Dönmez dediğim adam döndü.

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Kızlar yardım,
Hatırlarsanız konumu yakında sözleneceğim adam ailemle tanışmışken ailesiyle tanıştırmışken beni hatta abisinin düğününe bile katıldım. Saçma sapan sebeplerle beni terketmişti. Tren kalktı yok artık bitti istemiyorum kendine yeni birini bul demişti. Ben çeyizimi bile hazırlamıştım onunla yakında ciddi bişeyler olacak diye. Yalvarmıştım falan baktım olmadı iyi kendin bilirsin hayatta başarılar diye kapatmıştım. Ailesinden kimse arayıp sormamıştı. Bir baktım bugün face e nazlihilton selam nasılsın ben seni özledim seninle konuşmayı özledim yazmış. Bende konuşucak bişey olmadığını birbirimizi özlemenin geç olduğunu yazdım. Nasıl istersen nasıl uygun görürsen yazdı. Bende içimde olan herşeyi kustum. Ben sana güvendim dedim ailemle tanıştırdım ilk kez ciddi düşündüm biiryle dedim. Sen bana içinde bir pişmanlık asla olmayacak demiştin şimdide bende pişmanlık yok dedim. Benim için yoksun dedım. Mutluluklar dilemiyorum Allahından bul diye ekledim. hala okumadı face de

İyi yaptım dimi kızlar tam unuttum diyorum adam özledim nasılsın diyor sankı küslük olur ya 1 2 saat sonra yazılır öyle bu arada ayrılalı 3 ay oldu. Ben 23 adı batasıca 27 yaşında

Muhtemelen seninle ayrıldıgında baskasına sardı simdi ondan ayrıldı bosluga düstü sana saracaktı
İyi yapmıssın, bir gel bir git iliski yürümezdi bir daha yapmayacagının garantisi yok neticede

iyi yapmıssın yuz verme bı kere yarı yolda bırakan daıma senı ortada bırakırr 3 aydır aklı nerdeymıs canı sıkılmıstır kımseyı bulamamıstır yoksa hıcbırerkek ya hiç bırakmaz ya da gerı dönmez boşlukta kalmasa

Keşke o son .mesajı yazmasaydin simdi iyice kendini nimetten sayacak. Eğer cevap verirse hayatında yeni biri olduğunu yaz. Hem bi daha sana bulaşmamış olur hem de bi güzel bozmuş olursun

bana başkasını bul demişti zaten. Bende öyle diyeyim yazarsa başkasını buldum treni de ben kaldırdım hadi diyim.
O bana bu uslupla konuşmuştu pislik herif

cevap bile vermeseydiniz keşke..
tanıyamadım deyip engelleseydiniz daha etkili olurdu.
zira ona karşı herhangi bir duygunun olması bile (nefret gibi) ümitlendirir onu..

Ki ben dönmez hayatta diyordum çünkü öyle çirkinleşti ki ayrılırken. Mesajı gorunce sok oldum.

bana başkasını bul demişti zaten. Bende öyle diyeyim yazarsa başkasını buldum treni de ben kaldırdım hadi diyim.
Hayır öyle yapma. Ona karşı kinli olduğunu nefret ettiğini falan belli etme. Bi mesaj atarsa "ya neyse ne, hayatımda çok sevdiğim bir erkek var kusura bakma sana dönmek istemiyorum " diyebilirsin. Geçmişte olanları unutmus gibi yap ki şu an mutlu olduğunu dusunsun daha güzel intikam olmaz bence

Muhtemelen seninle ayrıldıgında baskasına sardı simdi ondan ayrıldı bosluga düstü sana saracaktı
İyi yapmıssın, bir gel bir git iliski yürümezdi bir daha yapmayacagının garantisi yok neticede

Zaten beni üzülürken görünce babam gelip birdaha bu evin kapısından giremez kes üzülmeyi diye birde kızdı bana. İmkansız artık.

Ki ben dönmez hayatta diyordum çünkü öyle çirkinleşti ki ayrılırken. Mesajı gorunce sok oldum.

utanmayıp o kadar çirkinleşen insandan herşey beklenir.
bir zamanlar deli gibi sevdiğini söylerken sapıttıysa Allah korumuş sizi.
sakın aynı çukura ikinci kez düşmeyin bile bile.

Demekki kendi başkasını buldu, ondan depiği yiyince sana döndü (ihtimal olarak yüksek sadece)
Geri dönme ihtimalin olursa pişmanlık ihtimalinde çoğalır, yani belki bir şeyler duyup üzülürsün. Pas verme, sil at derim.. Tabi sen bilirsin..

mesajı yazmasaydın ıyıydı aslında ama en azından çindekılerı kusmuşsun..
bundan sonra yazarsa ararsa vs..cevap bıle verme kalsın öyle..

evet haklısın zaten ekli bile değil beni silmişti ayrılınca her yerden. Baktım diğer kutusuna düşmüş. Utanmıyor ya Allahtan da korkmuyor o kadar zor atlattım ki habire aldığım mutfak takımlarına eşyalar bakıp bakıp ağlıyordum. Çok şükür işime kurslara verdim kendimi atlattım. Gelip yine hayatımın içine etmeye çalışıyor rezill

Sadece kalanları bitir, aklından çıkar.. Asla cevap verme, sinirlenme.. Bir şeyler bitince o insana tepki bile vermezsin.. İnşallah içindeki o öfkede çabuk biter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…