19. Gün olmuştumMerhabalar, mart ayında yumurtalarım toplandı ve embriyolarım hazır şuan iki aydır lucrin vuruluyorum ve regl görmüyorum yumurtalarımı baskılıyorlar 26 temmuzda muayeneye gittim(regl olmadan) rahim ince estrofem başlayalım dedi doktor 6 ağustostada kontrole çağırdı benim sorum şu bu şekilde olup rahim kaçıncı gün kalınlaşıyor kaçıncı gün transfer olunuyor bilgisi olan cevaplayabilirmi :)
Siz lucrin kullandınızmı acaba benim 2 aydır baskiladiklari için 2 aydir olmuyorumda :)19. Gün olmuştum
Yok hayır kullanmadım estorfem diye bir ilaç vardı onu kullanmıştımSiz lucrin kullandınızmı acaba benim 2 aydır baskiladiklari için 2 aydir olmuyorumda :)
Teşekkürler :)Yok hayır kullanmadım estorfem diye bir ilaç vardı onu kullanmıştım
Neden adet olmanı engelliyorlar madem sonra yapılacaksa transfer ilk defa okudum böyleMerhabalar, mart ayında yumurtalarım toplandı ve embriyolarım hazır şuan iki aydır lucrin vuruluyorum ve regl görmüyorum yumurtalarımı baskılıyorlar 26 temmuzda muayeneye gittim(regl olmadan) rahim ince estrofem başlayalım dedi doktor 6 ağustostada kontrole çağırdı benim sorum şu bu şekilde olup rahim kaçıncı gün kalınlaşıyor kaçıncı gün transfer olunuyor bilgisi olan cevaplayabilirmi :)
Aslında kist vardı onu baskiladilar birde rahim dinlendirelim dediler o yüzden öyle oldu bu zamana kaldıNeden adet olmanı engelliyorlar madem sonra yapılacaksa transfer ilk defa okudum böyle
Estrofemmi kullanıyorsunuz günde kac kereBana da dönmüş embriyo transferi yapılacak 17. Güne denk geliyor
Hayır ben bi tek progestan kullanıyorumEstrofemmi kullanıyorsunuz günde kac kere
Anladim genelde çoğu kişiye estrofem yazılıyormuşHayır ben bi tek progestan kullanıyorum
Evet çok gördüm onu bi sorayım doktora yarın transferim olacakAnladim genelde çoğu kişiye estrofem yazılıyormuş
Evet garip geldi o yüzden tek başınaEvet çok gördüm onu bi sorayım doktora yarın transferim olacak
Merhaba bana da transferden önce lucrin iğne vurmem için bir tarih verdiler sonraki adette rahmin muayenesi için kontrole gittim ve estrofem kullanmaya başladım iki hafta kadar sonra rahim yeteri kalınlığa ulaşınca fitil iğne ve diğer ilaçları kullanmaya başladımm 5 gün sonrada transferim olduMerhabalar, mart ayında yumurtalarım toplandı ve embriyolarım hazır şuan iki aydır lucrin vuruluyorum ve regl görmüyorum yumurtalarımı baskılıyorlar 26 temmuzda muayeneye gittim(regl olmadan) rahim ince estrofem başlayalım dedi doktor 6 ağustostada kontrole çağırdı benim sorum şu bu şekilde olup rahim kaçıncı gün kalınlaşıyor kaçıncı gün transfer olunuyor bilgisi olan cevaplayabilirmi :)
Bana regl görmeden devam ettirdiler, sonucunuz ne oldu acabaMerhaba bana da transferden önce lucrin iğne vurmem için bir tarih verdiler sonraki adette rahmin muayenesi için kontrole gittim ve estrofem kullanmaya başladım iki hafta kadar sonra rahim yeteri kalınlığa ulaşınca fitil iğne ve diğer ilaçları kullanmaya başladımm 5 gün sonrada transferim oldu
NegatifBana regl görmeden devam ettirdiler, sonucunuz ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?