkalarının yanında, tabi o beni böyle zannetmiyordur ama aramadım mesaj çekmedim hiç ,belki toparlandığımı,hayatıma devam ettiğimi düşünüyordur,öyle olmasa bile hayatıma devam ediyor imajı veriyorum inşallah dediğin gibi olur gelir geri

ashley ne zaman özler ne zaman eksikliğimi hisseder,ben birtek burda böyle dert yanıyorum dışarıdan bakan biri bu kız hiç üzülmüyor der güçlü duruyorum,ağlamıyorum başkalarının yanında, tabi o beni böyle zannetmiyordur ama aramadım mesaj çekmedim hiç ,belki toparlandığımı,hayatıma devam ettiğimi düşünüyordur,öyle olmasa bile hayatıma devam ediyor imajı veriyorum inşallah dediğin gibi olur gelir geri

benim ki 2 yıla yakın sürdü canım.gectiğimiz yazdan beri bana ulasmaya çalısıyor.tabiki onu o kadar göklere cıkarmıstım ki yavas yavas adım atıyor.benim gibi yalvar yakar olmadı.ama şuan sevdiğini özlediğini pişmanlığını dile getiren mailler atıyor.sen zaten gerektiği gibi davranıyormussun canım.
sana bu kadar rahatca sevmiyorum diyebilmesi seni sevmediği için değil,senin sevginden emin olduğu ve naparsa yapsın onu bırakmayacağın için emin ol.
aynılarını yaşadım.ne zamanki aradan zaman gecti ben aramadım sormadım.tlf umu değiştirdim.o zaman anladı.ama bu işte biraz zaman alabiliyor.kişiden kişiye de değişebiliyor.
ama ben gercekten ondan vazgecmiştim.onu bitirmiştim ve insanlarla gezdim tozdum aşık olmaya çalıştım olmadı.
Bana ulaştığındada ilk zamanlar asla olmaz diye tepki verdi hiselerim.ama ne olduysa zaman içerisinde acabalar yasıyorum.ve suan resmen kararsızım ona şans verrip vermemekte.
umarım senin için de hayırlısı olan olur

son durumdan sizleride haberdar edim dedim arkadaşlar,o zor günlerimde yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim,ne çok üzülmüşüm ne çok ağlamışım ne kara günler geçirmişim,halbuki çok boş şeylermiş bunlar:)
beni bırakan istemiyorum sevmiyorum diyen sevgilim bin pişman geri döndü ağladı yalvardı:D ben ne yaptım... istemedim :) sonra o kadar çok üzüldü o kadar çok yalvardıki, benim ona yalvarışlarım aklıma geldi,nasıl üzüldüğüm aklıma geldi, yaşadığım çaresizliği onda da gördüm,kalbim birini bu kadar üzmeye izin vermedi vee kabul ettim özürlerini barıştık:D şimdi herşey çok güzel,o kadar çok dua etmiştim ki size anlatamam,2 tane beddua etmiştim öyle bir tutmuşki, çok üzüldüm, şimdi ağzımdan kötü birşey çıkınca hemen diyo gene beddua mı ediyorsun diye:D bende ona benim beddua etmeme gerek yok, o gözyaşlarımın senden çıkmayacağını mı zannettin tabiki sana ne bu dünyada ne de öteki dünyada rahat yoktu dedim:) allah böyle acı çekene sabır versin yardım etsin inş sağlıcakla kalın arkadaşlar hep mutlu olmaya bakın bide önce kendinizi düşünün :D
not: hani yukarıda diyorum ya çok boş şeylermiş bunlar diye,o geri döndü diye düşünmedim bunları ,üzülürken üzülürken içim ferahladı birden, onun için gelmedim ya bu dünyaya dedim,millet nelere üzülüyor hastalık kaza bela ne ararsanız var benim derdimde o beni sevmiyor mu sadece dedim ,çok basit geldi benim derdim o kadar gözyaşı döktüğüm için utandım ve gitti bitti herşey hala üzülen varsa tavsiyem bunları tekrar tekrar düşünsün

son durumdan sizleride haberdar edim dedim arkadaşlar,o zor günlerimde yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim,ne çok üzülmüşüm ne çok ağlamışım ne kara günler geçirmişim,halbuki çok boş şeylermiş bunlar:)
beni bırakan istemiyorum sevmiyorum diyen sevgilim bin pişman geri döndü ağladı yalvardı:D ben ne yaptım... istemedim :) sonra o kadar çok üzüldü o kadar çok yalvardıki, benim ona yalvarışlarım aklıma geldi,nasıl üzüldüğüm aklıma geldi, yaşadığım çaresizliği onda da gördüm,kalbim birini bu kadar üzmeye izin vermedi vee kabul ettim özürlerini barıştık:D şimdi herşey çok güzel,o kadar çok dua etmiştim ki size anlatamam,2 tane beddua etmiştim öyle bir tutmuşki, çok üzüldüm, şimdi ağzımdan kötü birşey çıkınca hemen diyo gene beddua mı ediyorsun diye:D bende ona benim beddua etmeme gerek yok, o gözyaşlarımın senden çıkmayacağını mı zannettin tabiki sana ne bu dünyada ne de öteki dünyada rahat yoktu dedim:) allah böyle acı çekene sabır versin yardım etsin inş sağlıcakla kalın arkadaşlar hep mutlu olmaya bakın bide önce kendinizi düşünün :D
not: hani yukarıda diyorum ya çok boş şeylermiş bunlar diye,o geri döndü diye düşünmedim bunları ,üzülürken üzülürken içim ferahladı birden, onun için gelmedim ya bu dünyaya dedim,millet nelere üzülüyor hastalık kaza bela ne ararsanız var benim derdimde o beni sevmiyor mu sadece dedim ,çok basit geldi benim derdim o kadar gözyaşı döktüğüm için utandım ve gitti bitti herşey hala üzülen varsa tavsiyem bunları tekrar tekrar düşünsün

arkadasm gercekten cok mutlu olsum sanki benim iliskim tekrar baslamiscasina..:) Allah mutlulugunuzu ve sevgi sayginizi daim etsin insallah. biz ayrilali da 18 gun oldu,2 yila yakin surdu ama donecegini zannetmiyorum nedense. ve senin sevgilinin dediklerinin aynisini dedi bana sevmiyorum unuttum dedi git hayatina bak. ayriliga bari saygin olsn yeter vs konustu.sevgisinden eminim ama zamanla unutacagindan da eminim.. Allah ben gibi kavusamayanlara yardim etsin,karsimiza hayirli insanlari cikarsin insalllah. benim duam tum hepimiz icin kizlar,ne olur siz de bana edin.

Canımm çok sevindimm. sanki bnm ki geri döndü de çıkıyoruz gibi mutlu oldum :1::1::1:
Darısı bizim başımıza inşaAllah:16::16::16:

cnm senı cok ıı anlıyorum bende ask kurbanıyım desem yerıdır benım de 4 yıılık bır ılıskım vardı ılk cıktıgım kısıydı ama zaman ole acımasız kı sevgımız artacagı yerde gıttıkce azaldı artık eskı tadı tuzu kalmadı mesela artık o ararken heyecanlanmadım o da ole bulusmamıza gelırken sankı arkadasınyla gorusurmus gelmeye basladı hee burdan nereye varcam bende bılmıyorum sonuca geleyım bıttı ve gıttı baskasınaa bense kendı halımde hayata devam edıyorum cok barıstık ama olmadı eskısı gıbı hcbısey.. sanırım artık bende sevmıyorum onu..

Çok güzel bir haber bu :nazar::nazar: Umarım sevginiz katlanarak devam eder.

Back
X