Dönmez dediğim adam döndü.

ay kızlar bir yandan içimin yağları öyle eridi ki çok canım yanmıştı gerçekten elalemde habire sorup durdu neden olmadı diye. Engelleyim mi diyosunuz zaten vericeğim cevabı verdim kendide pek meraklı değil cevabıma sanırım saat 11 de oldu bu konuşma hala okumadı adi herif

niye cevap verdinki verdin madem niye uzattınki
adam hala iplendiğini düşünecek şimdi.sen dön dolaş birini kafalayama ee eskisine du bi selam vereyim yem atayım yerse deneriz yemesse yapacak bişi yok ayağında adam.sen tutmuşssun içindekileri kusmuşssun

niye cevap verdinki verdin madem niye uzattınki
adam hala iplendiğini düşünecek şimdi.sen dön dolaş birini kafalayama ee eskisine du bi selam vereyim yem atayım yerse deneriz yemesse yapacak bişi yok ayağında adam.sen tutmuşssun içindekileri kusmuşssun

ama bunları söylememe fırsat vermeden bitirdi telefonda fırsat bu fırsat dedim vallahi motora bağlamış gibi yazdım. Yapmasamıydım ya

nazlihilton nazlihilton bu anın tadını çıkar haklı gururunu yaşa tabi ki :) ama ben senin yerinde olsaydım sessizliğimi korurdum. Sesssizlik kadar erkekleri çıldırtan birşey yok

Kızlar yardım,
Hatırlarsanız konumu yakında sözleneceğim adam ailemle tanışmışken ailesiyle tanıştırmışken beni hatta abisinin düğününe bile katıldım. Saçma sapan sebeplerle beni terketmişti. Tren kalktı yok artık bitti istemiyorum kendine yeni birini bul demişti. Ben çeyizimi bile hazırlamıştım onunla yakında ciddi bişeyler olacak diye. Yalvarmıştım falan baktım olmadı iyi kendin bilirsin hayatta başarılar diye kapatmıştım. Ailesinden kimse arayıp sormamıştı. Bir baktım bugün face e nazlihilton selam nasılsın ben seni özledim seninle konuşmayı özledim yazmış. Bende konuşucak bişey olmadığını birbirimizi özlemenin geç olduğunu yazdım. Nasıl istersen nasıl uygun görürsen yazdı. Bende içimde olan herşeyi kustum. Ben sana güvendim dedim ailemle tanıştırdım ilk kez ciddi düşündüm biiryle dedim. Sen bana içinde bir pişmanlık asla olmayacak demiştin şimdide bende pişmanlık yok dedim. Benim için yoksun dedım. Mutluluklar dilemiyorum Allahından bul diye ekledim. hala okumadı face de

İyi yaptım dimi kızlar tam unuttum diyorum adam özledim nasılsın diyor sankı küslük olur ya 1 2 saat sonra yazılır öyle bu arada ayrılalı 3 ay oldu. Ben 23 adı batasıca 27 yaşında :KK53:
Keşke hiç cevap vermeseydin, en güzeli olurdu...en iyi ceza yok saymak.

Ama şükür tekrar düşünsem mi diye konu açmamışsınız valla...Adam yüzsüzlükte son nokta, Allah kurtarmış.

Ben olsam yazmam engellerdim ne ugraşlyosunki gerek yok zaman kaybı senin için, aradığını bulamamış sonra geri dönmüş klasik artık bunlar

Bence gayet sakin konuş illa konuşmak istiyorsanda, onun seviyesine düşme.
İçindekileri söylemeyince daralıyor insan.
İçinde söylemek istediğin ne varsa saygını bozmadan söyle sonra sen yoluna ben yoluma de engelle gitsin.

Kızlar yardım,
Hatırlarsanız konumu yakında sözleneceğim adam ailemle tanışmışken ailesiyle tanıştırmışken beni hatta abisinin düğününe bile katıldım. Saçma sapan sebeplerle beni terketmişti. Tren kalktı yok artık bitti istemiyorum kendine yeni birini bul demişti. Ben çeyizimi bile hazırlamıştım onunla yakında ciddi bişeyler olacak diye. Yalvarmıştım falan baktım olmadı iyi kendin bilirsin hayatta başarılar diye kapatmıştım. Ailesinden kimse arayıp sormamıştı. Bir baktım bugün face e nazlihilton selam nasılsın ben seni özledim seninle konuşmayı özledim yazmış. Bende konuşucak bişey olmadığını birbirimizi özlemenin geç olduğunu yazdım. Nasıl istersen nasıl uygun görürsen yazdı. Bende içimde olan herşeyi kustum. Ben sana güvendim dedim ailemle tanıştırdım ilk kez ciddi düşündüm biiryle dedim. Sen bana içinde bir pişmanlık asla olmayacak demiştin şimdide bende pişmanlık yok dedim. Benim için yoksun dedım. Mutluluklar dilemiyorum Allahından bul diye ekledim. hala okumadı face de

İyi yaptım dimi kızlar tam unuttum diyorum adam özledim nasılsın diyor sankı küslük olur ya 1 2 saat sonra yazılır öyle bu arada ayrılalı 3 ay oldu. Ben 23 adı batasıca 27 yaşında :KK53:
Umursamaz ol. Benı de terk eden eski sevgilime öyle davrandığımda daha da içine oturmuştu.. Hele bir de benim başka bir ilişkim var rahat bırak benı dediğinde daha da kötü oluyorlar.
Sen onu takmıyomuş gibi davran, gayet rahat ve unuttum senı artık nefret bıle etmıyorum moduna girmen lazım. Kin duyduguna dair seyler söyleme sakın.

Kızlar yardım,

Tabiki de iyi yapmışsınız
Daha yolun başına varmadan yarı yolda bırakmış bir adam örneği var karşımızda
EVLENDİKTEN sonrasını düşünemiyorum bile
3AYDIR görüşmemişsin hiç kurcalama engelle gitsin.....

Kızlar yardım,

amaaaannnn başkalarıyla gezmiş tozmustur sonra yine senin nabzını ölçmek istemiş az bişey görseydi ısrar ederdi görmedi bana kız mı yok havası oldu... sakın aklına en küçük dönmek gibi bişey olmasın adam bildiğin pislk

Back
X