• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dönmek veya dönmemek ....

ah canım yaa:( valla benimki zaten ailesiyle yaşamıyo, kimseye hesap verme zorunluluğu yok, bizim için engel vakit sıkıntısı, işleri çok yoğun kendisinin tek tatil günü var onda da çalışıyo yine, bide ticaret işi olduğu için bayram önü işleri çok yoğun, yani hasretin 11. ayında görebilcem:'( napalım artık elimden bişey gelmiyo, Allah'tan haftaa okul açılıyo biraz kafam dağılır, belki bi işe girerim...

bilemem canım ama bende kendimde değişikler yaptım saçlarıma kat attırdım boyadım saçlarımı ama işte gönülde ki yara geçmiyor ne yaparsak yapalım sadece pskolojik olarak rahatlıyoruz sadece zamanla alışıyoruz gönlümüzde ki yaraya...
öyle ama olsun kafam dağılıyo, bide o gelene kadar biraz farklılaşmak istiyorum, gerçi son gördüğünün üzerinden çok değiştim ama olsun, bikez daha kendime aşık etmek istiyorum:)

anladım canım ama ben ümidimi kestim artık bilmiyorum çok sevdim çok değer verdim
ama bir türkü istediğim ya da istediğimiz gibi olmadı artık yoruldum
çok yıprandım yıprandık belkide zamanla düzelir bilmiyorum ama gerçekten uzaktan ilişki yürütmek çok zor hem yürütüp hemde sonunda evlenenlere gıpta ile bakıyorum
ne güzel onca acının hasretinin meyvesini alıyorlar.
birde derle yha bir şeyi olmuyorsa zorlamıcaksın bencede öyle olmuyorsa olmuyor

Canlarım ben ona dönmücem biliyorum çok acı cekicem cekiyorum :(((((((((((((((((( ama en dorusu bu sonradan üzülmemek için..... :'( :'(

dönme, gerçekten... offf sinem yaa bunu niye yapıyor, bigün çok iyi hatta sabah çok iyi aradan 1 saat geçmiyo kötü; yaa bıktım bee, seviyorum ama bu kadar da olmaz, yapılmaz ya...

canım erkekleri anlıyamıyoruz işte birde bize derler kadınlar anlaşılmazdır diye....

Canlarım ben ona dönmücem biliyorum çok acı cekicem cekiyorum :(((((((((((((((((( ama en dorusu bu sonradan üzülmemek için..... :'( :'(

sen bilirsin canım ama bizde aile sorunu yoktu istenmiyor gibi yani arada ne kültür ne yaş ne başka bir şey vardı...

Ben aptalım aptaaaaaaaaaaaaallll az önce ona barıstığımızı söledim cok mutluyum filan dedik birbirimize face inin şifresini verdi bi girdim benim uyuz olduğum 2 kızı eklemiş ayrılınca hemen ayrılık seyleri filan paylasmıs ama kızlarla da konusmus hep canım cok acıdı biran yeniden döndüm acılara oufff oufff en hayırlısı onu unutmak anladım en isi hiç devam etmeden tamamen silmek hayatımdan kızlar nolurr bişe söleyin nolurrrrrrrrrr :'(((((

Back
X