- 16 Haziran 2013
- 333
- 54
- 48
- Konu Sahibi blackeyes06
merhaba arkadaslar gecen buraya bı konu actım fakat fazla yazan olmadı nedendır bılemıyorummm konu babamm gayrımesru bı cocuk dunyaya geldı yanı babamın baska bı kadından cocugu oldu daha yen fkt babam cocuk dogmadan anneme dondu su an babam hıc cocugu dusunmuyor ne dedıgı bellı degıl kadın babama bana ayda 100 veya 200 ver demıs haklıda cocuk ıcın babama tamam de dedım basta tamam demıs dun ıse ben odeyemem nası bakacan demıss kadında al sıpanı goturr o zmn demıss babam getırırsem yuvaya verırım dedı babamda zerre vıcdan yok aksam konusuyozz ıllakı verecen nafaka gunah degılmı sımdı o cocuk ne durumda hıcmı dusunmuyon dedım verdıgı cevap kızım ya sende amma vıcdanlıymıssın dıyor annemse o tarafa donsun dıyor bılemıyorum nıye dıyor kadın rahat veermıyorr cocukta olunca bı yandn annemde haklıı babamda yok donmem falan dedı aksam kadın babama demıs kızın yardım ederım bez parası vs dıyordu dıye duyurmus aksam babam bana duyurdu esımle konustum karar aldık bı banka hesabınaa her ay bez parası mama parası ıcın belı mıktar yatıracaz ınss gerekırse esımden gızlı ben harclıklarımla yatıracam cunku o cocuga cok uzuluyorumm ama kafamı karıstıran bu bole gıtmezzz babamm o kadına dönmelımı sızce arada ufacık cocuk var bız ben ve kardesım ole veya bole buyuduk ben rahatım kardesımde rahat annem basındaa ama o cocuk daha bakıma muhtac sızın fıkırlerınıze ıhtıyacım varr sızce babam o kadına gerı dönsunmu