Nergis Hanım hayırlı haberler almanızı diliyorumBen de 9 Temmuz'da transfer oldum. Benim de tek embriyo, 5AB. 5. Güne kadar özellikle bel ve sırt ağrısı yaşadım diyebilirim. İlginçtir; sol bacağımda uyuşukluk hissi oldu sanırım 6. Gündü ve ertesi gün kendiliğinden geçti daha önce yaşadığım türden bir uyuşukluk değildi. Anlayamadım açıkçası. Ciddi bir kabızlık durumum var ilaçların bağırsakları yavaşlatmasından dolayı. Çok az ve çok sık olmayan şekilde de kasıkta sızlama yaşadım birkaç kez. Göğüs hassasiyeti vs yok mesela. Bende normalde regl öncesi de olmazdı zaten. Ama yani bu belirti işleri çok karmaşık ve belki de sadece test gününü beklemek en mantıklısı ama beklemek de dünyanın en Zor işi şu an... İyi düşünelim
Tek embriyo oluştu tedavim sonrasında ve dondurulmuş transfer yaptık Gamze HanımNergis Hanım hayırlı haberler almanızı diliyorumsizin de donuk transfer miydi ? Sizin test gününüz ne zaman ?
Sormayın ben de o kadar çok korkuyorum ki .. Umuyorum ki sonuçlarımız pozitif olurTek embriyo oluştu tedavim sonrasında ve dondurulmuş transfer yaptık Gamze HanımPazartesi test günüm ama korkuyorum vallahi
Ah inşallah inşallahinşallah haftaya bugün orada gerçekten olduğunu bilerek konuşacaksınızinşallah sonucunuz pozitif olur bende çok konuşuyorum oradaymış gibi umarım gerçekten oradadırlar ve bizi duyuyorlardır
Canım benimde Salı test günüm. 12 temmuzda transfer oldum dün test yaptım böyle çıktıAyy bende geldim bende️
Benim de salı günü sonuçlarım açıklanacakArtık delirdim kızlar
Bugün bi ara elim yumurtalığımda tutunur musun lütfen tutun diye çabalıyorum bak dediğimi farkettim
Ben bıraktım vücudumu dinlemeyi sürekli oyalıyorum kendimi evde düşünmemek için
İnşallah güzel sonuçlar alırız
Güçlü bir ikinci çizgi çıkmış bence :) benim oldukça silik çıkmıştı. Bence gününüzde iç rahatlığı ile kan testinizi verin hamilesiniz Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallahCanım benimde Salı test günüm. 12 temmuzda transfer oldum dün test yaptım böyle çıktı
Teşekkür ederim bugün 9. Günüm ve sabah böyle çıktıGüçlü bir ikinci çizgi çıkmış bence :) benim oldukça silik çıkmıştı. Bence gününüzde iç rahatlığı ile kan testinizi verin hamilesiniz Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah
Güçlü bir ikinci çizgi çıkmış bence :) benim oldukça silik çıkmıştı. Bence gününüzde iç rahatlığı ile kan testinizi verin hamilesiniz Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip
Merhaba donmus embriyo transfer sürecinde gonalf veya diğer iğneler kullanıyor mu süreç nasıl acabaMerhaba kızlar. 10 Temmuz’da 5.gün donmuş embriyo transferi oldum. 1 tane 5AA kaliteydi. Psikolojik olarak ilk 3 gün çok iyiydim ama 4.gün bir boşluğa düştüm idrar testi yaptım. Erken gebelik testinde sonucum negatif çıktı. Sol kasık ağrım ve hafif adet ağrısı gibi ağrılarım var. Yarın kan testi vermeyi düşünüyorum ama oldukça endişeliyim. Benim gibi bu durumu yaşayıp aranızda pozitif alan var mı acaba?
Progestan iğne fitil estrofem kullanılıyor tabi bu merkezden merkeze hastadan hastaya değişir gonalf vs yumurta büyütücü ilaçlar.Merhaba donmus embriyo transfer sürecinde gonalf veya diğer iğneler kullanıyor mu süreç nasıl acaba
Teşekkür ederimProgestan iğne fitil estrofem kullanılıyor tabi bu merkezden merkeze hastadan hastaya değişir gonalf vs yumurta büyütücü ilaçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?