Donmuş embriyo transferinde 9.gün

GamzeDY

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2025
5
2
1
31
Merhaba kızlar. 10 Temmuz’da 5.gün donmuş embriyo transferi oldum. 1 tane 5AA kaliteydi. Psikolojik olarak ilk 3 gün çok iyiydim ama 4.gün bir boşluğa düştüm idrar testi yaptım. Erken gebelik testinde sonucum negatif çıktı. Sol kasık ağrım ve hafif adet ağrısı gibi ağrılarım var. Yarın kan testi vermeyi düşünüyorum ama oldukça endişeliyim. Benim gibi bu durumu yaşayıp aranızda pozitif alan var mı acaba?

Ben de 9 Temmuz'da transfer oldum. Benim de tek embriyo, 5AB. 5. Güne kadar özellikle bel ve sırt ağrısı yaşadım diyebilirim. İlginçtir; sol bacağımda uyuşukluk hissi oldu sanırım 6. Gündü ve ertesi gün kendiliğinden geçti daha önce yaşadığım türden bir uyuşukluk değildi. Anlayamadım açıkçası. Ciddi bir kabızlık durumum var ilaçların bağırsakları yavaşlatmasından dolayı. Çok az ve çok sık olmayan şekilde de kasıkta sızlama yaşadım birkaç kez. Göğüs hassasiyeti vs yok mesela. Bende normalde regl öncesi de olmazdı zaten. Ama yani bu belirti işleri çok karmaşık ve belki de sadece test gününü beklemek en mantıklısı ama beklemek de dünyanın en Zor işi şu an... İyi düşünelim

Nergis Hanım hayırlı haberler almanızı diliyorum sizin de donuk transfer miydi ? Sizin test gününüz ne zaman ?

Nergis Hanım hayırlı haberler almanızı diliyorum sizin de donuk transfer miydi ? Sizin test gününüz ne zaman ?
Tek embriyo oluştu tedavim sonrasında ve dondurulmuş transfer yaptık Gamze Hanım Pazartesi test günüm ama korkuyorum vallahi

Ayy bende geldim bende
Benim de salı günü sonuçlarım açıklanacak Artık delirdim kızlar
Bugün bi ara elim yumurtalığımda tutunur musun lütfen tutun diye çabalıyorum bak dediğimi farkettim
Ben bıraktım vücudumu dinlemeyi sürekli oyalıyorum kendimi evde düşünmemek için
İnşallah güzel sonuçlar alırız

inşallah haftaya bugün orada gerçekten olduğunu bilerek konuşacaksınız inşallah sonucunuz pozitif olur bende çok konuşuyorum oradaymış gibi umarım gerçekten oradadırlar ve bizi duyuyorlardır

inşallah haftaya bugün orada gerçekten olduğunu bilerek konuşacaksınız inşallah sonucunuz pozitif olur bende çok konuşuyorum oradaymış gibi umarım gerçekten oradadırlar ve bizi duyuyorlardır
Ah inşallah inşallah
Pek duyduklarını sanmıyorum ama enerji falan gönderdiğimi umuyorum
Pozitifi sizde görürsünüz inşallah

Canım benimde Salı test günüm. 12 temmuzda transfer oldum dün test yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_0916.webp
    113,8 KB · Görüntüleme: 299
Canım benimde Salı test günüm. 12 temmuzda transfer oldum dün test yaptım böyle çıktı
Güçlü bir ikinci çizgi çıkmış bence :) benim oldukça silik çıkmıştı. Bence gününüzde iç rahatlığı ile kan testinizi verin hamilesiniz Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim bugün 9. Günüm ve sabah böyle çıktı ikiz olabilir mi acaba

Eklentiler

• C8EA4D17-3799-4A72-BDF5-04E248D4C7AD.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 282
Merhaba donmus embriyo transfer sürecinde gonalf veya diğer iğneler kullanıyor mu süreç nasıl acaba

Merhaba donmus embriyo transfer sürecinde gonalf veya diğer iğneler kullanıyor mu süreç nasıl acaba
Progestan iğne fitil estrofem kullanılıyor tabi bu merkezden merkeze hastadan hastaya değişir gonalf vs yumurta büyütücü ilaçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…